QUOTE(Agatka @ 2012 08 29, 13:55)
o kodel gi ir nepaklausius mano patarimu, jus nezinot mano gyvenimo patirties. ta patirtis neapsiriboja mano vaiku. ir neapsiriboja vien mano paauglyste.nors galbut galeciau jums padeti suprasti jusu vaikus paauglius,man tai puikiai sekasi ir uzmezgu gerus rysius su paaugliais kurie turi tevus ar neturi ju....
na ir kolkas mes cia susirinkom dalintis pozityvios tevystes ziniom ir patirtim su bendraminciais, o jus ir kitos jums prijaunciancios vis komentujant noredamos neaisu ka irodyti. bandet irodyti kad nebutina nesioti,zindyti,miegoti su vaiku,mat mes ne indenai ir nesuprantam jusu determinizmo. bandet irodyti kad mes neteisingai suvokiame bausmes termina... bandet daug visokiu budu kaip cia dar labiau prisiknisti. taip ir neaisku ko jus siekiate
na ir kolkas mes cia susirinkom dalintis pozityvios tevystes ziniom ir patirtim su bendraminciais, o jus ir kitos jums prijaunciancios vis komentujant noredamos neaisu ka irodyti. bandet irodyti kad nebutina nesioti,zindyti,miegoti su vaiku,mat mes ne indenai ir nesuprantam jusu determinizmo. bandet irodyti kad mes neteisingai suvokiame bausmes termina... bandet daug visokiu budu kaip cia dar labiau prisiknisti. taip ir neaisku ko jus siekiate
ačiū. Bet aš neturiu su jais jokių problemų , ypač tokių į kurias reiktų kištis jiems svetimims žmonėms.
a. Nors galiu pasiūlyti išspręsti,kaip namų užduotėlę tokius vat dalykus- kaip pozityviai nuteikti vaiką globos namų darbuotojų atžvilgiu, kad jis jų nekeiktų, nemuštų, nespjaudytų. Kad jis sąmoningai nesituštintų į kelnes, neimituotų epilepsijos priepuolių, nevemtų prie stalo ir į lėkštes prie bendro stalo sėdintiesiems. Ir dar daug dalykų. Vaikas nesutrikusio intelekto globos namų ir globėjų su vyresniais vaikais kasdienybė. Globėjai tai įveikia, o jūs?
Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2012 08 29, 13:58)
Tevam, o seneliam juo labiau neteko patirti situ rekomendaciju, uztat auga sveikesni Jie aisku stengesi kuo geriau,kad viskas butu ir kai kur aklai tikejo gydytojais....
Ka tik surasiau atsakyme Dangei.
O Erikas Eriksonas garsus psichologas. Kaip jus tos srities, kaik supratau gydytoja ir nezinot?
Ka tik surasiau atsakyme Dangei.
O Erikas Eriksonas garsus psichologas. Kaip jus tos srities, kaik supratau gydytoja ir nezinot?
kuo žymus? Tuo kad dalyvavo eksperimentuose fašistinėj Vokietijoj? Tuo garsus, kad eksperimentavo su gyvais žmonėmis? Diiiiiiiiiiiidelis autoritetas. Apie pozityvą