QUOTE(oddity @ 2012 07 20, 14:44)
Aš tikiu tavim ir tuo, kad sugrįši Graikijon. Jeigu ji tau patiko, tai net nedvejoju. Aš tikiu ir savim, kad ir aš kažkada dar grįšiu ir būtent noriu į žemyną vėl Taigi tas reportažas bus ateičiai. Nesvarbu, kad gal ne kitiems metams, ar dar kitiems, gal išvis po 10metų tik sugrįši, bet objektai ir Graikija vis dar bus ten pat ir tie grožiai tikrai sulauks tavęs.
Aš irgi tikiu, nes mano širdis buvo ten ir liks, kol neišniukštinėsiu visų kampelių
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 07 20, 14:47)
Na va, pasižiūrėjau, kad visai geras variantas būtų su Talinu. Išvažiuoji penktadienį vakare, ryte būni Taline, tada visą šeštadienį ir sekmadienį ten blaškaisi, sekmadienį vakare išvažiuoji atgal, pirmadienį ryte būni Vilniuje
Mes panašiai irgi bilietus pirkome, išvykus penktadienį 21val, atvykimas 7val ryto Taline, nakvynė ir išvažiavimas namo iš Talino 21val,Vilniuje buvom 7val ryto. Taigi dvi dienos ir viena nakvynė per akciją mokėjome 56lt už abi puses ir miegojome hostely, kaina berods buvo 8e.
Vau kokie nuostabūs gyvūnai jetus kaip norėčiau į tokį tikrą ir normalų zoo o ne į mūsų Kauno gyvūnų karcerį