Įkraunama...
Įkraunama...

Į Latviją ir Estiją

QUOTE(oddity @ 2012 07 20, 14:44)
Aš tikiu tavim ir tuo, kad sugrįši Graikijon. Jeigu ji tau patiko, tai net nedvejoju. Aš tikiu ir savim, kad ir aš kažkada dar grįšiu ir būtent noriu į žemyną vėl blush2.gif Taigi tas reportažas bus ateičiai. Nesvarbu, kad gal ne kitiems metams, ar dar kitiems, gal išvis po 10metų tik sugrįši, bet objektai ir Graikija vis dar bus ten pat ir tie grožiai tikrai sulauks tavęs.

Aš irgi tikiu, nes mano širdis buvo ten ir liks, kol neišniukštinėsiu visų kampelių wub.gif
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 07 20, 14:47)
Na va, pasižiūrėjau, kad visai geras variantas būtų su Talinu. Išvažiuoji penktadienį vakare, ryte būni Taline, tada visą šeštadienį ir sekmadienį ten blaškaisi, sekmadienį vakare išvažiuoji atgal, pirmadienį ryte būni Vilniuje smile.gif

Mes panašiai irgi bilietus pirkome, išvykus penktadienį 21val, atvykimas 7val ryto Taline, nakvynė ir išvažiavimas namo iš Talino 21val,Vilniuje buvom 7val ryto. Taigi dvi dienos ir viena nakvynė thumbup.gif per akciją mokėjome 56lt už abi puses ir miegojome hostely, kaina berods buvo 8e. g.gif

Vau kokie nuostabūs gyvūnai bigsmile.gif wub.gif jetus kaip norėčiau į tokį tikrą ir normalų zoo wub.gif o ne į mūsų Kauno gyvūnų karcerį verysad.gif
Atsakyti
Ir čia praleidau Latvijos pajūrį doh.gif
Vaizdai iš pirmos dienos, vykstant į Taliną blush2.gif Sužavėta galimybe ilsėtis ant jūros kranto bigsmile.gif Mums sustojus pramankštinti kojelių, žmonės tik lindo iš palapinių po saldaus miego. Jeigu kada galimybės ir laikas leis, o gal kada nors su savo atžalomis (kai jų bus) mes tikrai susiorganizuosim bent kelių dienų tokį poilsį wub.gif Gal tai ir bus kažkelinta savaitgalio išvykos idėja bigsmile.gif
Čia jau gerokai už Rygos pavažiavus.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2012 07 20, 15:10)
Mes panašiai irgi bilietus pirkome, išvykus penktadienį 21val, atvykimas 7val ryto Taline, nakvynė ir išvažiavimas namo iš Talino 21val,Vilniuje buvom 7val ryto. Taigi dvi dienos ir viena nakvynė thumbup.gif  per akciją mokėjome 56lt už abi puses ir miegojome hostely, kaina berods buvo 8e. g.gif

bigsmile.gif Nu ir susisukote. Pagarba 4u.gif

Mes kuo toliau keliaujame, tuo mažiau bemokame sutaupyti g.gif Arba ne tas šalis renkamės, arba įgūdžius prarandame g.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 20, 14:21)

Mes kuo toliau keliaujame, tuo mažiau bemokame sutaupyti g.gif Arba ne tas šalis renkamės, arba įgūdžius prarandame g.gif

Va va, mums irgi panašiai. Atrodo, stengiesi neišlaidauti, ale vis tiek išleidi daugiau nei planavai blush2.gif Bet, kita vertus, tai būna labai teigiama investicija thumbup.gif Be to, pagalvoji, juk reikia ir save palepinti smile.gif Man asmeniškai labai patinka kitose šalyse nueiti į jų vietinę kavinukę, paragauti kokių nors vietinių patiekalų, išgerti vietinio alaus ar vyno drinks_cheers.gif
Atsakyti
Antra kelionės diena, skirta Latvijai wub.gif Latvija buvo pirma pamatyta užsienio šalis, todėl taip ir likosi man ji širdyje. Vasara - ne vasara, jeigu mes nenuvažiuojame į ją. Neturi reikšmės ar dienai, ar dviems, ar ilgiau, bet ten būtina nuvykti blush2.gif
Maršrutų ateičiai irgi nestinga (turiu numačiusi tokių neblogų variantų), taigi gražių vasarų bus ir ateityje biggrin.gif Tikiuosi dar ir rudenį pavyks nuvykti ir su jumis pasidalinti dar vieno maršruto idėja blush2.gif

Ryte keliamės ir keliaujame link jau kažkada matytos Gutmanio olos. Lankymas nemokamas, o parkingas I-VI mokamas - 0,50lv/ct, sekmadienį - nemokamas.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Kitas sustojimas Turaidos pilis ir Dainų kalva wub.gif
Į pilį įėjimo kainos pakilusios nuo paskutinio buvimo, aikštelė irgi patapo mokama doh.gif Įėjimas pilin - 3,50lv, aikštelė 1lv. Kažkaip daugoka pasirodė. Bevaikštant po pilies kiemą sutinkame vokiečius, kurie tarpusavyje diskutuoja už ką jie čia tiek sumokėjo biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 20 liepos 2012 - 14:33
Mes panašiai stebėjomės dėl Bauskės pilies. Kaina - 3 latai (15 Litų). Na gražu ten, bet ne tiek, kad atpirktų tokią kainą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 07 20, 15:41)
Mes panašiai stebėjomės dėl Bauskės pilies. Kaina - 3 latai (15 Litų). Na gražu ten, bet ne tiek, kad atpirktų tokią kainą g.gif

drinks_cheers.gif dėl šios priežasties kol kas mes jos ir neapžiūrėjome iš arčiau. Pravažiuota ne vieną kartą, bet nei karto nesustojome blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 20, 15:21)

Mes tai kiek turim tiek ir išleidžiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 20, 15:44)
Mes tai kiek turim tiek ir išleidžiam thumbup.gif

hihihi.gif

Ir pilies teritorijoje, esančios Dainų kalvos nuotraukos
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 20 liepos 2012 - 14:56
Tie latviai tai tikrai nebroliškai plėšikiški schmoll.gif Mes už Rundalės pilį mokėjom berods po 8lv, už parkelį ir vidų, į kurį niekad neinu nes man ten neįdomu. Ir buvo neįdomu,bet kad su grupe buvau,tai nepašūkausiu biggrin.gif po to buvom alyvų žydėjimo šventėj,vėl 5lv,eina sau,va čia tai ir dabar gaila.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 20, 15:56)
Tie latviai tai tikrai nebroliškai plėšikiški schmoll.gif  Mes  už Rundalės pilį mokėjom berods po 8lv, už parkelį ir vidų, į kurį niekad neinu nes man ten neįdomu. Ir buvo neįdomu,bet kad su grupe buvau,tai nepašūkausiu biggrin.gif  po to buvom alyvų žydėjimo šventėj,vėl 5lv,eina sau,va čia tai ir dabar gaila.

Tai gal buvote Rundalėje rožių žydėjimo metu?

o alyvų šventės kaina, tai oho unsure.gif Kainos lankytinų objektų pas kaimynus man irgi šiek tiek keistos, užlenktos g.gif
Papildyta:
Ir pabaigai Ryga. Pilnai išpildytas tikslas - betikslis, smagus pasiblaškymas po Latvijos sostinę biggrin.gif
Jeigu rudenį pavyks išvykti savaitgaliui, pažadu rimtesnį Rygos vaizdą blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Sekmadieniais, nelendant į senamiesčio širdį, parkingas yra nemokamas.

Iš šios išvykos parvykome dar saulei nenusileidus ir labai laimingi, nes savaitgalis buvo puikus wub.gif Tikrai mielai aš jį pakartočiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 20, 16:21)
Tai gal buvote Rundalėje rožių žydėjimo metu?

o alyvų šventės kaina, tai oho unsure.gif

Nea,tik tulpių biggrin.gif

tai va kad oho, o nieko ten įspūdingo,tik kad daug daug alyvų, kurių aš ir namie prisižiūriu rolleyes.gif

Man mintis šovė kokiam savaitgaliui į Rygą g.gif visai gražu ten wub.gif įdomu kaip su nakvynių kainom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 20, 16:23)
Man mintis šovė kokiam savaitgaliui į Rygą g.gif visai gražu ten wub.gif  įdomu kaip su nakvynių kainom g.gif

Dėl Rygos aš irgi svaigstu jau koks pusmetis, bet tas parduotas automobilis sugriovė visus planus doh.gif
Atsakyti