QUOTE(ruta7 @ 2013 06 03, 09:05)
Būtų įdomu išgirst atsiliepimų apie auklėtoją Gaivą
Energinga, mylinti vaikus. o ką?
QUOTE(ruta7 @ 2013 06 03, 10:05)
Būtų įdomu išgirst atsiliepimų apie auklėtoją Gaivą
Mano vaikas lankė pas ją priešmokyklinę grupę. Moka išlsireikalauti savo, bet kartu miela, rūpestinga. Vaikai ją myli
Sveiki,
na va ir mes patekome į šį darželį, pradėsime lankyti nuo rugsėjo. Tik dar nežinome į kokią grupę. Sakykite kokius dokumentus reikia pristatyti į darželį?
na va ir mes patekome į šį darželį, pradėsime lankyti nuo rugsėjo. Tik dar nežinome į kokią grupę. Sakykite kokius dokumentus reikia pristatyti į darželį?
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 06 30, 16:05)
Sveiki,
Sveiki
O iš kur žinote, kad patekote?
Aš prisijungus prie paskyros vilnius.lt matau, kad rašo "Sudaromos grupės į darželius". Ką tai reiškia?
QUOTE(natasele @ 2013 06 30, 20:38)
Sveiki
Aš prisijungus prie paskyros vilnius.lt matau, kad rašo "Sudaromos grupės į darželius". Ką tai reiškia?
mums jau atėjo pranešimas, kad patekome. Be to kai prisijungiu vilnius.lt jau rašo, kad priimta į Giraitę.
Aš neseniai skambinau į savivaldybę, nes susirūpinau, kad dar nėra jokių žinių, tai ten pasakė, kad reikia laukti iki liepos 1 ar net 15d.
Mano antras vaikas irgi pateko i Giraite
Bet va pirmasis is jos parsinese ne kokia liga - skarlatina... Tai kad, mamos, kuriu vaikai dabar lanko darzeli - bukit budrios, nes si liga labai nemaloni ir , svarbiausiai, greitai plintanti
Bet va pirmasis is jos parsinese ne kokia liga - skarlatina... Tai kad, mamos, kuriu vaikai dabar lanko darzeli - bukit budrios, nes si liga labai nemaloni ir , svarbiausiai, greitai plintanti
QUOTE(dabej @ 2013 07 01, 22:16)
Mano antras vaikas irgi pateko i Giraite
na , žinai, čia ne darželio bėda, kad ją gavo, o tiesiog vaikai serga, kurių imunintetas silpnesnis, bus visokių ligų, ir mamoms tikrai reikia būti budrioms ( ir tėčiams ), ir žinoma nevesti sergančiaų vaikų, bet žinau, kad kaip vedė, taip ir ves...
pas mus grupėje irgi vienas vaikas sirgo skarlatina, bet daugiau niekas neužzikrėtė, grupėj tada paskelbė karantiną
Papildyta:
QUOTE(Liniukee @ 2013 07 02, 11:47)
Sveikos mamytes, siandien gavome pranesima, kad sunelis pateko i giraites darzeli ir dziaugiames, ir kazkaip neramu kartu, kaip ten viskas bus. Nesu as ten dar buvus, tai jokios savo nuomones apie si darzeli neturiu. I darzeliu sarasus itraukem tik pagal mamyciu komentarus siame forume
į kokį darželį neitų vaikas, visada bus neramu , bet mums čia patinka, auklėtojos puikios, aplinka sutvarkyta, maistas skanus, gamina vietoje, yra būrelių, žinoma nežinau kokio amžiaus Jūsų vaikas, būkite rami, viskas darželyje gerai , kas labiausiai patinka, kad direktorė puikiai disponuoja lėšomis, nešvaisto jų bet kur, darželis tikrai sutvarkytas, nepalygint su kokiu spygliuku , aikštutes naujas pernai pastatė , mes džiaugiamės, kad jį lankom
QUOTE(mindaiva @ 2013 07 02, 15:48)
na , žinai, čia ne darželio bėda, kad ją gavo, o tiesiog vaikai serga, kurių imunintetas silpnesnis, bus visokių ligų, ir mamoms tikrai reikia būti budrioms ( ir tėčiams ), ir žinoma nevesti sergančiaų vaikų, bet žinau, kad kaip vedė, taip ir ves...
pas mus grupėje irgi vienas vaikas sirgo skarlatina, bet daugiau niekas neužzikrėtė, grupėj tada paskelbė karantiną
ar as kazkur paminejau, kad darzelis kaltas del ligos? Nezinau, as lyg neizvelgiu to savo parasyme Tik norejau ispeti mamas, kurios veda i darzeli vaikus, kad yra nemaza galimybe uzsikresti sia nemalonia liga ir tiek, juk nezinia, atostogu metas, gal kas planuoja kokia kelione su seima ir jau maziausiai reikia, kad vaikas pries kelione sirgtu, gal turi galimybe jo nevesti.... O jau kas kaltas del to, galime ilgai ir nuobodziai gincytis - ar mamos, kurios neatsakingai ir neisgydytus vaikus veda i darzeli, ar aukletojos, kurios tokius priima (nors sioje situacijoje to galejo net nepastebeti), bet nematau prasmes apie tai diskutuoti... Na o darzelis del sios ligos tai nekaltas, juk ne jis uzkrete mano vaika
O ligu kolektyve aisku, kad neisvengsi, naivu butu to tiketis...
Mes kadangi į lopšiuką keliaujam tai labai jaudinuos kaip tokį žiogą reiks palikti visai dienai Gal kas žino kokių rūbų ir kiek nešt palitki, kokių daiktų reikės? Maniškė nė už ką ant puodo nesisėda, kaip ten bus?
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 07 08, 19:21)
Mes kadangi į lopšiuką keliaujam tai labai jaudinuos kaip tokį žiogą reiks palikti visai dienai Gal kas žino kokių rūbų ir kiek nešt palitki, kokių daiktų reikės? Maniškė nė už ką ant puodo nesisėda, kaip ten bus?
įdėkit persiauti drabužėlių , jei atsitiks avarijos, atneškite ir sauskelnių, jų palaipsniui nereiks