Kiek supratau Mitita eina į mūsų grupę t.y. riešutėlių
ištikrųjų esu mačiusi kai auklėtoja pakėlusi buvo mažas mašinytes ant spintos, bet tikrai negaliu komentuoti kodėl nes neklausiau,
o jūs Mitita buvote mūsų grupės susirinkime apie kalėdas?
nes kaip supratau iš auklėtojos vaikučiai labai triukšmingi, ir ttt.
ištikrųjų šioje grupėje daug berniukų, aulėtojos vargsta pastoviai juos drausmindama, kažkaip kai formavo reikėjo atsižvelgti kad panašiai būtų ir mergaičių ir berniukų, nes dabar ir auklėtojoms sunku ir vaikams. Maniškė mergaitė tik šiemet pradėjus lankyti dar kolkas nepriprato ir neprisitaikė, jai baisoka kai tiek berniukų siautėja, žaislus laužo, pasipeša ir tt. na aš suprantu, kad berniukai yra berniukai, bet...šiaip čia administracijos kompetencija grupes skirstyti ir atsižvelgti į paskirstymą.
Maniškė tai tik pradžioje savaitę labai norėjo eiti, o dabar kuo toliau tuo labiau nenori, klausiu kas yra: tai sako miegot nenoriu, dar tiesa sako manęs berniukai nemyli (suprask kaip nori
), jos kolkas tikrai niekas neskriaudžia, bet nenori, tiesa dar sako, man šie vaikai visi permaži, man reikia didesnių, čia tai jau nuo vasaros pripratusi kieme su 5 metėm žaisti lėlėmis.
o kaip įdomu kitiems sekasi, ar visi noriai eina, kaip pripratote?