Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(Lionesss @ 2012 11 10, 03:08)
Mes nelankom jau du menesius. Bandysim gal nuo pirmadienio eiti, sirgo vaikas ir reakcija man jo buvo sunkoka, tai pameginsim dar syki, jei nepritaps, tada simet isvis nebeisim. Yra pastas, taip. Ir susirasinejimu jau buvo, nelabai zinau, kaip jus prijungti dabar.  4u.gif

Linkiu, kad pritaptumet mirksiukas.gif jau prisijungiau pagaliau prie musu grupes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lincia: 11 lapkričio 2012 - 08:28
Noriu išklausyti ir kitų mamyčių nuomones, nes gal jau aš visai nieko nesuprantu blink.gif Savų žaislų auklėtojos neleidžia atsinešti (apie tai jau anksčiau buvo diskutuota), o kai pasakau vaikui, kad ir darželyje yra mašinyčių, tai man jis jau kelintą kartą kartoja, kad auklėtoja jas sukėlusi ant spintos ir neduoda žaisti verysad.gif Galvojau, išsigalvoja, kad tik leisčiau savo nusinešti, bet pasirodo, kad tai tiesa. Auklėtojos pasiaiškinimas: mes neturim kiekvienam po vienodo žaislo, o kadangi jie nepasidalija žaislais (žinau, būna, kai vienas ką nors turi, tuoj prireikia ir dar keliems), tai juos visai paėmė ir užkėlė ant spintos doh.gif Taip, tai lengviau, negu kad mokyti vaikus kartu žaisti ir dalintis ax.gif Bet negi tai išeitis g.gif
Atsakyti
Mitita, kokio amziaus jusu vaikas?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2012 11 28, 07:45)
Mitita, kokio amziaus jusu vaikas?

2009 m. gimimo, 3.5 m. smile.gif
Atsakyti
Mitita i kokia jus grupe einat, labai keista, kad yra tokios problemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincia @ 2012 11 28, 13:36)

gal vaikai pešasi dėl mašinyčių arba laužo, tada jas deda vėlesniam laikui žaist, kai paaugs
Atsakyti
Kiek supratau Mitita eina į mūsų grupę t.y. riešutėlių
ištikrųjų esu mačiusi kai auklėtoja pakėlusi buvo mažas mašinytes ant spintos, bet tikrai negaliu komentuoti kodėl nes neklausiau,
o jūs Mitita buvote mūsų grupės susirinkime apie kalėdas?
nes kaip supratau iš auklėtojos vaikučiai labai triukšmingi, ir ttt.
ištikrųjų šioje grupėje daug berniukų, aulėtojos vargsta pastoviai juos drausmindama, kažkaip kai formavo reikėjo atsižvelgti kad panašiai būtų ir mergaičių ir berniukų, nes dabar ir auklėtojoms sunku ir vaikams. Maniškė mergaitė tik šiemet pradėjus lankyti dar kolkas nepriprato ir neprisitaikė, jai baisoka kai tiek berniukų siautėja, žaislus laužo, pasipeša ir tt. na aš suprantu, kad berniukai yra berniukai, bet...šiaip čia administracijos kompetencija grupes skirstyti ir atsižvelgti į paskirstymą.
Maniškė tai tik pradžioje savaitę labai norėjo eiti, o dabar kuo toliau tuo labiau nenori, klausiu kas yra: tai sako miegot nenoriu, dar tiesa sako manęs berniukai nemyli (suprask kaip nori g.gif ), jos kolkas tikrai niekas neskriaudžia, bet nenori, tiesa dar sako, man šie vaikai visi permaži, man reikia didesnių, čia tai jau nuo vasaros pripratusi kieme su 5 metėm žaisti lėlėmis.
o kaip įdomu kitiems sekasi, ar visi noriai eina, kaip pripratote?
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pušele: 28 lapkričio 2012 - 15:42
o apie auklėtojas Danguolę ir Eglę tik gerus žodžius pasakičiau, ir auklytę taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincia @ 2012 11 28, 12:36)

QUOTE(mindaiva @ 2012 11 28, 15:27)
gal vaikai pešasi dėl mašinyčių arba laužo, tada jas deda vėlesniam laikui žaist, kai paaugs

QUOTE(Pušele @ 2012 11 28, 16:09)
o apie auklėtojas Danguolę ir Eglę tik gerus žodžius pasakičiau, ir auklytę taip pat smile.gif

Riešutėliai smile.gif
Na taip, buvo paaiškinta, kad vaikai nepasidalina mašinytėmis, bet ar ne auklėtojų darbas ir yra mokyti vaikus dalintis, arba užimti juos taip, kad nereikėtų keliems vienu metu to paties žaislo g.gif
O šiaip auklėtojas aš tikrai gerbiu už jų darbą, nes kaip ir rašė Pušelė, grupėj berniukų dvigubai daugiau negu kad mergaičių, taip kad tikrai yra ką veikti doh.gif
Ir džiaugiuosi, kad kiekvieną kartą vis kažką naujo "parsineša" smile.gif vakar naują eilėraštuką padeklamavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitita: 29 lapkričio 2012 - 11:12
QUOTE(Mitita @ 2012 11 29, 11:03)
Riešutėliai smile.gif
Na taip, buvo paaiškinta, kad vaikai nepasidalina mašinytėmis, bet ar ne auklėtojų darbas ir yra mokyti vaikus dalintis, arba užimti juos taip, kad nereikėtų keliems vienu metu to paties žaislo g.gif
O šiaip auklėtojas aš tikrai gerbiu už jų darbą, nes kaip ir rašė Pušelė, grupėj berniukų dvigubai daugiau negu kad mergaičių, taip kad tikrai yra ką veikti doh.gif
Ir džiaugiuosi, kad kiekvieną kartą vis kažką naujo "parsineša" smile.gif vakar naują eilėraštuką padeklamavo thumbup.gif

kaip smagu thumbup.gif , jau kalėdinį?
maniškė tai antrą savaitę namie sergam verysad.gif
bet gal jau pirmadienį ateisim, reikia pasivyti visus dainomis ir eilėraščiais 4u.gif
o Jūsų apie vabalą ropojo, dainą sugalvojo... dainuoja?
arba: mes maži maži nykštukai...
mūsiškė kelis posmus moka ir vis dainuoja, o kitų posmų dar ne... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušele @ 2012 11 29, 11:47)
kaip smagu thumbup.gif , jau kalėdinį?
maniškė tai antrą savaitę namie sergam verysad.gif
bet gal jau pirmadienį ateisim, reikia pasivyti visus dainomis ir eilėraščiais 4u.gif
o Jūsų apie vabalą ropojo, dainą sugalvojo... dainuoja?
arba: mes maži maži nykštukai...
mūsiškė kelis posmus moka ir vis dainuoja, o kitų posmų dar ne... lotuliukas.gif

Užuojauta mažylei 4u.gif
Eilėraštis apie rogutes, iš kurių iškrito, tai kaip ir "link Kalėdų" biggrin.gif
Mūsiškis labiausiai tai dainuoja apie Margį ir žąseles, kurios jo bijo smile.gif O jūs rimtai sergat?
Atsakyti
QUOTE(Mitita @ 2012 11 29, 11:58)
Užuojauta mažylei 4u.gif
Eilėraštis apie rogutes, iš kurių iškrito, tai kaip ir "link Kalėdų" biggrin.gif
Mūsiškis labiausiai tai dainuoja apie Margį ir žąseles, kurios jo bijo smile.gif O jūs rimtai sergat?

kosėjo, slogavo, pradžioje temp. buvo, tai greičiausiai virusas koks buvo, dabar jau visai neblogai, tai manau jau pirmadienį eisim,
koks juokas suėmė, kai perskaičiau, kad dainuoja apie Margį ir žąseles, nes mūsiškė kai dainavo tai mums pasigirsdavo apie Margį ir dešrelę, ai mes ir taip su vyru vis sakom kokia čia daina apie Margį ir dešrelę...? thumbup.gif o pasirodo apie žąseles thumbup.gif , tai dabar pasakiau dukrytei sako taip taip apie žąseles, bet vistiek ištarė kažkaip panašiai į dešreles biggrin.gif
o apie rogutes, tai sako mokėsi, bet jau pamiršo verysad.gif
Papildyta:
Kadangi tik šiemet pradėjom lankyti darželį tai neturim ligom imuniteto, tai sergam dažnai, savaitę paeinam dvi namie verysad.gif
o poto sunku priprasti dukrytei prie darželio, nes nespėjoa įsivaikščioti, jau vėl namie verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pušele: 29 lapkričio 2012 - 18:33