Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(*Karamelia* @ 2012 10 15, 10:03)
O kazka daro lopselinukai,ta prasme kokius darbelius dar kazka mokinasi?idomu kaip kuriose grupese vyksta uzsiemimai:)

daro, ką sugeba smile.gif, atsimenu ir piešė, spalvino lapus, rankytes, lipdė, tikrai vien nežaidžia, bet , manau reikia, neužmiršti, kad 2 metų vaikas, dar ne 4- ių, ir skaičiuot iki 100 dar nemoka smile.gif, nors galiu pasakyti, kad ten išmoko gana nemažai raidelių rolleyes.gif
Atsakyti
Auklėtoja Zita - laimingi vaikai ir tėvai pas ją patekę:
http://www.bernardin...-poziuris/89393
Atsakyti
Galvojau galvojau ir nusprendžiau parašyti, kad nepatinka man, jog neleidžia vaikučiams į grupę atsinešti kokio nors mažo žaisliuko (Riešutėlių grupė) schmoll.gif . Na aš nekalbu apie kokius nors didelius žaislus, bet jei kokį mažą niekutį iš namų atsineštų, tai nemanau, kad kažkas baisaus atsitiktų, o ir vaikui kažkas mielo iš namų būtų šalia blink.gif O dabar tik pasiteisinimas auklėtojų, kad vaikai mušasi dėl naminių žaislų. Bet juk jie gali nepasidalinti ir darželio žaislo ax.gif Mano pirmasis vaikas tai dar ir į paruošiamąją kartas nuo karto kažką atsinešdavo, ir kiti taip darė, ir nebuvo jokių problemų. Ką kitos mamytės apie tai galvoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2012 10 24, 11:14)
Galvojau galvojau ir nusprendžiau parašyti, kad nepatinka man, jog neleidžia vaikučiams į grupę atsinešti kokio nors mažo žaisliuko (Riešutėlių grupė) schmoll.gif . Na aš nekalbu apie kokius nors didelius žaislus, bet jei kokį mažą niekutį iš namų atsineštų, tai nemanau, kad kažkas baisaus atsitiktų, o ir vaikui kažkas mielo iš namų būtų šalia blink.gif O dabar tik pasiteisinimas auklėtojų, kad vaikai mušasi dėl naminių žaislų. Bet juk jie gali nepasidalinti ir darželio žaislo ax.gif Mano pirmasis vaikas tai dar ir į paruošiamąją kartas nuo karto kažką atsinešdavo, ir kiti taip darė, ir nebuvo jokių problemų. Ką kitos mamytės apie tai galvoja? g.gif

vienareikšmiškai pasisakyti sunku, manau reiktų nuspręsti grupės viduje visgi. Pradžioj mūsų grupėje irgi auklėtojos buvo prieš žaislų nešimą, arba sakė, jei nešasi vaikas , tai reikia paaiškinti, kad dalintųsi, nes kai atsineša SAVO ŽAISLĄ, jis supranta taip, kad čia ne darželio ir jis NEPRIVALO dalintis, ateina, mosuoja po nosim kitam vaikui, ir neduoda, žaidžia vienas, vienas vaikas gal atsineš smulkmeną kažkokią mielą, kaip Jūs minite, kitas gi, aišku, kad toks atsiras, atsitemps MAKVYNĄ didžiausią, arba kokią LĖLĘ, kurios norės visi... bet... visgi pradėjo po truputį neštis vistiek savo žaislus, maniškė tik į grupę atsinešdavo, bet visgi dalintis nenorėdama, žaislus palikdavo spintelėje, o yra mergaitė, kuri atsineša barbių visą maišą, arba berniukas mašinų maišą ( neperdedu, nes tikrai maišai stovi spintelėse biggrin.gif ), ir traukia jie tuos žaislus iš maišo, nežinau kaip dalinasi ar ne... tik mačiau rytais kaip tėtis ieško, kur pametė dukra žiedus grupėj, ar kitus smulkius daiktus... vaikui miela turėti savo , iš namų atsineštą daiktą, bet manau visur yra kažkokios ribos, apie tai ir reikia kalbėtis grupėje ir aišku namuose su vaiku... bet ir vėl būna, sakai, gal nesinešam žiedų, nes pasimes, ar norės kažkas pasimatuot, žaisdamas gal pames... o grįžus ji pasakoja, va, o N turėjo atsinešus tą ir tą, pametė vieną, bet tėtis surado... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2012 10 24, 11:40)
vienareikšmiškai pasisakyti sunku, manau reiktų nuspręsti grupės viduje visgi. Pradžioj mūsų grupėje irgi auklėtojos buvo prieš žaislų nešimą, arba sakė, jei nešasi vaikas , tai reikia paaiškinti, kad dalintųsi, nes kai atsineša SAVO ŽAISLĄ, jis supranta taip, kad čia ne darželio ir jis NEPRIVALO dalintis, ateina, mosuoja po nosim kitam vaikui, ir neduoda, žaidžia vienas, vienas vaikas gal atsineš smulkmeną kažkokią mielą, kaip Jūs minite, kitas gi, aišku, kad toks atsiras, atsitemps MAKVYNĄ didžiausią, arba kokią LĖLĘ, kurios norės visi... bet... visgi pradėjo po truputį neštis vistiek savo žaislus, maniškė tik į grupę atsinešdavo, bet visgi dalintis nenorėdama, žaislus palikdavo spintelėje, o yra mergaitė, kuri atsineša barbių visą maišą, arba berniukas mašinų maišą ( neperdedu, nes tikrai maišai stovi spintelėse biggrin.gif  ), ir traukia jie tuos žaislus iš maišo, nežinau kaip dalinasi ar ne... tik mačiau rytais kaip tėtis ieško, kur pametė dukra žiedus grupėj, ar kitus smulkius daiktus... vaikui miela turėti savo , iš namų atsineštą daiktą, bet manau visur yra kažkokios ribos, apie tai ir reikia kalbėtis grupėje ir aišku namuose su vaiku... bet ir vėl būna, sakai, gal nesinešam žiedų, nes pasimes, ar norės kažkas pasimatuot, žaisdamas gal pames... o grįžus ji pasakoja, va, o N turėjo atsinešus tą ir tą, pametė vieną, bet tėtis surado...  biggrin.gif

Tai kad aš jau supratau, kad su auklėtojomis jokios derybos negalimos schmoll.gif Buvo paskyta kategoriškai, o jei kas ką atsineša, tai daiktai būna paimti ir sudėti į atskirą dėžutę, o vaikams su jais neleidžiama žaisti. Nebent tėveliai būtų vieningos nuomonės ax.gif Gal vaikai kaip tik pradėtų išmokti dalintis, jei auklėtojos to juos mokytų g.gif Gal čia ir auklėtojų šioks toks "tinginiavimas" (ju pirštuotų pirštinių irgi neleidžia mautis, tik kumštines, kad greičiau būtų, nors orai dar per šilti toms kumštinėms pirštinėms, ir ką gi su jomis lauke veikti, net medžio lapą sunku paimti). Suprantu, kad vaikų daug, sunku, bet...
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2012 10 24, 11:56)
Tai kad aš jau supratau, kad su auklėtojomis jokios derybos negalimos schmoll.gif Buvo paskyta kategoriškai, o jei kas ką atsineša, tai daiktai būna paimti ir sudėti į atskirą dėžutę, o vaikams su jais neleidžiama žaisti. Nebent tėveliai būtų vieningos nuomonės ax.gif Gal vaikai kaip tik pradėtų išmokti dalintis, jei auklėtojos to juos mokytų g.gif Gal čia ir auklėtojų šioks toks "tinginiavimas" (ju pirštuotų pirštinių irgi neleidžia mautis, tik kumštines, kad greičiau būtų, nors orai dar per šilti toms kumštinėms pirštinėms, ir ką gi su jomis lauke veikti, net medžio lapą sunku paimti). Suprantu, kad vaikų daug, sunku, bet...

su pirštinėm tai geras blink.gif , maniškė pernau puikiai mokėjo jas užsidėt, o jai tik du su pusę buvo bigsmile.gif , net negalvojau dėt kitokių, niekas nieko nesakė. Žaislus ir pas mus pradžioj surinkdavo ir ant spintelių sudėdavo, čia matyt tikrai nuo auklėtojų priklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 24 spalio 2012 - 11:15
Na aš visai kvaila blush2.gif mama, vaikas lanko nuo rugsėjo vidurio darželį(su ligom- pertraukom) bet aš visą tą laiką įsivaizdavau, kad mūsų lazdynėlio grupė, o pasirodo riešutėlis, ar čia pasikeitė ar čia man visai blush2.gif , juk aš ir su direktore kalbėjau sakau, kai skambindavau lazdynėlio grupė sakydavau
o gal čia pakeitė, nes sirgom mėnesį, tai ir susirinkimą praaleidom,
gal kuri mama gali man į a.ž. parašyt ką tėvai sutarė susirinkime, gal kokių svarbesnius reikalus praleisim, nes žiūriu ir grupės tel. asirado, čia sakau turbūt tėvų iniciatyva.
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(budvista @ 2012 10 24, 10:56)
s ax.gif Gal vaikai kaip tik pradėtų išmokti dalintis, jei auklėtojos to juos mokytų g.gif Gal čia ir auklėtojų šioks toks "tinginiavimas" (ju pirštuotų pirštinių irgi neleidžia mautis, tik kumštines, kad greičiau būtų, nors orai dar per šilti toms kumštinėms pirštinėms, ir ką gi su jomis lauke veikti, net medžio lapą sunku paimti). Suprantu, kad vaikų daug, sunku, bet...

na musu grupeje irgi buvo pasakyti kad su kumstinem tik pirstinem smile.gif,bet ju yra ir plonu
issivaizduokit 16 vaiku ir visi su pirstuotom pirstinem wink.gif.,kol kiekvienam pirstines uzmaus ...
manau darzelyje turi buti taisykles bent kazkokios,nes su tais zaislais sunku kol jie nesupranta,nes pas sunu ispradziu neleido,nutarem tevai visi ,nes vaikai nesasi zaislus juos sulauzo poto asaru daug,..,bet su metais augant pradejo nestis visi...
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2012 08 23, 00:31)
Gandriukuose blink.gif

QUOTE(iwoniux @ 2012 09 06, 02:22)
Sveikos mamytes, ir mes patekome i si darzeli sia savaite, jau ryt vesiu mazyte i darzeli.
Budvista, mes irgi "gandriuku" grupeje, susipazinau tik su aukletoja Meile, dar zinau kad bus Regina, tai kuri ten skriaudzia jusu vaika? Gal galite daugiau ka papasakoti apie sia grupe ir aukletojas?

QUOTE(Lionesss @ 2012 09 17, 05:34)
Pas mus tas pats  blush2.gif  mes i gandriukus einam. Man viena aukletoja labai nepatinka sad.gif

mes irgi gandriuku grupeje smile.gif , malonu pabendraut su mamytemis is ten.Lioness kuri aukletoja nepatinka, galima i az jei nesinori viesint, siaip idomu ar nuomones su taps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincia @ 2012 11 09, 15:18)
mes irgi gandriuku grupeje smile.gif , malonu pabendraut su mamytemis is ten.Lioness kuri aukletoja nepatinka, galima i az jei nesinori viesint, siaip idomu ar nuomones su taps mirksiukas.gif

Patinka dabar jau abi tiek kiek gali patikti 4u.gif pirmas ispudis buvo klaidingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2012 11 09, 12:46)
Patinka dabar jau abi tiek kiek gali patikti  4u.gif  pirmas ispudis buvo klaidingas  4u.gif

Supratau 4u.gif , o jus keino mamyte esate , jei ne paslaptis? tiesa ar sukure musu bendra pastuka? kazkaip negavau jokiu duomenu as, tiksliau gavau pakvietima, bet jau jis buvo negaliojantis....
Atsakyti
QUOTE(Lincia @ 2012 11 10, 09:45)
Supratau 4u.gif , o jus keino mamyte esate , jei ne paslaptis? tiesa ar sukure musu bendra pastuka? kazkaip negavau jokiu duomenu as, tiksliau gavau pakvietima, bet jau jis buvo negaliojantis....

Mes nelankom jau du menesius. Bandysim gal nuo pirmadienio eiti, sirgo vaikas ir reakcija man jo buvo sunkoka, tai pameginsim dar syki, jei nepritaps, tada simet isvis nebeisim. Yra pastas, taip. Ir susirasinejimu jau buvo, nelabai zinau, kaip jus prijungti dabar. 4u.gif
Atsakyti