QUOTE(Arvena @ 2012 08 24, 13:12)
Sveiki
Mano vidurinis sūnus lanko "meškiukų" grupę - tai auklėtojos - idealios
O dukrytė papuolė į "BORUŽĖLIŲ" grupę...... Gal kas žino kokios auklėtojos bus?
AČIŪ
Mano vidurinis sūnus lanko "meškiukų" grupę - tai auklėtojos - idealios
O dukrytė papuolė į "BORUŽĖLIŲ" grupę...... Gal kas žino kokios auklėtojos bus?
AČIŪ
Boružėlėse kai buvo Staselė ir auklytė Marytė, jei jos nepasikeitė, tai žinokit irgi idealios tikrai
Papildyta:
QUOTE(Eliandra @ 2012 08 27, 23:30)
Sveikos
Gavom džiugią žinią iš savivaldybės- patekom į šį darželį, turėtų vyrukas lankyti Meškiukų grupę
Tik nuėjusi pas direktorę radau ją nepatenkintą ir burbančią- kaip čia jus priskyrė, nėra vietų, aš turiu teisę NEPRIIMTI ir t.t...Kaži, ar gali nepriimti vaiko, jei savivaldybė užregistravo jį į darželį Ar čia direktorė tik gąsdina, o gal kažko iš manęs laukia? Visai pasimetusi grįžau...
Gavom džiugią žinią iš savivaldybės- patekom į šį darželį, turėtų vyrukas lankyti Meškiukų grupę
Tik nuėjusi pas direktorę radau ją nepatenkintą ir burbančią- kaip čia jus priskyrė, nėra vietų, aš turiu teisę NEPRIIMTI ir t.t...Kaži, ar gali nepriimti vaiko, jei savivaldybė užregistravo jį į darželį Ar čia direktorė tik gąsdina, o gal kažko iš manęs laukia? Visai pasimetusi grįžau...
pirmą kartą girdžiu tokius atsiliepimus apie direktorę, ji iš tikrųjų visada su šypsena ir geranoriška, nemanau kad "kažko " ir laukia, o dėl vietų tai galiu pasakyti, kad savivaldybės lentelė neatitinka tikrosios padėties darželiuose, grupės jau ir dabar ne tuščios buvo, taip, kad pilnai sutinku, jog vietos grupėje ir nėra...