Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(Villy @ 2014 06 02, 12:30)
Sveiki  ax.gif

Patekome į šį darželį, lopšelinukų grupę. Gal žinote kas iš praktikos ar mažiukus priima tik nuo rugsėjo 1-os ar būna sudaroma galimybė jau ir anksčiau pradėti vesti? Gal yra daugiau patekusių į lopšelinukus šiemet?

Priima tik nuo rugsėjo 1 d. Vasarą kiek teko matyti būna sujungtos grupės, chaosas, nei vaikų nei auklėtojų neatpažįsti umn.gif, nuvedi vaiką į vieną grupę, randi kitoje (čia darželio grupėse).
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2014 06 02, 12:40)
Priima tik nuo rugsėjo 1 d. Vasarą kiek teko matyti būna sujungtos grupės, chaosas, nei vaikų nei auklėtojų neatpažįsti umn.gif, nuvedi vaiką į vieną grupę, randi kitoje (čia darželio grupėse).

Nu aišku, dar pasiklausiu kai nueisim dokumentus priduoti. Viskas nauja, tai klausimų krūva doh.gif O kokia darželio politika pirmom savaitėm? Ar mamos pabūna kažkiek laiko kartu ar iškart palieki keliom valandom vieną?
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2014 06 02, 13:51)
Nu aišku, dar pasiklausiu kai nueisim dokumentus priduoti. Viskas nauja, tai klausimų krūva  doh.gif O kokia darželio politika pirmom savaitėm? Ar mamos pabūna kažkiek laiko kartu ar iškart palieki keliom valandom vieną?

šiaip prieš rugsėjį pasidomėkite, daugiau žinosite, nes dabar auklėtojos kai kurios atostogauja, nelabai ką ir žinosit...arba pas Direktorę, ar kam dok nešit užklauskit
dėl pasilikimo, geriau neužsižaisti, nes ir kiti mamų nori, ašaros ir t.t.buvo mūsų grupėje vaikutis, atvedė jį pavasarį, nežinau iki vasaros sėdėjo jo artimieji, ir labai kitus vaikus tai liūdino, bet jie galvojo, kad daro gerą savo vaikui...mano nuomone darželis nėra privatus...
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2014 06 02, 14:16)
šiaip prieš rugsėjį pasidomėkite, daugiau žinosite, nes dabar auklėtojos kai kurios atostogauja, nelabai ką ir žinosit...arba pas Direktorę, ar kam dok nešit užklauskit
dėl pasilikimo, geriau neužsižaisti, nes ir kiti mamų nori, ašaros ir t.t.buvo mūsų grupėje vaikutis, atvedė jį pavasarį, nežinau iki vasaros sėdėjo jo artimieji, ir labai kitus vaikus tai liūdino, bet jie galvojo, kad daro gerą savo vaikui...mano nuomone darželis nėra privatus...

Nu aš kažkaip irgi manau nėra prasmės sėdėti kartu, geriausia manau palaipsniui ilginti laiką kiek palieki ir max per dvi savaites palikti jau visai dienai. Ilgiau žaisti nelabai turiu tam sąlygų, nes dirbu smile.gif
Atsakyti
o aš manau kad pirma savaitę palikti po kelias valandas nebunat kartu, nu paverks, nusiramins, bet greiciau pripras. antra savaite palikti su pietu miegleiu visai dienai, ir kuo greiciau po saltu dusu pakisit, tuo greiciau ir pripras.

cia yra tevu problemos, kad nemoka issiskirti su savo mazuoju ir parodo ta stresa, kuri vaikas labai gerai pajaucia.
nu bet kiekvieno tevelio reikalas, kas kaip supranta , tas taip ir augina juk, taip ir aukleja savo atzalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2014 06 02, 15:32)
o aš manau kad pirma savaitę palikti po kelias valandas nebunat kartu, nu paverks, nusiramins, bet greiciau pripras. antra savaite palikti su pietu miegleiu visai dienai, ir kuo greiciau po saltu dusu pakisit, tuo greiciau ir pripras.

cia yra tevu problemos, kad nemoka issiskirti su savo mazuoju ir parodo ta stresa, kuri vaikas labai gerai pajaucia.
nu bet kiekvieno tevelio reikalas, kas kaip supranta , tas taip ir augina juk, taip ir aukleja savo atzalas. mirksiukas.gif

Aš tokį modelį mintyse ir esu susidėliojusi, nebent darželio auklėtojos kažką kitaip siūlys daryti.
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2014 06 02, 16:32)

kad labai fainos čia auklėtojos, greit apsipranta vaikai, aš savo palikau pirmą dieną iki miegelio, antrą irgi, trečią auklėtoja sako palikit visai dienai, taip ir dariau, viskas puikiai, aišku tik ligos darė savo... doh.gif
Atsakyti
o kaip yra vasaros metu, ar uz nelankytas dienas irgi reikia daktaro pazymos? ar jei nelankei ta diena ir pateisinti nereikia ir nereikia uz ja moketi?
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2014 06 03, 10:22)
o kaip yra vasaros metu, ar uz nelankytas dienas irgi reikia daktaro pazymos? ar jei nelankei ta diena ir pateisinti nereikia ir nereikia uz ja moketi?

nereikia teisinti vasaros metu nelankytų dienų, čia kažkaip vadinasi mandrai sveikatingumo atostogos lyg biggrin.gif, mokam tik už ugdymą... už maitinimą jau ne...
Atsakyti
Gavom patvirtinima del priemimo.
Sakykit kokia cia pazyma reik nesti:
-dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė.

Tiesiog deklaruotos vietos pazyma? Ar cia kitokia?
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2014 06 03, 12:28)
-dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė.

čia su ta pažymą daug aiškinimųsi buvo, nešėm spec forma, gyv. vietos deklaravimo su darbdavio parašais
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2014 06 03, 11:28)

Pažymos form ayra čia Dokumentai reikalingi darželiui
Atsakyti