Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(mindaiva @ 2013 12 10, 21:17)
o grupės komitetas?

tai va kad is to komiteto irgi niekas nebuvo doh.gif g.gif
Atsakyti
O kaip maistas šiame darželyje? mačiau yra prailginta grupė, bet idomu kokie pavakariai, ar reikia vaikui įdėti papildomai pavakariams?
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2013 12 20, 20:23)
O kaip maistas šiame darželyje? mačiau yra prailginta grupė, bet idomu kokie pavakariai, ar reikia vaikui įdėti papildomai pavakariams?

Tiesiogiai nemaciau kaip vaikuciai valgo bet skaitau dienos meniu atejus, tai kaip ir neblogai. Ir vaisiu ir varkyciu "Miau" duoda. Pusryciams koses ivairios. Pietums sriubyte, maltinukai, pavakariams buna ar blynai ar kose + koks nors vaisius ar desertukas. zodziu kiekviena diena vis kitaip.
Siaip mano vaikas nepasizymi dideliu apetitu tai mums tikrai uztenka. Na manau jei norite visada galite atnesti ar obuoliuku ar sausainuku pakramsnoti tarp maitinimu.
Kas dėl prailgintos grupės tai ten keik girdejau vyresni vaikuciai buna. Del lopselinuku nezinau, gal kuri mamyte labiau zino tai galėtų parašyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskiautoja: 23 gruodžio 2013 - 19:43
Sveikos mamytės,
gal žinote kas per šeimininkutė pas"Gandriukus"? mes retai lankom tai nezinom kada jinai atejo. Zinau, kad ta kuri buvo smulkutė, priimta buvo laikinai.
Kodel klausiu? nes darzely tokia situacija buvo su dabartine seimininke:
ateinu iskart po vakarienes praeita savaite, tyliai iejau niekas gal neisgirdo ar nemate kad as jau stoviu grupes tarpdury. Vaizdelis- maniske kriokia, rekia, o ta seimininkele pakeltu tonu aiskina mano vaikui:- nerėk nes mama neateis taves pasiimti jeigu reksi blink.gif
Zinau uzknisa kai vaikas daznai tokias scenas kelia, bet tikrai mazam vaikui negalima taip sakyt, kad mama neateis. Ir isvis kokia teise turi seimininkele aukleti vaikus ten...Nezinau kaip reaguoti, tai ziuriu kaip bus toliau. Vaikas nepasisakys tikrai pats.
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2014 01 11, 15:37)
Sveikos mamytės,
gal žinote kas per šeimininkutė pas"Gandriukus"? mes retai lankom tai nezinom kada jinai atejo. Zinau, kad ta kuri buvo smulkutė, priimta buvo laikinai.
Kodel klausiu? nes darzely tokia situacija buvo su dabartine seimininke:
ateinu iskart po vakarienes praeita savaite, tyliai iejau niekas gal neisgirdo ar nemate kad as jau stoviu grupes tarpdury. Vaizdelis- maniske kriokia, rekia, o ta seimininkele pakeltu tonu aiskina  mano vaikui:- nerėk nes mama neateis taves pasiimti jeigu reksi blink.gif
Zinau uzknisa kai vaikas daznai tokias scenas kelia, bet tikrai mazam vaikui negalima taip sakyt, kad mama neateis. Ir isvis kokia teise turi seimininkele aukleti vaikus ten...Nezinau kaip reaguoti, tai ziuriu kaip bus toliau. Vaikas nepasisakys tikrai pats.

nematau cia nieko blogo,neisradinekit is muses dramblio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2014 01 11, 14:37)
... tikrai mazam vaikui negalima taip sakyt, kad mama neateis. ...

drinks_cheers.gif

QUOTE(sunrise7 @ 2014 01 11, 17:21)
nematau cia nieko blogo,neisradinekit is muses dramblio doh.gif

O aš nenorėčiau, kad mano vaiką gąsdintų. Ypač tokiais dalykais. Mano manymu čia rimta!
Atsakyti
manau galima paciai su vaiku daugiau kalbetis ir bendrauti, tai kad kazkas rekia ant tavo vaiko, aisku neturi teises, bet jei vaikas prisipraso, buna kad ir pati reki ant vaiko kai is nervu isveda
Atsakyti
aš tai galvoju galima įvairiai interpretuoti pasakymą nerėk nes mama neateis taves pasiimti jeigu reksi blink.gif
1. Gąsdinančiu tonu, maždaug jei rėksi, mama neateis, nemylės ir pan.
2. ar tu verksi ar neverksi, nieko kitaip nebus, mama vistiek neateis,kol negalės ateiti , o tau teks nurimti vistiek...

manau buvo sakyta antru variantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2014 01 11, 23:59)
aš tai galvoju galima įvairiai interpretuoti pasakymą  nerėk nes mama neateis taves pasiimti jeigu reksi blink.gif
1. Gąsdinančiu tonu, maždaug jei rėksi, mama neateis, nemylės ir pan.
2. ar tu verksi ar neverksi, nieko kitaip nebus, mama vistiek neateis,kol negalės ateiti , o tau teks nurimti vistiek...

manau buvo sakyta antru variantu? g.gif

na kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet vistiek manau kad negalima taip sakyt. Aisku jinai norejo siuo pasakymu "uzciaupti", bet tikrai tai nepadejo, pati girdejau kaip mano vaikas dar labiau isikauke.
Man nepriimtini tokie auklejimo metodai
Atsakyti
o kaip vasara yra, darželis visus mėnesiukus dirbs? nebūna, kad nedirba kurį tai mėnesiuką?
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2014 01 28, 16:52)
o kaip vasara yra, darželis visus mėnesiukus dirbs? nebūna, kad nedirba kurį tai mėnesiuką?

Dirba visa vasara, liepos ir rugpjucio menesi grupes yra sujungiamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2014 01 18, 21:50)
na kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet vistiek manau kad negalima taip sakyt. Aisku jinai norejo siuo pasakymu "uzciaupti", bet tikrai tai nepadejo, pati girdejau kaip mano vaikas dar labiau isikauke.
Man nepriimtini tokie auklejimo metodai

O aš manau,jei Jums nepriimtini tokie auklėjimo būdai, arba dar kažkas nepatinka, tai eikit tiesiai pas tą auklytę ir pakalbėkit su ja akis į akį, o ne plaukit čia jai kaulų viešai forume.
kodėl iš kart nepaklausėt kas čia vyksta, iškart neaptarėt šio įvykio.

P.S. Norėtumėt, kad Jus aptarinėti va taip viešai, forume?
Aš - ne.

Papildyta:
Darbas su vaikais, su žmonėmis mano manymu yra pats sunkiausias, kas dirba tas žino.
O tos auklytės dar ir už minimumą dirba.
ir savaime aišku išnervina dieną iš dienos klausyti to klykimo be priežasties.
aš jų nepateisinu, tik bandau suprasti.
Atsakyti