Įkraunama...
Įkraunama...

Trečiokai, į ketvirtą klasę!!!

o mūsų dukrytei kompiteris beveik nereikalingas drinks_cheers.gif bent jau kol kas g.gif va kartais jo prisireikia pamokoms padaryti ar šiaip kokia daina padainuoti-paklausyti (kai ruošėsi dainų šventei labai klausė Lietuva, brangi...)
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2012 10 26, 21:08)
dėl telefono, iki šiol, turėjome omnitel extra, su mumis kalbėjo nemokamai, bet žiūrim ,kad vis sąskait atuščia, vis papildyt reikai tai galvojam ,gal kokį  abonentą reikai abiem vaikams  paimti, berods 9 lt pigiausia omnitel yra , gal kas žinote pigesnių pasakykit.

na ,sakykit mielosios, savo išgyvenimus, ką jūsų vaikai veikia kai vieni grįžta iš mokyklos , kol jūs iš darbų pareisit?



Saviškei sudariau Bitėje sutartį, planas "Retai". Už 5 Lt galima prakalbėti 40 min skambinant į visus tinklus. SMS į tą sumą neįeina. Na ir dar už papildomus 5 Lt gauna 50 MB. Maksimalią sąskaitos sumą nustačiau 15 Lt. Kažkaip išsiverčia, va už paskut. mėnesį ir tebuvo 10 Lt sąskaita. SMSų tuo telefonu nerašo, nes išmaniuoju nepatogu. Na dar leidžiu pasinaudoti (proto ribose, nors dažnai tenka ir stabdyti , kai su drauge įsitraukia pliurpti doh.gif ) mūsų taip vadinamu naminiu mobiliu telefonu smile.gif (tiesiog turiu atliekamą planą su suma, kurios pati pilnai neprakalbėdavau).

Dėl buvimo namuose vienai. Na maniškei dalį to laiko užima būreliai arba prailginta. O kai būna namuose, tai kažkaip pasitikiu. Dažnai dar ir draugę parsiveda. Šiaip grįžusi ji mėgsta pasiskambinti.
Ir turbūt juokingai atrodys biggrin.gif Nors man ir patinka smile.gif Lyg šiol ji atsiklausia (dažnai specialiai man skambina), ar gali pažaisti su kompu smile.gif Specialiai nedresiravau, net nežinau, kaip čia taip automatiškai gavosi smile.gif Ir kai aš namuose, prieš sėsdama prie kompiuterio atsiklausia, ar galima. Va su TV tokios tvarkos nėra...
O su kompu tai nesėdi per dienas. Ir to laiko neperlabiausiai yra, ir noro ne visą laiką būna. Bangomis pas mus tas kompas. Va buvo keliskart į žaidimus įsitraukusi. Ir dar ne bet kokius - kur reikia žaisti kolektyviai. T.y. bendrauji su kitais prisijungusiais nariais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 spalio 2012 - 22:45
sU ATOSTOGOMIS TREČIOKĖLIUS IR JŲ TĖVELIUS 4u.gif Ka veikia jūsų vaikučiai atostogų metu? Dukrai tai daug namų darbų pridavė ir skaityti reikia (ne mažiau kaip 50 puslapių)
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2012 10 29, 12:06)
sU ATOSTOGOMIS TREČIOKĖLIUS IR JŲ TĖVELIUS  4u.gif  Ka veikia jūsų vaikučiai atostogų metu? Dukrai tai daug namų darbų pridavė ir skaityti reikia (ne mažiau kaip 50 puslapių)


blink.gif blink.gif blink.gif unsure.gif

musu mokytoja laikosi principo, kad atostogos skirtos poilsiui. tad nieko neuzduota. liepta pailseti ir pasisemti jegu sekanciam etapui 4u.gif

veiklOs ivairios. pradedant ilgesniu pasivartimu lovoje ir baigiant velesniu laiku miegui. bureliai nera atsaukti, tad zygiuosim i visus burelius. o visa kitka kaip iriprasta vaikams.
Atsakyti
Beje, kokie personazai dabar rupi jusu vaikuciams? gal keistai nuskambes - bet megiamo dukrytė neturi. Vienintelis "personazas" su kuriuo viskas tinka - arkliai.
o del namu darbu - ju visuomet uzduoda pas mus atostogoms ir privaloma skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2012 11 02, 09:26)
Beje, kokie personazai dabar rupi jusu vaikuciams? gal keistai nuskambes - bet megiamo dukrytė neturi. Vienintelis "personazas" su kuriuo viskas tinka - arkliai.


hannah montana doh.gif
Atsakyti
Justinas Bieberis doh.gif
Atsakyti
Užduotis iš Rakto 2 (pasaulio pažinimas) 29psl
Mes miestiečiai,tėvai miestiečiai ir seneliai.Neturim jokių kaimų,nieko apie tai neišmanom.Galiu parašyt,kad dzūkai garsėja kaip geri grybautojai,suvalkiečiai taupūs.O kiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 05, 14:36)
Užduotis iš Rakto 2 (pasaulio pažinimas) 29psl
Mes miestiečiai,tėvai miestiečiai ir seneliai.Neturim jokių kaimų,nieko apie tai neišmanom.Galiu parašyt,kad dzūkai garsėja kaip geri grybautojai,suvalkiečiai taupūs.O kiti? g.gif

suvalkieciai tikrai ne taupus, ju sodybos visais laikais grazesnes budavo, todel ir atrodydavo kitiems kad jie labai skupus, tik saves ir savo geroves ziurintys. Manau tikrasis suvalkieciu bruozas yra tvarkingumas ir darbstumas.

Dzuku isskiritins bruozas-ju paprastumas ir jautrumas. Ir vargingumas.
Zemaiciai uzsispyre biggrin.gif
Apie aukstaicius nieko negaliu pasakyt, nezinau smile.gif
Atsakyti
Pasak G. Beresneveciaus, citata:

"Lietuviškumą kaip kutūrinę-kalbinę-ūkinę mozaiką per tūkstantį metų sudėstė skirtingos gentys. Ir tos skirtybės viena kitą gynė, atstojo, sergėjo. Jei Lietuva būtų tapusi aukštaitiškai impulsyvi ir karšta, jei ne aukštaitišką charakterį papildantis žemaitiškas blaivumas ir kietumas, ją būtų prariję. Žemaičiams įsivyravus, Lietuva būtų pražuvus dėl kietasprandiškumo – aukštaitiškas lankstumas , klasta, aukštaičių pomėgis žaisti politinius žaidimus, vis sausam išlendant iš balos, padėjo Lietuvai tiek kunigaikščių, tiek vėlesniais laikais. Dzūkams „paėmus valdžią“, būtų įsivyravusi sentimentali karinė anarchija, ta pati, kuri sugraužė lenkišką Žečpospolitą, - daug narsos, garbės ir sugebėjimo jausti, bet jokio planavimo ir strateginio mąstymo. Suvalkiečiai būtų Lietuvą pavertę racionaliai skaičiuojančia vokiška provincija, kurios gerovė po kelių kartų būtų visiškai nušluota. Visa, ką Lietuva pasiekė, ji pasiekė dėl to, kad joje gyveno nepaprastai skirtingų, gal net prieštaringų charakterių kiltys, iš savo prieštarų sukūrusios vienovę. "

Saltinis

Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi treciokeliams trimestrui pasibaigus ir pusmeciui artejant i pabaiga taip pat?

Dukra rase anglų testa is 100 surinko 96, pries tai is 100 surinko 92. Manau visai sauniai gaunas, bet su asaromis doh.gif
beje gal jau busvo klasese susirinkimai? kokios doveneles vaikuciams planuojamos? pasidalinkite mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar dukros klasėje apsišlapino berniukas,nes mokytoja neišleido į tualetą verysad.gif Mane neramina tokie dalykai...
Atsakyti