Įkraunama...
Įkraunama...

Trečiokai, į ketvirtą klasę!!!

QUOTE(florete @ 2012 10 10, 14:33)
As irgi klausiau kaip suprast ta "statmenai", tai ji man parode rankutem, kad turi buti va taip biggrin.gif Galima pasinaudoti matlankiu jei is akies sunku nuspresti. Parodyt kaip matuot ir bus paprasta. Maniske pirmom dienom budavo kad matlanki prideda prie kampo, bet dabar jau is akies pasakyt gali smile.gif

Misriuosius dvigarsius dar atsimenu, tik buvau pamisrus kad dvigarsis bus tik tada kai jis yra tam paciam skiemenyje blush2.gif

tai ir as, paemusi nediduka staciu kampu trikampi, parodziau kuris kampas yra status. parodziau kaip ji prideti ir kaip turetu buti. prie to paties kaip taisiklingai zymimas. ne kaip noriu - o yra priimtas metematikoje staciu kampu zenklinimas.

va,va...maniske to vieno skiemens ir neuzfiksavo. tai prizymejo testo tekste visa ko ir visaip kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 10 10, 15:33)
Galima pasinaudoti matlankiu jei is akies sunku nuspresti.

o tai jie jau moka matlankiu naudotis? Man kazkaip svieciasi, kad matlankiu naudotis ir matuoti tiksliai kampus jie prades veliau, nei kad vyksta susipazinimas su staciu/buku/ smailiu kampu g.gif

QUOTE(florete @ 2012 10 10, 15:33)
Misriuosius dvigarsius dar atsimenu, tik buvau pamisrus kad dvigarsis bus tik tada kai jis yra tam paciam skiemenyje blush2.gif

geda pasakyti, bet nepaskaiciusi teorijos nelabai ka ir paaiskinciau.
Bet tai dziugu, kad netenka. Jeigu kas buna neaisku, tai dukra is pradziu brolio paklausia ir tas isaiskina.

Va sedejo kelias dienas namuose, tai lietuviu kalba net ir i prieki padare.

Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 10 10, 14:55)
o tai jie jau moka matlankiu naudotis? Man kazkaip svieciasi, kad matlankiu naudotis ir matuoti tiksliai kampus jie prades veliau, nei kad vyksta susipazinimas su staciu/buku/ smailiu kampu  g.gif
geda pasakyti, bet nepaskaiciusi teorijos nelabai ka ir paaiskinciau.
Bet tai dziugu, kad netenka. Jeigu kas buna neaisku, tai dukra is pradziu brolio paklausia ir tas isaiskina.

Va sedejo kelias dienas namuose, tai lietuviu kalba net ir i prieki padare.

cia as ismokinau, mokykloj tikrai dar nemoko. Dukra greit perprato kaip juo matuoti kampa.
Atsakyti
SVeiko, kartojančios pradinės mokyklos kursą 4u.gif
dvidarsius dukryte greitai perprato, statųjį kampa taip pat. suniau sekasi matinių skaičių atimtis ir sudėtis..... va kaip to išmokyti tai niekaip nesuprantu. o trupmenos tai kaip per sviestą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2012 10 10, 20:11)
matinių skaičių atimtis ir sudėtis.....
....

g.gif g.gif g.gif unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 10 10, 21:34)
g.gif  g.gif  g.gif  unsure.gif  schmoll.gif

as irgi per google ieskojau kas taip per daiktas g.gif Mes tokiu tikrai nesimokem schmoll.gif Dukros pirmoje pratbose ir vadovely tokiu dalyku nepastebejau dar. Be to trupmenu dar irgi nesimoko.
Atsakyti
Gal darėt pratimą iš Pupos dalijamos medžiagos su išplėstiniais sakiniais apie ežį?Man galva susisuko toj spiralėj žodžius skaitant ax.gif
QUOTE(florete @ 2012 10 11, 08:38)
as irgi per google ieskojau kas taip per daiktas g.gif
Nu matiniai skaičiai,blizgantys skaičiai - kas čia neaiškaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 11 spalio 2012 - 16:24
Darė maniškis tą ežį ax.gif Sakinius parašyt?
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 10 11, 08:38)
as irgi per google ieskojau kas taip per daiktas g.gif Mes tokiu tikrai nesimokem schmoll.gif Dukros pirmoje pratbose ir vadovely tokiu dalyku nepastebejau dar. Be to trupmenu dar irgi nesimoko.

mes jau trupmenas einam, po kol kas supranta.

QUOTE(Germinė @ 2012 10 11, 16:23)

Nu matiniai skaičiai,blizgantys skaičiai - kas čia neaiškaus  lotuliukas.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2012 10 11, 16:35)
Sakinius parašyt?
Išplėstinius.Sunkiai...
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 11, 16:23)
Gal darėt pratimą iš Pupos dalijamos medžiagos su išplėstiniais sakiniais apie ežį?Man galva susisuko toj spiralėj žodžius skaitant  ax.gif
Nu matiniai skaičiai,blizgantys skaičiai - kas čia neaiškaus  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Su isplestiniais sakiniais irgi dar sunku mums. Maniske plauciu uzdegimu serga tai mokinu namuose. Kadangi ant ranku dar ir 7 men sese, toks tas ir aiskinimas nauju dalyku doh.gif Per kokias 15 min speju isaiskint ir matematikos ir lietuviu naujas temas. Ir tai gerai jei be trukdziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 10 11, 17:33)
Maniske plauciu uzdegimu serga
Sveikit 4u.gif
O pas mane pirmokas,antrokė ir trečiokė - tai duoduosi ratu nuo vieno prie kito.Ir dar mažiukė,kuri čiauška neužsičiaupdama doh.gif
Atsakyti