http://www.youtube.c...player_embedded
QUOTE(florete @ 2012 09 06, 14:59)
janna kas ten per stebuklas ivyko del anglu kalbos, mums irgi to stebuklo reikia
nezinau...ir paciai idomu o dar idomiau kaip jis ilgai tesis
Mūsiškiai iš anglų rašė jau du kontrolinius.Sekėsi nekaip
QUOTE(Germinė @ 2012 09 15, 14:12)
Mūsiškiai iš anglų rašė jau du kontrolinius.Sekėsi nekaip
jau......???!!!!
is saviskes nieko negirdejau dar apie jokius kontrolinius. e-dienyne taipogi kol kas dar tuscia.
penktadieni kalbejau su mokytoja, ji minejo, kad dar niekaip negali susitarti del vertinimo sistemos ir priimti konkretu sprendima.
uoj,gi mano Pupa "prestižinėj" mokykloj
Pas maniske anglu k. kontrolini turejo irgi, bet tik viena.
Supykau:penktadienį Pupa nėjo į mokyklą,tai mokytoja atsiuntė namų užduotis.Pasaulio pažinimas 9psl,3 užduotis Ar reikia vaikams?Pati toj makalynėj vos susigaudžiau
QUOTE(Germinė @ 2012 09 22, 17:45)
Supykau:penktadienį Pupa nėjo į mokyklą,tai mokytoja atsiuntė namų užduotis.Pasaulio pažinimas 9psl,3 užduotis Ar reikia vaikams?Pati toj makalynėj vos susigaudžiau
mamai balionas uz susigadyma
Merginos, kaip jusiskiams vaikams buvo aiskinama kas yra status kampas ir kaip jie tai suprato?
QUOTE(janna @ 2012 10 10, 09:53)
Merginos, kaip jusiskiams vaikams buvo aiskinama kas yra status kampas ir kaip jie tai suprato?
Paklausiau saviskes tai ji sake kad kampas turi buti visai statmenas, nepasvires. Stacius kampus atpazysta labai gerai
QUOTE(florete @ 2012 10 10, 13:08)
Paklausiau saviskes tai ji sake kad kampas turi buti visai statmenas, nepasvires. Stacius kampus atpazysta labai gerai
smagu
maniske tai dar uzklaustu ka reiskia "statmenai"?
aisku paprasciausias paaiskinimas butu 90laipsniu, bet jie apie toki dalyka dar nei nenumano.
ir su zymejimu painiojasi, zymi ji bilekaip.
teko aiskinti is naujo.
ta proga ir pamislijau, gal yra koks labai paprastas paaiskinimas kuris man kaip suaugsiai, net i galva nesauna
prie to paties ir as pradejau lietuviu kalba studijuoti
gyvenau ir nepasigesdavau misriuju dvibalsiu. o kai reikejo aiskinti, nes mokykloje tuo metu kai aiskino padebesiais skraide - neuzfiksavo, kas tai per daiktas ir su kuom jis valgomas ir paciai teko susipazinti.
As irgi klausiau kaip suprast ta "statmenai", tai ji man parode rankutem, kad turi buti va taip Galima pasinaudoti matlankiu jei is akies sunku nuspresti. Parodyt kaip matuot ir bus paprasta. Maniske pirmom dienom budavo kad matlanki prideda prie kampo, bet dabar jau is akies pasakyt gali
Misriuosius dvigarsius dar atsimenu, tik buvau pamisrus kad dvigarsis bus tik tada kai jis yra tam paciam skiemenyje
Misriuosius dvigarsius dar atsimenu, tik buvau pamisrus kad dvigarsis bus tik tada kai jis yra tam paciam skiemenyje