QUOTE(Ingėnas @ 2014 09 14, 13:36)
Ingėnas, 14 Rgs 2014 - 13:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Ingėnas, 14 Rgs 2014 - 13:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
*Šiaip dabar dukra mokosi savarankiškiau (ir nori savarankiškumo).
**Nežinau, kaip paprastose mokyklose, o čia bus integruotas mokymas. T.y. per kai kurias pamokas (pvz. istorijos) jiems paskirs projektus , kuriuos turės savarankiškai paruošti su informatikos mokytojos pagalba.
***Ką pastebėjau po pirmos pilnos savaitės - sužadino susidomėjimą aplinka apskritai. Pvz. su matematikos mokytoju išėjo kalba apie Titaniką, apie jį vaikams papaskojo. Tai maniškė iškart grįžusi paprašė parodyti tą filmą
Dar tokių panašių smulkmenų. Pačią pirmą dieną kai atėjo, piešė kaip pirmykščiai žmonės kreida palindę po suolais (atseit kaip ant uolos
). Panašu, kad taip mokytis įdomu. Gražių įspūdžių parsineša. Dabar mokosi angliškai dainą Kalbų dienai. Gal ir nieko ypatingo, bet paprastoje mokykloje ji rodydavo mažiau iniciatyvos, motyvacija buvo ne kažin kokia 
*Šiaip dabar dukra mokosi savarankiškiau (ir nori savarankiškumo).
**Nežinau, kaip paprastose mokyklose, o čia bus integruotas mokymas. T.y. per kai kurias pamokas (pvz. istorijos) jiems paskirs projektus , kuriuos turės savarankiškai paruošti su informatikos mokytojos pagalba.
***Ką pastebėjau po pirmos pilnos savaitės - sužadino susidomėjimą aplinka apskritai. Pvz. su matematikos mokytoju išėjo kalba apie Titaniką, apie jį vaikams papaskojo. Tai maniškė iškart grįžusi paprašė parodyti tą filmą

Dar tokių panašių smulkmenų. Pačią pirmą dieną kai atėjo, piešė kaip pirmykščiai žmonės kreida palindę po suolais (atseit kaip ant uolos

). Panašu, kad taip mokytis įdomu. Gražių įspūdžių parsineša. Dabar mokosi angliškai dainą Kalbų dienai. Gal ir nieko ypatingo, bet paprastoje mokykloje ji rodydavo mažiau iniciatyvos, motyvacija buvo ne kažin kokia
* Super! Aš labai norėčiau, kad vaikus mokykloje ne tik mokytu, bet ir išmokytų apskritai mokytis. (o gal čia vis tik tėvų užduotis?

) Nes kaip tik mokėjimo mokytis ir pasigendu.
**Aha, apie integruota mokymą esu girdėjusi ir net syki esu sudalyvavusi prof. M. Laitmano paskaitoje. Buvo be galo smalsu ir įdomu. Anot jo, tokia mokymosi sistema duoda stulbinamus rezultatus. Jie yra ištobulinę šią metodiką iki smulkmenų. Panašų principą praktikuoja ir prof. M. Kazinikas, kuris šiai dienai su savo komandą yra įsteigęs ne vieną mokyklą. Tik jis ši principą įvardinęs "bangos" metodo principų.
***Užpavydėjau
Belieka tik pasveikinti ir palinkėti geros kloties! Į tokią mokyklą ir aš pati norėčiau.
QUOTE(Germinė @ 2014 09 14, 21:47)
Germinė, 14 Rgs 2014 - 21:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Germinė, 14 Rgs 2014 - 21:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Dėl patyčių teko keisti klasę.Labai pavyko-gavom puikią auklėtoją.O ir kitais mokytojais kol kas dukra patenkinta.Dėl klasiokų svaigsta.Neveltui moksliukai 
Dėl patyčių teko keisti klasę.Labai pavyko-gavom puikią auklėtoją.O ir kitais mokytojais kol kas dukra patenkinta.Dėl klasiokų svaigsta.Neveltui moksliukai
Gerai, kad viskas gerai ir laiku išsisprendė
QUOTE(aura771 @ 2014 09 15, 10:56)
aura771, 15 Rgs 2014 - 10:56, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Šiaip jau norėčiau kokio susirinkimo
O jūsų vaikams jau pažymius rašo? Pas maniškį į dienyną rugsėjį tik neigiamų nerašys, o šiaip jau keturi įvertinimai. Aišku, man labai juokingi tie neigiamų nerašymai, nes mokytojos sau juos rašosi ir trimestrus ves įskaičiuodamos ir dvejetus. Tai kokia prasmė jų nerašyt?
Šiaip jau norėčiau kokio susirinkimo
O jūsų vaikams jau pažymius rašo? Pas maniškį į dienyną rugsėjį tik neigiamų nerašys, o šiaip jau keturi įvertinimai. Aišku, man labai juokingi tie neigiamų nerašymai, nes mokytojos sau juos rašosi ir trimestrus ves įskaičiuodamos ir dvejetus. Tai kokia prasmė jų nerašyt?
Jau buvo.
Su pažymiais dar pas mus skystoka. Bet per susirinkimą minėjo, kad šis pusmetis darturės adaptacinio pusmečio statusą ir pažymių teks palūkėti.
QUOTE(Staigmena @ 2014 09 30, 12:59)
Staigmena, 30 Rgs 2014 - 12:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
na po truputi įsivažiavom
pažymių jau visas kalnas. Diagnostiniai kontroliniai visai neblogai sekėsi. Matematika 8, o lietuvių 9. Taip kaip ir tikėjomės. Jau priprato prie mokytojų, jų reikalaujamos tvarkos.
Kaip kitiems sekais?
na po truputi įsivažiavom
pažymių jau visas kalnas. Diagnostiniai kontroliniai visai neblogai sekėsi. Matematika 8, o lietuvių 9. Taip kaip ir tikėjomės. Jau priprato prie mokytojų, jų reikalaujamos tvarkos.
Kaip kitiems sekais?
Na, atrodo ir maniškė jau baigia apsiprasti. Paburbuliuodama, bet šiaip taip.
Antros kalbos dar nėra. Esame įspėti pasigalvoti ir jau šių mokslo metų gale turėtumėme oficialiai pranešti apie savo pasirinkimą. Aš į pasirinkimo reikalą nesikišu, nors ir kaip norėtųsi

Bet mokytis vis tik ne man. Kol kas maniškė apsistojusi ties prancūzų kalba.