QUOTE(Ingėnas @ 2014 09 14, 12:36)
O maniškei deja pirmą savaitę teko paskubom keisti mokyklą
Jautruolė ji pas mane Pamačiau, kad nelabai atlaikys pasikeitimų, atsilieps sveikatai.
Laimei, kad turėjau variantą, nors tikrai negalvojau, kad jo prireiks.
Žodžiu, dabar pasirinkom netradicinį mokymą, keliauja į privačią mokyklą. Yra ten pažįstamų ir geriausia draugė. Tfu tfu tfu, bet matau kad bent dabar vaikas laimingas Ir pati tuo netradiciniu mokymu bent kol kas pradedu žavėtis.
Aišku, kerta per piniginę, bet ko tik nepadarysi dėl vaiko.
Toje mokykloje jau nuo 5-tos klasės yra antroji užsienio kalba. Na variantas vienintelis - prancūzų. Bent kol kas maniškė ta prancūzų kalba susižavėjusi Tikiuosi, neišblės tas susižavėjimas, nes jei ką, aš prancūziškai nė bum bum
Jautruolė ji pas mane Pamačiau, kad nelabai atlaikys pasikeitimų, atsilieps sveikatai.
Laimei, kad turėjau variantą, nors tikrai negalvojau, kad jo prireiks.
Žodžiu, dabar pasirinkom netradicinį mokymą, keliauja į privačią mokyklą. Yra ten pažįstamų ir geriausia draugė. Tfu tfu tfu, bet matau kad bent dabar vaikas laimingas Ir pati tuo netradiciniu mokymu bent kol kas pradedu žavėtis.
Aišku, kerta per piniginę, bet ko tik nepadarysi dėl vaiko.
Toje mokykloje jau nuo 5-tos klasės yra antroji užsienio kalba. Na variantas vienintelis - prancūzų. Bent kol kas maniškė ta prancūzų kalba susižavėjusi Tikiuosi, neišblės tas susižavėjimas, nes jei ką, aš prancūziškai nė bum bum
Na, svarbu kad iseiti suradot. Ir tinkmas variantas atsirado. I netradicine as buciau savo vaika atidavusi nuo pat pirmos klases, tik musu mieste nieko panasaus nera. O keisti miesta - misija neimanoma.
As vis stebiu Taikomuju mokslu liceju. Nesu ten buvusi, bet kazkodel man jis labai jau atrodo patrauklus ir traukia demesi
Moderatoriai jau parasiau Jos zodis bus lemiamas