Įkraunama...
Įkraunama...

Trečiokai, į ketvirtą klasę!!!

Pas mus panašiai kaip pas janna, birželį dar treniruočių ir varžybų buvo,paskui sporto stovykla. Liepa dinderio mušimas pas senelius biggrin.gif , rugpjūčio pradžia vėl stovykla, mini atostogos , o dabar jau pradedam prisiminti kas tokie būsim biggrin.gif . Tai uniformos reikalai, treniruočių rūbai, avalynė, priemonės, kuprinės, kirpyklos ir t.t Jau ir treniruotis po truputį pradėjom . Skaitė ką norėjo ir kiek norėjo , pas senelius vežėsi paimtas knygas iš bibliotekos, o pas mano mamą Robinzoną Kruzą (iš mano laikų likusią) mačiau paėmęs buvo. Visiškas relax biggrin.gif . Manau viskas bus gerai, maniškis sakė kaip nekeista labai pasiilgau mokyklos laugh.gif
Atsakyti
O mes tiek atsipūtėm, kad dar ir ruoštis į mokyklą nepradėjom biggrin.gif

O viso labo pusantros savaitės beliko.....

Ir maniškė pasiilgo mokyklos, bet tik klasiokų biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės. Vasar superinė drinks_cheers.gif Gerda atostogavo kaime, buvo sporto stovykloje. treniruotės prasidės nuo pirmadienio vėl. mokyklai jau psiruošę, tik šventinių batelių trūksta. paaugo mergaičiukė per vasarą bigsmile.gif perskaitė kelias knygutes ir relaxino visą vasarėlę senelių lepinama smile.gif
mokyklos laaaaabai pasiilgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba.

Na va prasidejo nauji mokslo metai, prasidejo nauji rupesciai smile.gif

Si kart apie anglu kalbos vadoveli. Konkreciai - Early school english.

Kaip issisukat su gramatinemis taisyklemis, jei tarkim del vienokiu ar kitokiu priezasciu praleidote pamokas arba tarkim neisisavino vaikas medziagos per pamoka? Kur ieskote medziagos (tiktu ivairios nuorodos) su mokomaja medziaga ir paaiskinimu, kaip patys tevai nera susidraugave su anglu kalba?

Tema ir diskusijai ir ivairiu naudingu nuorodu pasidalinimui 4u.gif

Dabar musu atvejis. Nerandu "Early ....." vadovelyje taisykles kai veiksmazodis baigiasi galune "ed" bet tariasi vienose zodziose kaip /id/, kituose kaip /d/, ir kaip /t/?

Tarkim:
smiled /d/

looked /t/

planted /id/

Kadangi su sia kalba nedraugaujame, tai net neisivaizduoju nuo katro galo pradet?

Gal turit minciu? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Ateinu vėl pati su savimi pasikalbėti smile.gif

Mergaites, nors iki mokslo metų pabaigos dar geras pusmetis. O, bet, tačiau smile.gif
Išleistuvės, beveik ant nosies. Kalėdines šventes vaikai jau ir patys susiorganizuos, o štai išleistuvių šventė kaip rakštis vienoje vietoje.

Aš jau panikuoju, ieškau idėjų. Kol kas - bergždžiai sad.gif

O kaip jūsų frontuose?
Atsakyti
Pas mus dar negalvojama nieko anei apie Kalėdas, anei apie išleistuves blush2.gif
Atsakyti
na ir mes dar nei kalėdų nei išleistuvių kol kas neaptarėme, tačiau dabar tėvai inirtingai repetuojame, nes vaidinsime vaikams spektakliuką wink.gif paprastai pas mus buna gruodžio pradžioje susirinkimas, kurio metu nusprendžiame dovanų klausimą 4u.gif
Mano dukra mokosi iš kitokio anglų kalbos vadovėlio ir butojo laiko jie dar nenagrinėja g.gif o mokytoja su kieikvienu naijai pradėtu skyriumi išdalina laps su pagrindiniais žodžiai ir taisyklėmis, kurias aptars skyriaus eigoje ir vaikas turi mokėti pritaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staigmena: 03 lapkričio 2013 - 15:40
Numiriojusi smile.gif, musiske tema visiskai smile.gif

Pirmasis pusmetis pasibaige. Beliko paskutinis pusmetis mokyklos pradineje pakopoje.

Susirinkimo dar nebuvo. Numatomas si menesi. Be vaiku pasiekimu moksluose viena is aktualesniu temu bus ir isleistuves (noretusi, bent jau numatyti gaires).

O kaip pas jus?

Gal jau esate ka nors numaciusios?
Atsakyti
oi tos išleistuvės.... kuo arčiau, tuo didesnis galvos skausmas.... ir jaudulys....
Na mano mergytė šį pusmetį pabaigė "a" įvertinimais thumbup.gif labai ja didžiuojamės wub.gif
o kaip jūsų vaikiukams sekėsi?
Atsakyti
Mūsų Pupai matematika sunkiai.Visa kita gerai.Ketvirtokų išleistuvių nebijau,tik labai gaila gerą mokytoją palikti verysad.gif Daug baisiau šviečiasi paruošiamukės išleistuvės,nes tėveliai su užmojais mirksiukas.gif Bet paruošiamukė papuls pas mūsų mylimą mokytoją,tai čia kaip ir prizas thumbup.gif
Atsakyti
Na matematika, o ypač žodiniai uždaviniai, mano mergytei irgi sunkokai sekasi. reikia daug aiškinti. doh.gif o mokytoja mes taip pat nuostabią turim ir ją palikti labai gaila. unsure.gif
Atsakyti
Isleistuves mane varo tiesiog i nevilti smile.gif, nes esu ju organizatore. Tai net neisivaizduoju nei nuo kuo pradet, nei kuom uzbaigt. Lyg to butu maza, prisideda dar ir darzelio isleistuviu organizavimas.

Kad ir kaip spyriojausi del narystes tevu komitete issisukti nepavyko nei vienur nei kitur. Tai dabar galvos skausmas ir panika begline.

Mums sekasi lyg ir neblogai. Turim "a" is visu dalyku. Siek tiek reikejo padirbeti prie lietuviu kalbos. Visa kitka, kaip is pypkes (tfu-tfu-tfu).

Germine, kaip as Jums pavyyyydziu del mokytojos. Metu pradzioje ir as labai dziaugiausi, kad savo busima pirmoke turesiu galimybe isleisti pas vyresneles mokytoja. Buvau rami kaip belgas. Juolab, kad ji pas mane gruodine ir netures pilnu 7 metu iseidama i pirma klase. Bet....., musu mokytoja palieka mokykla.
Atsakyti