Įkraunama...
Įkraunama...

Trečiokai, į ketvirtą klasę!!!

QUOTE(aura771 @ 2012 08 16, 17:30)
Tai man jį į klasę išleisti šeštadienį siūlai? lotuliukas.gif Su klasiokais susitikti, su mokytoja? MMes šeimoj tai pašvęsim, bet kaip pirmokams? Kažkokia netikra ta rugsėjo pirmoji jiems bus  doh.gif

Pirmokams lygiai taip pat kaip ir kitiems - seimoje (sakyciai vyresniems aktualiau su klasiokais, su mokytoja susitikti, nes jie yra pazistami ir per vasara vienas kito pasiilge -pirmokai to dar neturi). Gal ir kaledini vakareli reikalausi mokykloje daryti konkreciai gruodzio 25 d, gi kitaip netikra svente gausis.
Ar tikrai data yra svarbesne nei svente/sventimas?

QUOTE(Ramunėlė* @ 2012 08 16, 17:32)
As tik uz tai, kad rugsejo 1 oios svente butu rugejo 1d. Kaip tik dirbantiem teveliam nereikia isisprasineti is darbu, ir visi smagiai gali praleisti visa popietę

tai, kad ir taip nereikia atsiprasineti.
Jau ir istatymu garantuojamas laisvas pusdienis seimoms auginantiems vaika iki 12 metu. Auginantys du gali naudotis DK 214 straipsniu ir pasiimti laisva diena.

p.s. klausimas labiau i ateiti - siu mokslo metu pabaigoje ir pirmoji komunija nusimato. Ar ruosiates tam kaip nors jau ? Pradedu galvoti, kad reikia pradeti rupintis apranga. Kadangi leisiu i parapijos baznycia, tai del to sukti galvos nereikes - prisimenant kaip buvo su sunumi, tai uzsiemimai prasides kazkur nuo spalio men (tikybos mokytoja pranes).
Atsakyti
Aš tik pasakiau savo nuomonę mirksiukas.gif Jei būčiau labai negera ir velčiausi į diskusijas, pradėčiau putoti - o kam ta apranga ypatiga komunijai? gi šventė pati svarbiau. Bet aš gera thumbup.gif nediskutuosiu daugiau rolleyes.gif

Tik pridursiu, kad lyginimas su Kalėdomis nevykęs, nes ta diena raudona, o rugsėjo 1 - ne lotuliukas.gif Bet tiek to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura771: 16 rugpjūčio 2012 - 20:16
Man atrodo nera skirtumo kada vaikai sugris i mokykla. Maniske kaip tik dziaugiasi-atostogos keliom dienelem prasitesia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2012 08 16, 21:14)
kam ta apranga ypatiga komunijai? gi šventė pati svarbiau.

apranga skirta sventei (kaip atributas, o kadangi noriu nevisai tradicines, tai itariu teks pavargti) ir visai nesvarbu ar tai bus geguzes sesiolikta ar geguzes septyniolikta diena. Svesim svente (ivyki), o ne data.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
oi laukiam mokslų labai - mano būsima trečiokė vaje kaip jų pasiilgo thumbup.gif
Knygučių perskaitė labai daug - bet jau tokios maniškės nuo mažens - kažkaip užburia jas raidės - aš net piršto neprikišau prie to blush2.gif - va mano mažoji - birželio mėn. suėjo 4 metai - jau skaito bigsmile.gif

Lauksim šventės rugsėjo mėn. 3 d. - na ką padarysi - kažkaip bus gerai, nors man taip pat šeštadienis būtų žymiai patogiau doh.gif reiks kažkaip suderintis darbus ir šventes doh.gif

Pagalvojau - ar nebūtų puiku mums šios temos pradžioje skelbti mūsų sąrašiuką - nicką, vaiko vardą ir mokyklą? blush2.gif būtų smalsu žinoti, iš kur mes visi ir ką planuojam toliau su mokslais daryti cool.gif

Mes iš Sietuvos progimnazijos (jei jau patvirtino doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 20 rugpjūčio 2012 - 08:03
Sveiki. mes is Gerosios Vilties progimnazijos (?)
Gerda labai laukia nauju mokslo metu. Visa vasara skaite, sprende uzduotis matematikos, nurasinejo tekstus i viena linija sasiuvinius, atlikinejo testus lietuviu kalbos. tikiuosi ateinanciais metais jai seksis dar geriau mokytis, nes kol kas lietuviu, pasaulio pazinimas pagrindiniame lygyje, o visi kiti a lygyje. Sia vasara skaite Emili is Lioneberges, Karunos klubo 4 knygutes (jas perskaito po knygute per diena), Margu pasakeliu knygute. Mano skaiciavimais isejo apie 600 psl. manau pakankamai. leisiu jau iki mokslo metu pailseti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 08 20, 09:00)
Mes iš Sietuvos progimnazijos (jei jau patvirtino  doh.gif4u.gif

o tai jus mokykla po antros klases keitet?
Atsakyti
Nuo kitų metų dar ketinama tikrinti antrokų, ketvirtokų ir aštuntokų lietuvių kalbos, matematikos bei gamtos mokslų žinias.
Atsakyti
Rugsejo 1-sios svente musu mokykloje ivyks sestadieni 4u.gif
Labai apsidziaugiau thumbup.gif
Sestadienis - laisvadienis, galesim visa seima sudalyvauti netik sventeje, bet ir po sventes papramogauti biggrin.gif Ir musu teciui nepaviks issisukti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 08 20, 14:38)
o tai jus mokykla po antros klases keitet?

Ne - buvo vidurinė, turėjo tapti progimnazija mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Su nauju atradimu pradzia!

Neblestancio optimizmo, neissenkamo zingeidumo, kantrybes ir tvirto tikejimo, jog viskas imanoma ir viskas pasiekiama!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 31 rugpjūčio 2012 - 20:36
Sveikos,mamos 4u.gif Mano viena dukrytė trečiokutė.Labai norėčiau prisijungti prie temos,jei priimat naujokes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 05 rugsėjo 2012 - 21:18