Aš saviškę šįryt išgrūdau į mokyklą.... Jau žinau, ką atklausysiu grįžusi
QUOTE(aura771 @ 2013 01 07, 13:41)
Skaiciuokit lengviau: suskaiciuoji kiek vaiku yra ta dalis pvz 1/3 is visu 24, kiek yra 1/4 ir t.t., o tada visus gautus skaiciukus sudedi ir atimi is 24, taip ir gaunama, kiek tu vaiku sabotavo burtu traukima Nesudedinekit trupmenu su skirtingais vardikliais, kad nereiktu bendravardiklint
tai mes taip ir suskaiciavom. tik atsakyma uzrasem ne trupmenine israiska , palikom iprastini varianta.
juokas juokais, o, bet taciau, man, kaip suaugusiam, sudetingesnis sprendimo budas, siuo atveju, pasirode paprastesnis ir greitesnis (sunkus reikalas paaiskinti sudetingus dalykus paprastai )
QUOTE(Etra @ 2013 01 07, 14:44)
Aš saviškę šįryt išgrūdau į mokyklą.... Jau žinau, ką atklausysiu grįžusi
maniškė irgi išėjo į mokyklą kas čia tokio baisaus
QUOTE(Staigmena @ 2013 01 07, 15:43)
maniškė irgi išėjo į mokyklą kas čia tokio baisaus
Jei mane atostogų metu priverstų keltis 7 ryto ir kažkur eiti be reikalo, aš irgi būčiau įsiutus
o tai jums dar atostogos?
QUOTE(Etra @ 2013 01 07, 16:08)
Jei mane atostogų metu priverstų keltis 7 ryto ir be reikalo,kažkur eiti aš irgi būčiau įsiutus
o tai kam kelei i mokykla jeigu nereikejo?
QUOTE(Staigmena @ 2013 01 07, 16:19)
o tai jums dar atostogos?
maniskei taip - i mokykla ketvirtadieni
Pirmokas jau šiandien išėjo,o antrokė ir trečiokė ketvirtadienį eis
Cia matomai kiekvienoje mokykloje skirtingai.
Musu mokyklos vaikai taip pat isejo i mokykla nuo siandien, pirmadienio. Likusios dienos bus pripliusuotos prie papildomu atostogu vasario men.
Musu mokyklos vaikai taip pat isejo i mokykla nuo siandien, pirmadienio. Likusios dienos bus pripliusuotos prie papildomu atostogu vasario men.
QUOTE(Bekasė @ 2013 01 07, 16:35)
o tai kam kelei i mokykla jeigu nereikejo?
Mano vaikui irgi tik ketvirtadienį. nežinau, kaip man čia taip smegenys susisuko - buvau įsitikinus, kad šiandien jau "darbo" diena
sweikutes
mano irgi nuo pirmadienio isejo i mokykla, ispradziu elektroniniam dienyne buvo parasyta , kad nuo 10 d, bet pakeite. o snd isvaziavo mano vaikinas su visa klase i siauliu, i sokolado fabfika gal sokolado parves
Nuo rytojau pas mus prasideda menesio gimtadieniu maratonas, sausio 11d pradesim vyro gimtadieniu, o vasario 11 d baigsim mano ( vaikiukai per viduri to menesio ) , tai vienas jau tortas laukia saldytuve
mano irgi nuo pirmadienio isejo i mokykla, ispradziu elektroniniam dienyne buvo parasyta , kad nuo 10 d, bet pakeite. o snd isvaziavo mano vaikinas su visa klase i siauliu, i sokolado fabfika gal sokolado parves
Nuo rytojau pas mus prasideda menesio gimtadieniu maratonas, sausio 11d pradesim vyro gimtadieniu, o vasario 11 d baigsim mano ( vaikiukai per viduri to menesio ) , tai vienas jau tortas laukia saldytuve
QUOTE(rasa1986 @ 2013 01 10, 14:20)
sweikutes
nezinau kaip seksis su sokoladu, bet va snieeeeeeeeeeeeeegoooooooooooooooo....
Merginos, ar cia man tik atrodo, kad musu vaiku programos labai skuba, ar kaip???
Aisku tai nieko nekeicia, bet, siaip, smalsu.
Kuo toliau, tuo daugiau persasi mintis, kad laiko praktiniams igudziams skiriama mazoka sprendziant is temu sedetingumo.
Vakar pavarciau vadoveli, susidare ispudis, kad viso labo po dvi pamokas.
Veiksmai su mato vienetais gana sudetinga tema. Kaip ir skaiciaus dalies tema. Vos po keliu temu jau jos sujungtos i viena - tarkim 1/5m = ____mm.
Kaip jusiskiams sekasi jas isisavinti? Ar cia tik maniskes labai letai dirba smegenys, nors ji nera is silpnesniuju
Praktiskai kas dien dirbam namuose papildomai, pradedant nuo veiksmu su mato vienetais ir baigiant veiksmais su liekanom ir skaiciu dalimis. Teko savaip aiskinti ir dalyba/daugyba (misrus veiksmai) su misriais skaiciais (vienzenkliais, dvizenkliais ir trizenkliais) - painiojosi nuliu kiekyje.
Aisku tai nieko nekeicia, bet, siaip, smalsu.
Kuo toliau, tuo daugiau persasi mintis, kad laiko praktiniams igudziams skiriama mazoka sprendziant is temu sedetingumo.
Vakar pavarciau vadoveli, susidare ispudis, kad viso labo po dvi pamokas.
Veiksmai su mato vienetais gana sudetinga tema. Kaip ir skaiciaus dalies tema. Vos po keliu temu jau jos sujungtos i viena - tarkim 1/5m = ____mm.
Kaip jusiskiams sekasi jas isisavinti? Ar cia tik maniskes labai letai dirba smegenys, nors ji nera is silpnesniuju
Praktiskai kas dien dirbam namuose papildomai, pradedant nuo veiksmu su mato vienetais ir baigiant veiksmais su liekanom ir skaiciu dalimis. Teko savaip aiskinti ir dalyba/daugyba (misrus veiksmai) su misriais skaiciais (vienzenkliais, dvizenkliais ir trizenkliais) - painiojosi nuliu kiekyje.