QUOTE(florete @ 2012 12 20, 12:41)
Fizinis brendimas jau prasidejo-ima augt krutinyte,nors pati kudute, 24 kg tik sveria.
Maniškei fizinis brendimas (krūtinytės augimas) jau irgi prasidėjęs. Liemenėlę (tą pačią paprasčiausią ) jau irgi nešioja.
QUOTE(Staigmena @ 2012 12 20, 12:45)
tai va, kad atmestinai kartais būna.... kai dukra pakavo dovana, kuria gavo iš klasės draugės, tai ši rėkė, kad nežino kas ten, nes jos mama viską padarė, o vat mano dukra pati rinko dovana, tai ko pati norėtu gauti
Na aš dovaną irgi pati nupirkau
Bet tai rinkau skrupulingai, daug knygelių apžiūrėjau tos sumos ribose , sukau galvą, kas galėtų patikti daugeliui tokio amžiaus vaikų.
QUOTE(florete @ 2012 12 20, 12:45)
Apie meiles tai pas mus nuo antros klases gal kalba.
Maniškei meilės tai buvo jau darželyje
O vat klasėje tai matyt ir nepatinka nė vienas berniukas, kiek suprantu
Abejingai į juos žiūri.
QUOTE(Germinė @ 2012 12 20, 14:39)
Aš manau,kad daug nuo tėvų priklauso-jei anksti pradeda paną daryt,tai taip ir turi.
Čia gal irgi yra tiesos
Maniškė apskritai pagal interesus tai gana vaikiška pagal savo amžių. Bet aš jai
ir leidžiu pasimėgauti vaikyste, kiek ji nori. Geriau dabar, negu paskubėti užaugti.
Nors domisi ir kai kuriais panelėms rūpimais klausimais.
QUOTE(florete @ 2012 12 20, 15:06)
Maniskei irgi neidomu garbanos, puosimaisi, ar juo labiau dazymasis.
---------
Bet ir nedraudziu kazka "myleti", kas is to jei drausiu, prades slepti nuo manes tokius dalykus. Dziaugiuosi dar bent tuo kad man viska pasipasakoja.
Maniškei lūpdažių liga buvo jau darželyje
Dabar labiau nagų lakavimas domina, nors irgi tik pora kartų nusilakavusi dar buvo. Bandžiau atkalbinėti, na bet nusileidau, nupirkau neryškų laką. Kvepalai, tai seniai jau turi keletą savų.
Plaukai - jinai žavisi blondinėmis, tai vis manęs paklausinėja, kada ji galės dažyti plaukus
Ir išsiprašė žaidimams sau blondinės peruko.
Bet šiaip, lyginant su aplinkiniais panašaus amžiaus vaikais, ji nėra modistė. Pernelyg to nesureikšmina.
Šiaip dažų nori turėti, bet mes kalbamės apie tai, kas dera tokio amžiaus vaikui ir kas nedera. Tiesa, pati išsiprašė ir susidomėjusi perskaitė knygą "Knyga kiekvienai mergaitei". Vieną kartą užmačiau, kaip draugių kompanijoje labai protingais veidais panelės diskutuoja ir aptarinėja paketų , tamponų ir pan. klausimus
Tą knygą atsivertę
Paskui tik perklausiau - ar viską supratai, ką ten perskaitei ? Kad neužsifiksuotų kažkas neteisingai.
-----------