QUOTE(Ingėnas @ 2012 12 20, 00:45)
Truputį nusistebėjau, kaip atmestinai kai kurie žmonės tas dovanas perka
tai va, kad atmestinai kartais būna.... kai dukra pakavo dovana, kuria gavo iš klasės draugės, tai ši rėkė, kad nežino kas ten, nes jos mama viską padarė, o vat mano dukra pati rinko dovana, tai ko pati norėtu gauti
Dėl ankstyvos paauglystės - tikra tiesa. Dabar ji gerokai anksčiau prasideda...visai kitaip viskas neibuvo musus laikais.... kitas požūris, kiti interesai.... jau mano beveik-devynmete apie berniukus kalba, jau ir nusižiūrėjusi kaip ir viena.... ech prasideda....
Papildyta:
QUOTE(florete @ 2012 12 20, 13:41)
gerai butu jei tai tik paauglyste, o ne musu auklejimo kalte. Nevilties akimirkomis vis galvoju ka netaip darau-ir mylim ir bendraujam tiek kiek ji to pati nori, su tete saskem, kortom daznai zaidzia.Po egle siemet monopoli desim tai dar daugiau veiklos bus... Neatrodo kad truktu demesio, ar meiles. Ir zaislu turi daug...Kartais galvoju pas psichologe nuvest, bet jei ne mes vienos tokios tai gal rimtai paauglyste prasidejo jau, gal tai reikia tiesiog islaukti
Fizinis brendimas jau prasidejo-ima augt krutinyte,nors pati kudute, 24 kg tik sveria.
Aciu kad paguodei
tikrai kudute, o koks ūgis? beje mūsų mergytės tai pačiais metais gimę, tai žinok ir mano jau liemenele (na tokia kaip patrumpinta palaidinukė ant petnešęli) nešioja. tik va maniškės ūgis 138 preiš menesi buvo (per 2mėnesius 2 cm paaugo) o sveria 32 kg.
ir mums atrodo, kad dėmesio pakankamai skiriame, ir meilės.... bet va kai ima ragai lysti.... atsikalbinėja, bando vadovauti, net balsą prieš mus kartais pakelia, o šiaip atrodo nuostabi, švelni mergytė....