QUOTE(Bekasė @ 2012 11 22, 15:57)
pas mus irgi sis atvejus buvo svarstytas, bet atmestas del laiko stokos.
Kada reikia realiai visam sitam vaidinimui ruostis? Po pamoku vaikai eina i burelius ( tiek moykloje, tiek uz jos ribu). Tai pirmoje klaseje, kai ruosesi vaidinimu, mokytoja ruosimasi dare per kuno kulturos ir choreografijos pamokas ir per papildoma ( kur skirta padirbeti su tais, kurie kazko nesuprato). Per dailes bureli vaikai padejo dekoracijas ruosti.
---------
p.s. del paryskintos dalies - cia bent jau man negirdetas dalykas. Gal ir gerai, o tai i restorana keturiese eiti brangiai kainuoja ( o dar ir klausimas ar tilptu)
Kada reikia realiai visam sitam vaidinimui ruostis? Po pamoku vaikai eina i burelius ( tiek moykloje, tiek uz jos ribu). Tai pirmoje klaseje, kai ruosesi vaidinimu, mokytoja ruosimasi dare per kuno kulturos ir choreografijos pamokas ir per papildoma ( kur skirta padirbeti su tais, kurie kazko nesuprato). Per dailes bureli vaikai padejo dekoracijas ruosti.
---------
p.s. del paryskintos dalies - cia bent jau man negirdetas dalykas. Gal ir gerai, o tai i restorana keturiese eiti brangiai kainuoja ( o dar ir klausimas ar tilptu)
Pas mus visame tame spektaklio paruošime, kaip visada, dalyvaus muzikos mokytoja. Na ir, aišku, klasės mokytoja. Galbūt šokių mokytoja prisijungs, jei bus koks reikalas. Tai bus kažkurių pamokų sąskaita įkišta. Na tokių, kaip muzika, galbūt fizinis ar kažkas pan. Ne pirmas kartas, susitvarkys.
Turim šaunią ir aktyvią muzikos mokytoją, o ir pati klasės mokytoja prie menų (veda lėlių teatro būrelį) tai tuo atžvilgiu gerai.
-------
Aš irgi kažkiek nustebau. Gal dar per maži tokiai prabangai Bet nebuvau nei už, nei prieš. Pati salės nuoma (turbūt skaičiuojama nuo vaiko, kiek supratau), tai nebrangi. Visą finansinį svorį sudarytų vaišės restorane (nors iki to net nebuvo prieita, svarstyta tik pati idėja).