Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

Kartais liudna pasidaro kad nesu labai artima su mama.Nesakau kad mes labai svetimos.Taciau pas mus ji vienintele turi didziausias problemas.Jos nuomone mes jauni miums kitaip viskas.Kartais pykstu ant jos mad.gif
Atsakyti
Mano mama,mane karta bande paguosti tuo,kad daug seimu nesusilaukia vaiku ir jie vistiek graziai gyvena.Tada as jai pasakiau,kad tokiu dalyku man nesneketu,cia tikrai nepaguoda ir kad as kovosiu,bandysiu,kad tik butu 2.gif ir ji mane turi palaikyti,o ne susitaikyti su tuo,kad nera
Atsakyti
QUOTE (Algirda @ 2004 08 16, 14:04)
Kartais liudna pasidaro kad nesu labai artima su mama.Nesakau kad mes labai svetimos.Taciau pas mus ji vienintele turi didziausias problemas.Jos nuomone mes jauni miums kitaip viskas.Kartais pykstu ant jos mad.gif

Mano mama visais laikais buvo, yra ir manau, kad bus pati geriausia drauge. Geresnes neturejau ir manau, kad neturesiu.
Atsakyti
Zinot, as anksciau irgi l. pergyvenau, kad paklaus, ar ka pagalvos, bet po to kazkaip supratau, kad mano gyvenimas yra toks ir zmones mane turi priimti tokia kokia esu ir ner cia ko vyniot i vata.
Kai pries pora metu intensyviai ieskojau darbo, pokalbio metu visi klausdavo, o kaip vaikai (na, nes jau amzius, o dar nera)? Tai as imdavau ir pasakydavau, kad negalim tureti. Reakcija dazniausiai budavo - pasimetimas. ohmy.gif
Atsakyti
Saunuole aistukas!As tai jauciu kad irgi pribrendau visiems drebti tiesa i akis.Aisku su kokiuo prieskoniu.Pamenu pries kiek laiko mano dede kuris turintiss maza sunu pakalausia-o kur jusu toks ar jau ne laikas.As jam atreziau-musu dar dievo ausi aisku.Na jam buvo aisku,kad visai nebeaisku doh.gif Bet apsiramino.Taigi tiesiogiai ar netiesiogiai.Bet pasakyti tenka
Atsakyti
Merginos,
is savo patirties galiu pasakyti,kas be problemu susilauke vaiku,tas niekada nesupras kaip skaudu yra noreti tureti vaiku ir ju nesusilaukti.Noriu patarti jums-niekada zmonems neparodykite,kad tas klausimas jus labai skaudina.Anksciau as apsiasarodavau,kai manes kas nors paklausdavo,kodel neturiu vaiku.Stai ir rezultatas.Kai mano seserys nori man igelti,nepamirsta man "priminti",kad esu "bergzdzia karve".Patys artimiausi zmones man yra labai ziaurus.
Atsakyti
QUOTE (Titti @ 2004 08 21, 11:38)
Kai mano seserys nori man igelti,nepamirsta man "priminti",kad esu "bergzdzia karve".Patys artimiausi zmones man yra labai ziaurus.

Titti,
tai is tikruju super ziauru, jei jau artimiausi zmones taip besirdiskai elgiasi mad.gif Nors is patirties zinau, kad tarp broliu ir seseru ima ir islenda kazkoks priesiskumas (gal ne visiem?). Bet jei atidziai pasiziuresi, tai kiekvienas zmogus turi kokiu nors sveikatos problemu. Juk niekas nesitycioja is zmogaus nesiojancio akinius ar sergancio diabetu. Nevaisingumas taip pat sveikatos sutrikimas, su l. skaudziom pasekmem.
Atsakyti
Oi merginos, kaip aš jumis žaviuosi, kad jūs randate stiprybės mamoms, sesėms, draugėms pasipasakoti. Aš jau irgi buvau rimtai nusiteikusi. Su vyru sutarėmė, kad per artimiausią sustikimą jo ir mano tėvams papasakosime apie mūsų problemas.

Tai gi vakar buvome pas mano tėvus. Kaip tik tėvai pastebėjo, kad mes labai ilgai po vestuvių vaikų nesulaukėme. Jau lyg ir buvo patogus laikas mums savo istorija papasakoti... Bet, deja sad.gif Aš į vyrą žiūriu, jis - į mane. Abu tikimės, kad kitas pradės šnekėti. Taip nieko ir nepasakėme.

Aš tai gerai žinau savo mama. Ji mums į akis nieko nesakys, bet draugėms tikrai pasiskųs, kad matai, jos vienturtei dukrai taip nepasisekė tokį netikusį vyrą gavus. Sakys, kad per jo problemas jos dukrai kentėti reikia. Ir žiūrės visos tos mamos draugės į mane, kaip į kokią kankinę.
Atsakyti
Magi,
geriau jau nieko nepasakoti giminaiciams.Mano mama mane irgi kartais supykdo,kai pradeda kalbeti,kokia butu baisi jos senatve jei neturetu vaiku.O kai paskutini karta su asaromis viska ispasakojau,kad niekaip man neiseina pastoti,ji mane pradejo raminti,sakydama,kad yra seseru vaikai,tipo,kai pasensiu jie mane priziures,tai turta galesiu jiems palikti.Mane net supykina nuo tos minties,kad gimines jau svarsto,kam paliksim turta,jei nesusilauksim savu vaiku.
Atsakyti
QUOTE (Titti @ 2004 08 23, 13:50)
Magi,
geriau jau nieko nepasakoti giminaiciams.Mano mama mane irgi kartais supykdo,kai pradeda kalbeti,kokia butu baisi jos senatve jei neturetu vaiku.O kai paskutini karta su asaromis viska ispasakojau,kad niekaip man neiseina pastoti,ji mane pradejo raminti,sakydama,kad yra seseru vaikai,tipo,kai pasensiu jie mane priziures,tai turta galesiu jiems palikti.Mane net supykina nuo tos minties,kad gimines jau svarsto,kam paliksim turta,jei nesusilauksim savu vaiku.

Zinai, Titti, as irgi buvau linkusi niekam nieko nepasakoti. Bet, zinant, koks didelis kaimas yra Lietuva, kur visi vieni kitus pazista, bijau, kad informacija mano ir vyro tevus vis tiek pasieks. Vis tiek kas nors mus jau vaisingumo klinikoje tikriausiai mate ir ant mano nesciosios korteles prie nestumo patologiju buvo didelemis raidemis uzrasyta ICSI. Zmones gi nemoka laikyti liezuvio uz dantu. sad.gif Jau geriau patiems viska pasakyti. Tik kazko baisu ir neramu unsure.gif

Atsakyti
labas visoms as naujoke, bet soi sryti ne be mas irgi negalim ir musu klausineja , tai kada , tai jau gal, tai kas tau yra? atsibodo iki gyvo kaulo taip ir noris.... Net bezinau ka ir daryt
Atsakyti
QUOTE (Magi @ 2004 08 21, 16:26)
Oi merginos, kaip aš jumis žaviuosi, kad jūs randate stiprybės mamoms, sesėms, draugėms pasipasakoti. Aš jau irgi buvau rimtai nusiteikusi. Su vyru sutarėmė, kad per artimiausią sustikimą jo ir mano tėvams papasakosime apie mūsų problemas.

Tai gi vakar buvome pas mano tėvus. Kaip tik tėvai pastebėjo, kad mes labai ilgai po vestuvių vaikų nesulaukėme. Jau lyg ir buvo patogus laikas mums savo istorija papasakoti... Bet, deja sad.gif Aš į vyrą žiūriu, jis - į mane. Abu tikimės, kad kitas pradės šnekėti. Taip nieko ir nepasakėme.

Aš tai gerai žinau savo mama. Ji mums į akis nieko nesakys, bet draugėms tikrai pasiskųs, kad matai, jos vienturtei dukrai taip nepasisekė tokį netikusį vyrą gavus. Sakys, kad per jo problemas jos dukrai kentėti reikia. Ir žiūrės visos tos mamos draugės į mane, kaip į kokią kankinę.

Va butent as isivaizduoju kad su mano mama butu tas pats,pradetu kaltin t maniski,lieptu skirtis, nors cia nieko dar neaisku...
Atsakyti