Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE (migluze @ 2004 08 15, 20:13)
O ką jis gali pasakyti, ir jam širdį skauda, juk jį ten visi diedai ruošėsi mokyti kaip vaikus daryti, liepė prieš miegą lašinių užvalgyti ir pan. Toks įspūdis, kad iš mūsų dviejų svarbiausi tapo mano gimda ir jo sugėbėjimai sad.gif .

sunku, bet tokioje situacijoje, matyt, irgi reikia reaguoti su jumoru - nemanau, kad jie visi specialiai norejo jus pazeminti ir iskaudinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 08 16, 08:13)
Atsiprašau iš anksto, nes žinau, kad įžeisiu - mano galva, reikia sakyti tiesą, o ne verkti.

Na nesinori kiekvienam aiškinti, kad man kiaušidžių policistozė wink.gif . Be to ne visiems tą ir reikia žinoti. Užtenka pačiai žinoti, kad kada nors tas vaikelis bus (vienokiom ar kitokiom priemonėm). Tiesiog tas kelias iki trokštamo rezultato toks komplikuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migluze: 16 rugpjūčio 2004 - 08:26
Migluze, pritariu Daivai, sakykit tiesa. Pasikartosiu, bet man dabar daug lengviau, kai nieko nebeslepiam ir nebeissisukinejam.
Atsakyti
QUOTE (migluze @ 2004 08 16, 08:24)
Na nesinori kiekvienam aiškinti, kad man kaušidžių policistozė wink.gif . Be to ne visiems tą ir reikia žinoti.

Kiekvienam ir nebutina aiskinti kas tau, tiesiog pasakykite, kad nesigauna, negalite, kad turite siokiu tokiu problemu. Na gal musu giminaiciai taktiski, bet dabar niekas neklausineja, kas, kodel ir kaip.
Atsakyti
Tai gerai, jeigu giminaiciai taktiski, o jeigu ne????? tai jau aciu.....niekada nepasakyciau tiesiai savo anytai, kad negalim, kad nesigauna. Tai klausimais ir piktais zvlgsniais uzmetytu sad.gif blink.gif
Atsakyti
Ar ne per daug panos gyvenam dėl kitų - ką pasakys, ką pagalvos....Mūsų gyvenimas, kaip norim, taip jį tvarkom...Oi kaip kartais gyvenime tenka gailėtis, kad paisydamas tik aplinkinių nuomonės, reakcijos, nuskriaudei save, nuskriaudei kitą žmogų.....Mylėkit labiau save ir spjaukit į svetimas pašaipas ar piktus žvilgsnius...Beje, ne tokie jie jau ir pikti - labai dažnai priskiriame žmonėms reakcijas, kurių jie gal net neparodytų...Mylėkit ir gerbkit ir aplinkinius šiek tiek labiau...Ne tokie jie jau blogi...

Nu ką, ir vėl atsiprašau už savo tiesmukiškumą tongue.gif
Atsakyti

Daiva, atsipasineti neverta, mes gerbiam ir mylim tave uz ta tiesmukiskuma.

Manau, kad tolerancijos giminiu ir artimuju atzvilgiu man tikrai netruksta. Tiesiog kartais noretusi, kad jie kistusi kuo maziau, kuo maziau komentuotu musu bedas susirinkus visai giminei. Cia mes turim kalbet apie tai, kad kol kas nesiseka pastoti, o ne anyta trimituoti, kad jos marciai - t.y. man - kazkas blogai. Vargsas jos sunelis, kad mane tokia i zmonas paeme.
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 08 16, 11:04)
Vargsas jos sunelis, kad mane tokia i zmonas paeme.

Puikiai suprantu, kad būtent tai turi omeny...Deja, daugeliu atveju tai tikrai neišvengiama ir deja daugumoj atveju anytų būtent tokia reakcija...Bet žinai - neslėpsiu ir man kažkada dėl to buvo skaudu, tačiau mes juk išsilavinusios, protingos moterys...Nurašykim tai žmonių silpnybėm, menkumui...Kai aš supratau, kad dėl tokio požiūrio ne man, o taip mąstantiems turi būti gėda, kad juk jie menkesni už mane (čia aš be jokio pasipūtimo) su tokiu požiūriu, man dingo bet kokia nuoskauda...Esu tikintis žmogus - supratau, kad Dievas ne man, o tiems žmonėms mažų mažiausiai "parodys pirštu nu nu nu" už tokį požiūrį, egoizmą ir nejautrumą...Ir man pasidarė lengva...Vat tas atleidimo lengvumas - aš jiems atleidžiu jų nejautrumą ir savanaudiškumą...Ir tada niekas nebaisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 08 16, 10:04)
Cia mes turim kalbet apie tai, kad kol kas nesiseka pastoti, o ne anyta trimituoti, kad jos marciai - t.y. man - kazkas blogai. Vargsas jos sunelis, kad mane tokia i zmonas paeme.

Bet juk tai yra seimos problema, t.y. tavo ir tavo vyro problema. Kam sakyti anytai (jei jau ji tokia bjauri), kodel Jus tu vaiku neturite. Jai uzteks zinoti, kad Jusu seimoje yra problemu, nieko daugiau neakcentuojant.
Atsakyti
QUOTE (Slyvute @ 2004 08 16, 11:15)
Bet juk tai yra seimos problema, t.y. tavo ir tavo vyro problema. Kam sakyti anytai (jei jau ji tokia bjauri), kodel Jus tu vaiku neturite. Jai uzteks zinoti, kad Jusu seimoje yra problemu, nieko daugiau neakcentuojant.

Na, mano anyta megeja paimti zarstekli ikaitinta iki raudonumo ir per zaizda uzvanoti, paspirginti....kai pagalvoju, kad jinai irgi gydytoja, ti man jos ligoniu nuosirdziai gaila pasidaro blink.gif
Atsakyti
MANO TAI MAMA LABAI ABEJINGAI I TAI REAGUOJA.Gal ir gerai.Ramiau o tai dar reiketu raminti ja priedo
Atsakyti
QUOTE (Algirda @ 2004 08 16, 13:37)
MANO TAI MAMA LABAI ABEJINGAI I TAI REAGUOJA.Gal ir gerai.Ramiau o tai dar reiketu raminti ja priedo

Mano mama yra superinis zmogiukas, kuris zino, ka ir kada pasakyti, ka ir kada padaryti, kad tik man viskas gerai butu - bent moraliskai.
Atsakyti