kazin ar drauges daro tai del to kad jos privalo..cia tau matyt pasirode kad jos neprivalo..bet ar apie kazkokius isipareigojimus cia gali but shnekta?
Situacija buvo tokia: mano labai artima draugė po nesėkmingų IUI vis ieškodavo paguodos žodžių, kartodavo, kad man dar ne 40, kad dar daug kas priešaky,kad nesėkmė nieko nereiškia, kad kitą kartą bus kitaip, kad ji dar net vyro neturi ir t.t. O aš tuo metu nenorėdavau girdėti jokių logiškų argumentų. MAn reikėjo iškentėti, išgedėti, išverkti, o visą logiką aš ir pati žinau. Vieną kartą ji pajuto mano susierzinimą. Sako: "Aš tavęs nesuprantu, ar ne?
" Tada aš pasakiau,kaip jaučiuosi. Ir ji sako,aiškiu, man vis buvo jausmas, kad privalau kažką protingo pasakyti, kad padėčiau. Bet dabar supratau ir nebesikankinsiu ieškodama protingų argumentų
Kita draugė irgi prisipažino, kad jaučia lyg pareigą kažkuo padėti, kad nežino, kaip reaguoti, ar užjausti, ar žadinti optimizmą (ji turi vaikiuką). Tai irgi paaiškinau, kad nėra čia jokių pareigų ir ji viską daro gerai.irgi palengvėjo abiems.
Tikiuosi, supratai.o šiaip man Tavo požiūris ir stiliukas
Labai padeda tokioms kaip aš
Papildyta:
pereit dabar i kita skyreli, man toligu isvis emociju nutraukimui
ir taip gi baigsim greit tas kalbas, ryte jau bus istrinta arba perkelta
dovanokit, bet as tiesiog negalejau ir nenorejau racionaliai pagalvot, kurioj cia dabar temoj padiskutuot
TAi gerai tada. Aš tiesiog išsigandau, kad gausiu velnių
[/quote]
Papildyta:
Nu va, Euromergele, ir dingai:)