Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE(auroryte @ 2006 11 23, 14:43)
gossip.gif Kai jau turi vieną vaikiuką ir šis paaugęs, visiems rūpi , kada antras, ko laukiat, ką, nebenorit. Taip jau yra .
cia pasaka be galo...ir pletkai paliecia visas gyvenimo sritis
...musu maze siek tiek serga, veliau truputi pradejo vartytis, rankytes siek tiek pakeltos, kumstukai sugniauzti, tai visi vis kukuoja, kodel taip kodel anaip, kodel nesedi, kodel nevaiksto, kodel ant puodo nesedi, o mano vaikas taip, o mano anaip, o ju vaikai dar kitaip gun_bandana.gif uzknisa....
kaip pavargau as nuo tokiu nesamoniu....suprantu jus....as irgi nebenoriu niekur su mazyte savo eiti, nes visokiu nesamoniu prisiklausai....o dar pradeda aiskinti, kodel svorio nemeti, kodel kodel kodel...o ar jie zino visas priezastis kodel...eina visi sikt doh.gif o ar zino visi tie pletkininkai kiek reikia jegu, noritn pastoti, islaikyti savyje ta maziuka, o paskui auginti ji.............. verysad.gif net bliauti norisi

persiprasau,cia off topic, bet labai jus suprantu, gal ir is kitos sferos, bet verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 16 gruodžio 2006 - 13:26
Oi mergaites, kaip as jus visas suprantu, bet musu padety reikia tik uzsigrudinti ir viska nuleisti juokais, nes tik saves skaudinimas gaunasi. As visada sakau kad mes nenorim vaiko, nes mums ir taip gerai. Sakau va paziurekit kiek mes keliaujam, kiek krastu aplankem ir nekreipiu demesio. Nors aisku uzeina ir "depresuchos" doh.gif Dabar kai pagaliau laukiu savo stebukliuko, ne vienam ikyriam klausinetojui nieko nebesakau, nes bijau nubaidyti ta laime. Kai prades matytis, tada zinau vel kils klausimai, tai ka darei kad pastojai, po to pletkai visokie, kas ,kaip, kodel doh.gif Tokie jau tie zmones, ju nenutildysi. Kas nesusiduria su ta problema ko gero ir nesupranta, kad jie gali kazka iskaudinti tokiais klausimais. Todel as ir galvoju, ar verta pykti g.gif
Stiprybes mergaites, as tikiu kad sulauksite savo dziaugsmeliu, nes kiekvienai ateina laikas, tada galesit visiems liezuvi parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 01 03, 17:31)
seminare buvau net sugalvojus, kad ka nors sutikus sakysiu domiuosi istatymu del IVF savo malonumui, problemu neturiu  lotuliukas.gif

Bet jeigu kokį pažįstamą susitiksi - tas žmogus irgi ne šiaip sau bus atėjęs smile.gif
O paskui pasidaro dzin, kas ką sužinos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 01 03, 16:39)
Bet jeigu kokį pažįstamą susitiksi - tas žmogus irgi ne šiaip sau bus atėjęs  smile.gif
O paskui pasidaro dzin, kas ką sužinos  schmoll.gif

o as manau, kad jei buciau sutikus, butu paklause buciau sumelavus lotuliukas.gif
o tas irgi, izivaizduoju situacija:
-o labas ka cia veiki?
-ai nieko
-o tu ka cia veiki?
-ai irgi nieko
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 01 03, 16:39)
Bet jeigu kokį pažįstamą susitiksi - tas žmogus irgi ne šiaip sau bus atėjęs  smile.gif
O paskui pasidaro dzin, kas ką sužinos  schmoll.gif

jis irgi tik šiaip domisi ivf įstatymu, problemų neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 01 03, 17:43)
o as manau, kad jei buciau sutikus, butu paklause buciau sumelavus  lotuliukas.gif
o tas irgi, izivaizduoju situacija:
-o labas ka cia veiki?
-ai nieko
-o tu ka cia veiki?
-ai irgi nieko
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Va taip ir reikia reaguoti thumbup.gif
Atsakyti
Prašau, tik nesupykite, nieko nekaltinu, šiaip klausimas: ar nemanote, kad jausdamos gėdą, bijodamos, kad pažįstami sužinos, jūs nevalingai padedate palaikyti nuomonę, kad nevaisingumas - ne paprasta liga ar problema, o kažkas gėdingo - palaikymo?
Tik neįsižeiskite 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 03, 16:57)
Prašau, tik nesupykite, nieko nekaltinu, šiaip klausimas: ar nemanote, kad jausdamos gėdą, bijodamos, kad pažįstami sužinos, jūs nevalingai padedate palaikyti nuomonę, kad nevaisingumas - ne paprasta liga ar problema, o kažkas gėdingo - palaikymo?

mes gal nepadedame, bet ir netrukdome tai jau tikrai...
man regis visur reikia laiko, kai pats priima savo problemą, po kurio laiko gali ją ir kitiems pasakyti, kartais ateina laikas, kai ir visai viešai gali pasakyti...
beje į savo medicininę kortelę tą diagnozę įsirašiau po metų negalėjimo, o vat viešai ir visiems apie tai pasisakyti dar negaliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 03 sausio 2007 - 17:07
QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 03, 16:57)

o man atrodo, kada dauguma nenori pasakoti ne del to, kad cia kazkas gedinga, bet del to staigiai atsirandancio ir tada jau ilgai neisnykstancio uzuojautos kupino zvilgsnio, ir pasikeitusio balso tono, kuris lyg sako - ir kaip jus, vargseliai, dabar gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Kler @ 2007 01 03, 18:38)
o man atrodo, kada dauguma nenori pasakoti ne del to, kad cia kazkas gedinga, bet del to staigiai atsirandancio ir tada jau ilgai neisnykstancio uzuojautos kupino zvilgsnio, ir pasikeitusio balso tono, kuris lyg sako - ir kaip jus, vargseliai, dabar gyvenat?

Galbūt. Gal tiesiog neteko susidurti su tokia užuojauta. Net nežinau. Nu nesvarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 01 03, 17:06)
mes gal nepadedame, bet ir netrukdome tai jau tikrai...
man regis visur reikia laiko, kai pats priima savo problemą, po kurio laiko gali ją ir kitiems pasakyti, kartais ateina laikas, kai ir visai viešai gali pasakyti...
beje į savo medicininę kortelę tą diagnozę įsirašiau po metų negalėjimo, o vat viešai ir visiems apie tai pasisakyti dar negaliu  blush2.gif

nu tada as drasesne lotuliukas.gif
aisku as darbe kad nesigauna nesigyriu,o tai visi apsidziaugtu, kad i dekretines nereik isleist mirksiukas.gif
o susitaikyt, kad negali ne is kart visi gali. mano vyro nei tevai, nei giminaiciai nieko net neitaria, nes mano vyras nenori, kad jie zinotu, is mano puses zino tik patys artimiausi, is pradziu irgi nesakiau, bet issprudo, teko pasipasakot smile.gif
ir saugosi as daugiau gal nemegiamu zmoniu, kam reikia, kad jei dziaugtusi tokai naujiena suzinoje ax.gif

QUOTE(Kler @ 2007 01 03, 17:38)

tie gailescio zvilgniai tikrai yra, esu juos patyrus, bet tada kai matai, kad taves gailisi tau labai artimas zmogsu, tada atsiranda ryztas irodyt, kad manes gailet nereikia, mums irgi pavyks
Atsakyti
Hmh, pagalvojau, gal mes nevienodai gailestį suprantam, nevienodai įvardijame, ko norim ir ko nenorim. Nes man atrodo, kad iš artimų žmonių (tėvų, draugų) jaučiu ne nemalonų ar žeminantį gailestį, o supratimą, palaikymą ir rūpestį.
Atsakyti