Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE(patrija @ 2006 05 05, 08:28)
Kai man nesurado priežasties, čia anksčiau, tai viena gydytoja sakė, kad yra moterų kaip dramblų, kurios pastoja tik kartą kas 3 metai . Čia tipo man. O gal taip ir būna. Nuvažiuok į kokią kelionę, girdėjau padeda.  mirksiukas.gif

Man irgi taip sakė, kad kelionės padeda, bet logiškai permasčiau ir tai yra absurdas. Be to ir negalėjau išbandyti kiek buvau kelionėse buvo ne tos dienos. ax.gif Aišku, nuo sekančios savaitės bus atostogos ir kaip ir vaisingos dienos bus, bet be gyd. priežiūros negaliu rizikuoti ir išvažiuoti, nes ovuliacija ne visada pati įvyksta. 4u.gif
O dėl tų moterų kaip drambliai gerai čia pasakei, gal yra dalis tiesos. lotuliukas.gif
Atsakyti
O man Mamytuko istorija visai reali ir tiuesiog džiaugiuosi už jų šeimą. beje, žinau, kad forume yra/buvo ir daugiau šeimų, tokiu būdu sulaukusių vaikelio. Ir melo čia jokio nematau - jei vyras sutinka, kad vaikiukas būtų "nuo trečio". Mano galva tai puiki išeitis, jei priimtina. O vyrui tai iš viso paminklą galima pastatyti.
Aš pati kažkada vyrui juokais sakiau, kad ot būtų faina, kad jam kokia moteris pagimdytų vaikelį ir mums atiduotų....nes labai gerai žinau, kaip sunku būti "kaltininkei" ir kankinti sveiką žmogų....mano vyras pasakė, kad vedė mane ne dėl vaikų ir nebus tai nebus....bet bet kokiu atveju pagal save žinau, kad sutuoktinis tikrai gali sutikti tokiu būdu bandyti spręsti situaciją...
Šiaip, aišku, visgi idealus variantas, mano galva, donoro sperma - visgi atpuola emocinės problemos dėl trečiojo...
O dėl kaimyno slapčiomis - negalėčiau pasakyti, kad man tai priimtina, su tokiu melu gyventi tikrai sunku būtų, tačiau po daugybės nevaisingumo metų, po bendravimo su moterimis čia, aš suprasčiau net tokį pasirinkimą.
Iš tiesų bepigu kalbėti, kai jau yra vaikas. Kaip bežiūrėtum, kaip benorėtum antro, trečio vaikelio ir kiek jo belauktum, tai niekada neprilygs visiškai bevaikystei....

Pelargonija, na teoriškai aš sutinku, kad gali būti žmonių, kurie piktybiškai laipo ant nuospaudų, aš asmeniškai jų nesutikau....Tačiau tokiu atveju, manau, tiesiog reikia statyti juos vietą, o ne nuryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 05 gegužės 2006 - 08:36
Dėl mamytuko, gal nelabai teisingai suformulavau, bet man absurdiška situacija, kai civilizuotais laikais reikia gulti po svetimu vyru, kad susilaukti savo vaikučių. Ir dar, kad vyrui gerai. g.gif Mano vyras niekada nerodo pavydo viešai net ir man, nors yra pakankamai pavydus. man jaučiu liežuvis neapsiverstu, kad ir po truputį link tos temos einant pasakyti, žinai galvoju reikia man sugulti su Petru ar dar ten kokiu, kad turėtume vaikų. doh.gif Aš jau sakiau čia mano nuomonė, sutinku, kad būna išskirtinių situacijų.
Juk galų gale jei taip atsitinka, kad nuo vyro negali pastoti, tai yra IUI, IVF kur gali implantuoti kito vyro (pažįstamo ar nepažįstamo) sėklą. doh.gif
Atsakyti
niekam nesiuliau savo varianto - kiekvienas renkames, tai , kas labiau priimtina. mirksiukas.gif

Aciu Daivai, Patrijai uz supratima wub.gif

Chiara - apie kokia apgaule kalbi?? Pas mus nuosirdziai atviri ir tvirti santykiai. Nieko nuo vyro neslepiau g.gif
kiekvienas dalykas turi tokia reiksme, kokia jam mes suteikiame. Siuo atveju paciam procesui nesuteikiau jokios reiksmes, nei minute nebuvau neistikima savo vyrui - mylejau ir myliu ji labiau nei save. Manau, ir jis ta pati jaucia. Myliu ji uz jo supratinguma. Sutinku, kad tam reikia pasiaukojimo, ir labai ji uz tai vertinu. Manau, kad toks dalykas imanomas tik esant visiskam pasitikejimui. g.gif
Tam reikia subresti. Pasiruosti. Ir suprasti, kad kazkoks nieko nereiskiantis sugulimas nera ta asis, ant kurios sukasi visi zmogiskieji santykiai. g.gif

Beje, jei kas domejosi, apvaisinimas donoro sperma kainuotu sumoje (nuo produkto iki kelioniu islaidu) apie 4000 lt. Vat, pasirodo broliai latviai mums taiko visai kitokius tarifus nei savo zemieciams g.gif Tikimybe kaip IUI - 10-15 proc. Prastas kainos ir naudos santykis g.gif
Atsakyti
Aš tik išreiškiau savo nuomonę.
O Latvijoj tiek daug nekainuoja IUI, pažįstama darėsi ax.gif Dėl IVF nežinau.
Tu teisi tam turbūt reikia subręsti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesmerkiu mamytuko, pilnai ją suprantu.
Visų pirma todėl, kad pati buvau pasiūliusi vyrui susilaukti palikuonio su kita moterimi. Vientelė problema, kad nėra LT tokios moters (normalios, sveikos), kuri sutiktų pagimdyti ir atiduoti savo vaiką. Tik vyras nesutinka, todėl, kad jis nori mūsų abiejų vaiko, o ne jo vieno. Kaip sakė - nebus, tai nebus, turim vieną, kurį privalome išauginti ir į žmones išleisti.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 05 05, 10:02)
Nesmerkiu mamytuko, pilnai ją suprantu.
Visų pirma todėl, kad pati buvau pasiūliusi vyrui susilaukti palikuonio su kita moterimi. Vientelė problema, kad nėra LT tokios moters (normalios, sveikos), kuri sutiktų pagimdyti ir atiduoti savo vaiką. Tik vyras nesutinka, todėl, kad jis nori mūsų abiejų vaiko, o ne jo vieno. Kaip sakė - nebus, tai nebus, turim vieną, kurį privalome išauginti ir į žmones išleisti.

pats sugulimo, pradėjimo faktas tai yra pakankamai suprantama, bet va gyvenimas po to, vaikelio auginimas ir santykiai su vyru tai jau čia, manau, labai individualu. Santykiai ne dėl to, kad žmona su kitu miegojo, bet santykiai visų trijų: mamos, tėčio ir vaiko. Nemanau, kad įmanoma vyrui pamiršti vaiko prigimtį. giliai giliai paslėpti galima, bet pamiršti?
Atsakyti
aš labai palaikau Mamytuką - čia jos ir vyro sprendimas

o dėl tėvo santykių su nesavo vaiku - subforume "Vaiką auginu viena" yra tema "Vyrai myli vaikus tol, kol myli ju mamas..."

tai va
toks atsakymas ...
toks gyvenimas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 05 gegužės 2006 - 09:37
Chiara - apie kokia apgaule kalbi?? Pas mus nuosirdziai atviri ir tvirti santykiai. Nieko nuo vyro neslepiau g.gif
kiekvienas dalykas turi tokia reiksme, kokia jam mes suteikiame. Siuo atveju paciam procesui nesuteikiau jokios reiksmes, nei minute nebuvau neistikima savo vyrui - mylejau ir myliu ji labiau nei save. Manau, ir jis ta pati jaucia. Myliu ji uz jo supratinguma. Sutinku, kad tam reikia pasiaukojimo, ir labai ji uz tai vertinu. Manau, kad toks dalykas imanomas tik esant visiskam pasitikejimui. g.gif
Tam reikia subresti. Pasiruosti. Ir suprasti, kad kazkoks nieko nereiskiantis sugulimas nera ta asis, ant kurios sukasi visi zmogiskieji santykiai. g.gif

Gerb. Mamytuk, musu morales ir saziningumo supratimas gerokai skiriasi ir net nera jokiu salycio tasku. Deja.
Jeigu kiekvienam "sugulima" ir siaip bet kuri akta (vagystes, melagystes ir t.t.) ivertintume kaip "neteiktina tam reiksmes", todel a priori teisinga ir teiseta, tai nei apie teise, nei apie morale musu salyje jau nebereiktu kalbeti.
Zinai, gerai pergalvojau, ir net nerandu pasaulyje nei religijos, nei filosofijos, kuri paremtu tavo teigini.
Ai, nenoriu net kalbeti. Geriau paskaitysiu agnostika Sopenhaueri smile.gif Ale net tas, Mamytuk, taves nepalaikytu... Nusistatete tokias bendravimo ir morales normas, pagal jas ir gyvenate.
Atsakyti
Gal aš čia ir ne į temą blush2.gif
bet pasisakysiu tongue.gif
Neįsivaizduoju savo vyro ir kitos moters, kuri pagimdytų mums vaiką blink.gif Man atrodo negalėčiau jo nei mylėti, nei užmiršti apie tai, kaip jis buvo pradėtas (mano vyrui mylintis su kita moterim)... Mano altruizmas daugių daugiausia (ir tai vargu) apsiribotų pasakymu - a"š tavęs nelaikau ir nepririšu, gali mane palikti ir susilaukti vaikų su kita moterimi."
Dėl kito varianto - sakykim mano vyras nevaisingas ir bendru susitarimu aš bandau pastoti nuo kito g.gif Visų pirma neįsivaizduoju, kaip įmanoma mylėtis be tam tikro fizinio susijaudinimo..... Jaučiu būtų nepakeliamai šlykštu wacko.gif ir niekaip to neištverčiau schmoll.gif O jei viskas vyktų "sklandžiai", tai negalėčiau paslėpti nuo vyro savigraužos ir sąžinės priekaištų, kad man su kitu buvo malonu blink.gif ir ne vieną kartą blink.gif Manau joks vyras negalėtų susitaikyti su mintimi, kad jo žmona mylėjosi su kitu ir jautė malonumą g.gif Gal mamytukas tikins, kad tai "iš reikalo" ir be jokio malonumo, na bet netikiu, kad įmanoma sveiką moterišką libibo užprogramuoti tokiam "mašininiam" veiksmui mirksiukas.gif
Atsakyti
moteris pasidalino patirtimi, o Jūs ją puolat

nebūkit žiaurios ir nekiškit savo tiesų

visi mes suaugę žmonės
Atsakyti
kokie mes greiti teisti ir smerkti. Zmones gyvena kaip jiems iseina, kaip jiems geriau.
As savo vyrui sakiau ir gal dar pasakysiu ne karta, kol nesulauksiu norimo rezultato - tu esi sveikas, gali tureti normalia seima, jei nori iseiti as taves nelaikysiu ir suprasiu...kol kas jis nenori, bet as nezinau kiek laiko jis istvers gydymo ir nusivylimo maratonus.

apie kokius savininkiskumo jausmus mes cia diskutuojam - siandieninej visuomenej istikimi vienas kitam zmones yra vienetai. Uztenka nueiti i imones baliu rimtesni, uztenka susitikt giminaiti pinigingesni - pamatai ir isgirsti, jog visi eina i kaire ir i desine, kai kuriu zmonos/vyrai tai zino - ir gyvena sau toliau.
Ir va cia tai daroma su tikslu patirti malonuma, nuotyki ar kazka pan. rolleyes.gif nesmerkime zmoniu - kiekvienas turi jam svarbia priezasti elgtis taip ar kitaip 4u.gif
Atsakyti