Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE(Gytautė @ 2006 05 04, 10:44)
O jeigu girdint man, pasako vaikams(as jiems teta), kad jie niekada netures tikru pusseseriu ar pusbroliu....Dieve, as dar nemiriau, gal as dar ju turesiu....ir man ne 50 metu...Cia normalu?????

Na, itariu, kad jei kas kada ir norejo man taip pasakyti, tai bijojo lotuliukas.gif
Nenoriu gilintis, bet rasciau, ka atsakyti, kad ausys atsiraitytu ir daugiau nedristu net uzuominos mykteleti. Ir dar turetu isklausyti paskaita tema "nevaisingumas" ir "bendravimo kultura".
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 04, 10:44)
O jeigu girdint man, pasako vaikams(as jiems teta), kad jie niekada netures tikru pusseseriu ar pusbroliu....Dieve, as dar nemiriau, gal as dar ju turesiu....ir man ne 50 metu...Cia normalu?????

Nu aš irgi savo siurprizui aiškinau, kad galbūt jis neturės sesės ar brolio. O kas čia tokio? g.gif
Neimkite jūs taip visko aršiai ir agresyviai, ramiau reikia reguoti į viską. Aš žinau, kad kai dariausi 1 IVF, tai visos mano mergiotės ir berniokai "sirgo" už mus. Ir tikrai, kai užsisakydavau ledų ir silkės, arba pe perstojo čiaumojau morkas, be jokių pašalinių minčių klausdavo "gal jau ne viena?" ax.gif
Atsakyti
man kai pasako ko jus dar neturit tai labai saltai atsakau ''cia tik musu su vyru reikalas'' ko mes ju neturim ax.gif daugiau neklausia g.gif nes budavo anksciau tai juodai uzknisdavo visiems aiskint ,o be to niekeno ne reikalas,daug zinos greit pasens ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 05 03, 13:35)
manau vyrams butu lengviau isivaikinti, nei , kad zmona atiduot i kito rankas. Ir tuo ir tuo atveju vaikas ne jo, bet , kad zmona dalintis... Jei ir imanomas toks variantas - tai tik jam nezinant, nes anksciau ar veliau ,jei sutiktu pats , papriekaistautu .

Na, eame su vyru šnekėję, kad jei jis negalėtų turėti vaikų ar sutiktų pasinaudoti kito vyro sperma, tai jo atsakymas buvo - geriau augintų iš vaikų namų, sakė - tu pagalvok kaip aš jausčiausi. O ką jau kalbėti apie sugulimą su kitu (čia iš mano vyro pozicijos). blink.gif
Aš galvoju, kad čia kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. Mano manymu, jei vyras negali turėti vaikų, tai labai gražus iš jo pusės, jei jis suteikia galimybę moterei išnešioti vaikelį savo įsčiose, kad ir ne jo sėkla būtu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 05 04, 12:19)
Na, eame su vyru šnekėję, kad jei jis negalėtų turėti vaikų ar sutiktų pasinaudoti kito vyro sperma, tai jo atsakymas buvo - geriau augintų iš vaikų namų, sakė - tu pagalvok kaip aš jausčiausi. O ką jau kalbėti apie sugulimą su kitu (čia iš mano vyro pozicijos). blink.gif
Aš galvoju, kad čia kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. Mano manymu, jei vyras negali turėti vaikų, tai labai gražus iš jo pusės, jei jis suteikia galimybę moterei išnešioti vaikelį savo įsčiose, kad ir ne jo sėkla būtu. rolleyes.gif

Be abejo išnešioti, pagimdyti, priglausti prie krūtinmės savąjį vaikelį yra visiškai ne tas pats nei įsivaikinti nors ir labai mažyti kūdikėlį. Tas jausmas kai tu laukiesi yra neapsakomas, bet jeigu tokia situacija kad vyras negali turėti ir moteris nutaria pati susiorganizuoti vaikelį be vyro žinios tikrai yra kebli ir sukelianti daug nerimo tiek moteriai tiek jos vyrui. Manau, reikia būti labai stipriai kad galėtum paskui nuo visų nuslėpti savo vaiko pradėjimą ir ta paslaptis gali tave pačią užgraužti. visai kas kita kai abu sutuoktiniai žino. Tai mano nuomonė ir tikrai nežinau kaip elgčiausi jeigu reikėtų pačiai apsispręsti.
Atsakyti
g.gif O aš manau, kad visgi geriau glausčiau svetimą vaiką ir atsisakyčiau visų pojūčių nėštumo metu, nei bandyčiau jį susikombinuoti iš kito vyro, o tuo labiau (kaip forume buvo juokaujama) vyro brolio... schmoll.gif
Iš tikrųjų, gal, bėdos atveju, vyras ir sutiktų, bet žinočiau, kad prisimins ir kankinsis visą likusį gyvenimą verysad.gif . Negeriau jausčiausi ir aš verysad.gif , o kai du nepatenkinti, tai šeima išyra labai greitai... verysad.gif Ir kam tada ABIEJŲ LAUKTAS vaikelis?
Atsakyti
viskas priklauso nuo vyro požiūrio. aišku, aš kalbu apie donorinę spermą, bet ne kombinacijas lovoje su svetimu. smile.gif

jeigu būtų tokia situacija, aš pati asmeniškai norėčiau turėti vaikelį, kurio bent dalis genų būtų savi (egoistiška galbūt, bet...). ir, jeigu, pvz., dėl mano kaltės negalėtume su vyru susilaukti palikuonių, aš sutikčiau darytis IVF'ą su donorinėmis kiaušialąstėmis. nematau čia nieko smerktino, o ypač tokio, kad reikėtų po to visą gyvenimą gailėtis ir būti nelaimingai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2006 05 04, 12:34)

Iš tikrųjų, gal, bėdos atveju, vyras ir sutiktų, bet žinočiau, kad prisimins ir kankinsis visą likusį gyvenimą  verysad.gif . Negeriau jausčiausi ir aš  verysad.gif , o kai du nepatenkinti, tai šeima išyra labai greitai...  verysad.gif Ir kam tada ABIEJŲ LAUKTAS vaikelis?

1. su tokiu poziuriu ir isivaikinusi vaikeli BEDOS ATVEJU prisiminsi juk iskur ji paemei ir kankinsies ir vyras kankinsis ir vaika dar kankinsit g.gif Jei jau dave Dievas tokia nelaime sirgti nevaisingumu tai nieko nepadarysi, nebent dviese gyventumet iki gyvenimo galo nieko nekankindami cool.gif
2. ar vaikas skirtas tam kad sutvirtint ar islaikyt seima? g.gif

kritika gerai, bet nematau as prasmes tavo mintyse mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Norejau paklausti jeigu yra pastojimas ne vitoje ar testas rodys nestuma?
Kokios priezastys gali buti, kad skauda puse, kurioje ovuliavo folikulas?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linute25 @ 2006 05 04, 14:05)
Sveikos, mergaites,
Norejau paklausti jeigu yra pastojimas ne vitoje ar testas rodys nestuma?
Kokios priezastys gali buti, kad skauda puse, kurioje ovuliavo folikulas?
blush2.gif

Man abu kartus testas rodė du brūkšnius. cool.gif
Atsakyti
Su donoro sperma, su donorinėm kiašiąlastėm ir pan. sutinku. bet kai tai padaroma paslapčia nuo savo vyro ir toliau su juo gyvenama ir vaidinama tvirta šeima... ne nesuprantu. Be to vaikelis labai greitai užauga, jis juk nebus visąlaika mielas kūdikis, vaikai labai greitai auga ir situacija šeimoje, tarpusavio santykiuose keičiasi ir negali žinoti kokia bus vyro reakcija sužinojus apie tariamai jo vaiko pradėjimą, o kad vyras, vaikas niekada nesužinos apie mamos apsisprendimą šitaip susilaukti vaiko tai vėlgi... ne, nemanau, kad tai tinkama išeitis susilaukti vaiko kada vyras negali, jau tada geriau susiieškoti kitą vyrą.
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 05 04, 16:37)
Su donoro sperma, su donorinėm kiašiąlastėm ir pan. sutinku. bet kai tai padaroma paslapčia nuo savo vyro ir toliau su juo gyvenama ir vaidinama tvirta šeima... ne nesuprantu. Be to vaikelis labai greitai užauga, jis juk nebus visąlaika mielas kūdikis, vaikai labai greitai auga ir situacija šeimoje, tarpusavio santykiuose keičiasi ir negali žinoti kokia bus vyro reakcija sužinojus apie tariamai jo vaiko pradėjimą, o kad vyras, vaikas niekada nesužinos apie mamos apsisprendimą šitaip susilaukti vaiko tai vėlgi... ne, nemanau, kad tai tinkama išeitis susilaukti vaiko kada vyras negali, jau tada geriau susiieškoti kitą vyrą.

Pritariu tavo nuomonei, o man kiti (kaip rasiau) sakydavo "as tavo vietoje tai su kitu buciau pasidarius". Kai pagalvoju apie tai, tai as to vaiko su tokia paslaptimi net neisnesiociau arba stogas nuvaziuotu blink.gif
Atsakyti