Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

Siaubas Veronika,kas iš artimų gali taip kalbėti,nu aš jau tada visai patyliu blink.gif
Nieko tokio būsim mes visos neštukės ir tu Veronika ir aš ir Babulka ir visos visos.
O klausimų kodėl nėra vaikų buvo ir bus,tai yra įaugę Lietuviam į kraują,klausinėti ir mėgautis kito nesėkme,tada gi patiems klausinėtojams gyvenimas nušvinta gražesnėm spalvom,kai kai kam nesiseka.
Atsakyti
As tai kazkaip visada atsakau,jei aks užklausia ,kad tinginiaia esame biggrin.gif ir stengiuosi nuleisti juokais.Pradžioje labai išgyvendavau del to,o po tiek laiko jau baigiu priprasti prie visu klausinejimu.Nor iš mano pažystamu yra tokiu poru ,kurios irgi negali susilaukti ,tai kazkaip net niekas nieko ir nesako.
Kaip Rožele sake,tikrai sulauksime mes savo laimes
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 05 04, 06:24)
O man teko iškęsti begalę pašaipų ir įžeideinėjimų."Ach, ta bevaikė, nemoka su vaikais elgtis ir prašom nelysti prie mano vaikų ir t.t."Skaudžiausia, kad tai išgirdau iš artimų žmonių. verysad.gif

Moterie, aš tau savo vaiką pradžioje trumpam paskolinsiu (nu tik, kad 10 metų, jau ir didelis beveik), o po to mes nuspręsime moki tu su jais elgtis ar ne blush2.gif g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 05 03, 22:18)
Iki siol nesulaukiau nei vieno pasaipaus ar neigiamos kazkokios emocijos del musu bevaikystes. Daug kas pagarbiai tyli, o kai turi drasos prasitaria, kad butu begalo laimingi kad mums pavyktu..
Nesusiduriu su zmonem, kurie mane ar vyra, neturincius vaiku skaitytu kazkokiais prastesniais. Mano giliu isitikinimu jus dabar pykstat ant kitu - o is tikro reiketu susitaikyti su savim.
Skaudu stebeti besilaukiancia, bet man taip gera uz ja pasidziaugti !!! Jei zmogus neturi tokiu problemu kaip mes - tai ir aciu dievui, vadinasi jiems pasiseke, jiems nereikia musu neigiamu isgyvenimu.
Pirmiausia reikia i save zvelgti kaip i pilnaverti zmogu, kuriam truputi nepasiseke su reprodukcija.
Yra geroji puse. Jei mes esam cia - vadinasi visos kazka darom, kad butumem laimingos ir issipildytu musu motinystes dziaugsmai  thumbup.gif

Babulka, visiškai su tavim sutinku. Man irgi būtent tokios mintys veliasi galvoj, kai skaitau apie nuoskaudas dėl aplinkinių reakcijos. Nepykit panos, bet kartais atrodo, kad jūs pačios daug piktesnės už tuos aplinkinius....
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 04, 08:50)
Nepykit panos, bet kartais atrodo, kad jūs pačios daug piktesnės už tuos aplinkinius....

Labai gali but... is sono geriau matosi blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Manyčiau, visokie klausinėjimai ir reakcijos labai daug priklauso nuo to kas aplinkui tave gyvena, su kuo tu bendrauji , žodžiu kokia tavo aplinka ( nu va, juk Paksas irgi buvo nekaltas, o kalta aplinka tongue.gif ).
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 05 04, 09:10)
Manyčiau, visokie klausinėjimai ir reakcijos labai daug priklauso nuo to kas aplinkui tave gyvena, su kuo tu bendrauji , žodžiu kokia tavo aplinka ( nu va, juk Paksas irgi buvo nekaltas, o kalta aplinka tongue.gif ).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 04, 10:50)
Babulka, visiškai su tavim sutinku. Man irgi būtent tokios mintys veliasi galvoj, kai skaitau apie nuoskaudas dėl aplinkinių reakcijos. Nepykit panos, bet kartais atrodo, kad jūs pačios daug piktesnės už tuos aplinkinius....

Viskas priklauso nuo aplinkiniu...po 1IVF kai laukiau rezultatu, man paskambino viena pazystama ir paklause "gal as vemiu toleta apsikabinusi, kad taip ilgai neatsiliepiau". Kaip jus butumet sureagavusios? g.gif
Atsakyti
Buciau sureagavusi super. Noriu vemti apsikabinus tualeta. Jei tai butu paklause mano seses / drauges / gimines man reikstu tik viena - jie labia tiki, kad man pasiseke.
Siaip jau as NEI KARTO nesulaukio jokio neigiamo komentaro ne is vieno zmogaus del musu situacijos. Negaliu net isivaizduoti, kaip tai turetu atrodyti.
Gal is tikruju dauguma musu per jautriai reaguojame i viska ir ieskome pasleptu minciu ten, kur ju nera.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 05 04, 12:37)
Buciau sureagavusi super. Noriu vemti apsikabinus tualeta. Jei tai butu paklause mano seses / drauges / gimines man reikstu tik viena - jie labia tiki, kad man pasiseke.
Siaip jau as NEI KARTO nesulaukio jokio neigiamo komentaro ne is vieno zmogaus del musu situacijos. Negaliu net isivaizduoti, kaip tai turetu atrodyti.
Gal is tikruju dauguma musu per jautriai reaguojame i viska ir ieskome pasleptu minciu ten, kur ju nera.

O jeigu girdint man, pasako vaikams(as jiems teta), kad jie niekada netures tikru pusseseriu ar pusbroliu....Dieve, as dar nemiriau, gal as dar ju turesiu....ir man ne 50 metu...Cia normalu?????
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 04, 10:44)
O jeigu girdint man, pasako vaikams(as jiems teta), kad jie niekada netures tikru pusseseriu ar pusbroliu....Dieve, as dar nemiriau, gal as dar ju turesiu....ir man ne 50 metu...Cia normalu?????

NU žinai,net neoreciau su tokiais žmonemis bendrauti,kaip tu gali ?nesvarbu ar jie giminaičiai ar ne
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2006 05 04, 12:48)
NU žinai,net neoreciau su tokiais žmonemis bendrauti,kaip tu gali ?nesvarbu ar jie giminaičiai ar ne

Butent, kad jie labai artimi, turiu bendrauti. Ir tokiu repliku pilnas bagazas, as nesakau, kad visi zmones tokie. Gal tiesiog nejaucia ka sako, net nesusimasto. O as ir tyliu. Gal reiktu viena karta pastatyti i vieta. Bet as skaudziai nuryju, o namie paverkiu. Yra ir geru zmoniu 4u.gif
Atsakyti