Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE(mallena @ 2006 05 03, 14:35)
manau vyrams butu lengviau isivaikinti, nei , kad zmona atiduot i kito rankas. Ir tuo ir tuo atveju vaikas ne jo, bet , kad zmona dalintis... Jei ir imanomas toks variantas - tai tik jam nezinant, nes anksciau ar veliau ,jei sutiktu pats , papriekaistautu .

O kaip vaiko teisė žinoti kas jo tėvas?
Atsakyti
na nezinau koks vyras galetu laikinai perleist savo zmona kitam g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 05 03, 15:50)
na nezinau koks vyras galetu laikinai perleist savo zmona kitam g.gif

Butent, kad vyras tikrai nesutiks niekada schmoll.gif , tada lieka tik ivaikinimas.
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 03, 14:20)
Butent, kad vyras tikrai nesutiks niekada  schmoll.gif , tada lieka tik ivaikinimas.

nu bet kam perleidinet, tada geriau susitart ir koki IUI padaryt. Kad zinotu ir vyras ir tas "kitas" g.gif arba spermos donoru pasinaudot g.gif

as tai savo vyrui sakiau - kad jei butu pas ji problemos tai jo broli nusivesciau i klinika ir IUI pasidaryciau, pavarde ta pati, kraujas tas pats lotuliukas.gif nu cia aisku juokais biggrin.gif

o siaip paskutiniu metu tapo madinga vaikintis cool.gif vien TV laidu vedeju kiek yra isivaikinusiu vaikelius thumbup.gif turiu pora draugu kurie neturi vaisingumo problemu ir ruosiasi tureti savo, bet kartu ir isivaikinti svetima vaikeli rolleyes.gif
Atsakyti
Labas! labai idomi tema: mes su vyru ir dar negalime susilaukti vaikuciu (tikiuosi ir meldziuosi kad greit bus) bet kartais pagalvoju jei butu taip kad pas vyra problema tai as su kitu vyru susitarciau (na jis butu pazistamas man ir patikimas) nes vaikai tai toks didelis dziaugsmas, zinoma kai ju labai lauki ir labai nori as manau daug kam galima pasirysti, juk vis geriau jis tavo bus o ne svetima leliuka paimsi (as nieko pries isivaikinima) tai butu paskutine viltis buti mama! as tikrai nesmerkiu moteru kurios butent taip susilauke vaikiuku! sveikinu, turetu buti nuostabus jausmas buti mama, laukiu nesulaukiu smile.gif.sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2006 05 03, 18:49)
Labas! labai idomi tema: mes su vyru ir dar negalime susilaukti vaikuciu (tikiuosi ir meldziuosi kad greit bus) bet kartais pagalvoju jei butu taip kad pas vyra problema tai as su kitu vyru susitarciau (na jis butu pazistamas man ir patikimas) nes vaikai tai toks didelis dziaugsmas, zinoma kai ju labai lauki ir labai nori as manau daug kam galima pasirysti, juk vis geriau jis tavo bus o ne svetima leliuka paimsi (as nieko pries isivaikinima) tai butu paskutine viltis buti mama! as tikrai nesmerkiu moteru kurios butent taip susilauke vaikiuku! sveikinu, turetu buti nuostabus jausmas buti mama, laukiu nesulaukiu smile.gif.sekmes visoms!

Nemanau, kad tai lengva padaryti, kai vyras zino, kad pas ji problema. Sunku butu taip apgauti(o ypac kai vaiku nesulauki apie 9 metus), o be to manau, taip gali ir seima isirti, jau geriau pasinaudoti donoro paslaugomis. O tu manai kitas vyras nesugalvotu po kiek metu "pretenduoti" i ta vaika?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 05 03, 07:04)
Bet juk į moterį, jau turinčią bent vieną vaiką, yra visai kitaip žiūrima, negu į visišką bevaikę. verysad.gif

Niu taip bet klausimai "kada turėsit vaiką?" ir "kada bus antras?" Savo esme panašūs...Tkimasi vaiko, o jo kaip nėr taip nėr verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 03 gegužės 2006 - 19:42
QUOTE(Getter @ 2006 05 03, 21:40)
Niu taip bet klausimai "kada turėsit vaiką?" ir "kada bus antras?" Savo esme panašūs...Tkimasi vaiko, o jo kaip nėr taip nėr  verysad.gif

Bet tai tikrai visai kas kita, kai turi nors viena vaika....O kai ju visai nera....
Atsakyti
As bjaurybe budavau, kai manes klausinedavo: "o kada vaikiukas", "o tai neplanuojat", "tai tikriausia vyras tinginys"... Nekulturingai "drebdavau" atgal: "kodel klausiat, naktim nezumiegat del to?", "planuojat prisidet finansiskai prie islaikymo..." doh.gif . Pradzioj tai, aisku, kulturingai atsakinejau - "kada nors", "kai nama turesim", "karjera darom" ir t.t. o paskui tiesiog uzkniso negyvai... Baisiai jautriai reagavau, nu koks kieno reikalas? Neturim vaikiuko - musu beda, ne kaimynes ir ne draugo drauges... o turim, velgi, patiems augint, patiems auklet... o jei kokia beda, patiems is jos kapstytis. Bet kazkodel kiekvienas laiko normaliu dalyku lyst i akis ir tokiu dalyku klausinet. Nu ner... nesigauna, tai negi kiekvienas turi zinot kaip ten yra ir ant kiekvieno kampo skelbsiesi. Kai tapau nestuke.gif pasigirdo komentarai, kad "tai tikriausia kaimyno", "vyras per daznai i komandiruotes lakste" doh.gif Aisku, juokais cia, bet nei man nei vyrui po tiek laiko neatrode juokinga, o vienai ikyriai moteriskei leptelejau, kad "jusu vyro..." po siai dienai nesisneka su manim, aciu dievui.
Nezinau, man niekada nekildavo azartas klausinet zmoniu nei "kada vestuves", nei "kada vaikiuka turesit" ar "kodel buto/namo neperkat". Cia gal lietuvisko charakterio esminis bruozas - kist nosi i svetimus reikalus.
Atsakyti
Iki siol nesulaukiau nei vieno pasaipaus ar neigiamos kazkokios emocijos del musu bevaikystes. Daug kas pagarbiai tyli, o kai turi drasos prasitaria, kad butu begalo laimingi kad mums pavyktu..
Nesusiduriu su zmonem, kurie mane ar vyra, neturincius vaiku skaitytu kazkokiais prastesniais. Mano giliu isitikinimu jus dabar pykstat ant kitu - o is tikro reiketu susitaikyti su savim.
Skaudu stebeti besilaukiancia, bet man taip gera uz ja pasidziaugti !!! Jei zmogus neturi tokiu problemu kaip mes - tai ir aciu dievui, vadinasi jiems pasiseke, jiems nereikia musu neigiamu isgyvenimu.
Pirmiausia reikia i save zvelgti kaip i pilnaverti zmogu, kuriam truputi nepasiseke su reprodukcija.
Yra geroji puse. Jei mes esam cia - vadinasi visos kazka darom, kad butumem laimingos ir issipildytu musu motinystes dziaugsmai thumbup.gif
Atsakyti
Niekur mes nepabėgsime nuo tų kvailų klausimų, reikia kažkaip nekreipt dėmesio, arba vaidint, kad negirdi, pakeist pokalbio temą ir tiek.
Aš kai sutinku kokią klasiokę ar grupiokę, tai jau žinau kokie klausimai manęs laukia doh.gif :
1. Ar turit vaikų? Tai kodėl ? Mano megaitė jau į mokyklą eina.
2. Tai ar dirbi ? Kur dirbi, kiek uždirbi ? Ar dar su vyru gyveni, o kur jis dirba ?
Stengiuosi jas ratais apsukti, bet ne visada tai pavyksta schmoll.gif
Bet žinokit kai mes susilauksim leliukų, atsiras kiti laaaabai svarbūs klausimai biggrin.gif toks jau tas žmonių neišpasakytas smalsumas.

Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 05 03, 22:18)
Iki siol nesulaukiau nei vieno pasaipaus ar neigiamos kazkokios emocijos del musu bevaikystes. Daug kas pagarbiai tyli, o kai turi drasos prasitaria, kad butu begalo laimingi kad mums pavyktu..

O man teko iškęsti begalę pašaipų ir įžeideinėjimų."Ach, ta bevaikė, nemoka su vaikais elgtis ir prašom nelysti prie mano vaikų ir t.t."Skaudžiausia, kad tai išgirdau iš artimų žmonių. verysad.gif
Atsakyti