Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE(Veronika @ 2006 05 03, 07:20)
O mano viena teta ir "pasidarė" vaiką nuo meilužio.Jos vyras tai žinojo, bet visvien tą vaiką mylėjo kaip savo. smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Tai čia begalės tokių istorijų, ir manau jei viskas gerai abiems, tai puiku thumbup.gif Aš tik už ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 05 03, 09:18)
Šiai dienai, jei tai būtų vyro problema, ar taip ir padaryčiau. (aišku jis to nnesužinotų). Galite užmėtyti mane akmenimis.  doh.gif Ir aš pati, ir vyras būtų laimingas  4u.gif

Nuo pat pradziu tai buvo vyro problema, bet as taip negalejau padaryti...o dabar jau po tiek metu, ka as jam pasakyciau, kad staiga jam pagerejo...Nemanau, kad jis patiketu, bet ir as nemanau, kad gerai jausciausi. Jau geriau svetima vaika auginciau, na aisku noriu savo, gal kada ir gailesiuos, kad taip nepadariau, bet as per save neperlipsiu...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 19:34)
Aš tai atleidžiu žmonėms, stengiuosi kiek tik galiu save apsaugoti ir užsigrūdinti. Ir gyvenimas užgrūdino. Nebuvo vaikų 4 metus, iširo šeima, likau viena. O kas belieka doh.gif

Aga, viskas kaip pas mane biggrin.gif Ir pabaiga tikiuos bus tokia pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 05 03, 12:26)
Aga, viskas kaip pas mane biggrin.gif Ir pabaiga tikiuos bus tokia pati biggrin.gif

Pamenu kaip tau buvo. Man labai gaila buvo, pergyvenau. kažkodėl labiausiai įsiminiau tavo istorija.
Už tai dabar džiaugiuosi už tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 05 02, 21:45)
Jis Siauliuose  lotuliukas.gif

Juokas pro asaras.... blink.gif

Siauliuose neatliekamos tokios proceduros (ty IUI ar IVF - cia kaip suprantu tik toks atvejis spermos susvirkstimo imanomas). Cia, mano manymu tik gydytojo blevyzgos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(patrija @ 2006 05 03, 12:29)
Pamenu kaip tau buvo. Man labai gaila buvo, pergyvenau. kažkodėl labiausiai įsiminiau tavo istorija.
Už tai dabar džiaugiuosi už tave  thumbup.gif

aciu, ir as labai dziaugiuosi, kad taip viskas pasisuko. Dar karta pasikartosiu, kad viskas kas vyksta, vyksta tam, kad paskui butu geriau, nors ir atrodo, kad jau pasaulio pabaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 05 03, 13:34)
Siauliuose neatliekamos tokios proceduros (ty IUI ar IVF - cia kaip suprantu tik toks atvejis spermos susvirkstimo imanomas). Cia, mano manymu tik gydytojo blevyzgos biggrin.gif
Papildyta:
aciu, ir as labai dziaugiuosi, kad taip viskas pasisuko. Dar karta pasikartosiu, kad viskas kas vyksta, vyksta tam, kad paskui butu geriau, nors ir atrodo, kad jau pasaulio pabaiga smile.gif

Cia 10 - 20 metu istorijos... jis gydytojas ginekologas, kuris savo iniciatyva specializavosi nevaisingume.. nelegalios tos proceduros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 05 03, 12:40)
Cia 10 - 20 metu istorijos... jis gydytojas ginekologas, kuris savo iniciatyva specializavosi nevaisingume.. nelegalios tos proceduros smile.gif

Tai ir IVF? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 05 03, 13:44)
Tai ir IVF?  mirksiukas.gif

nia..... tik IUI smile.gif ir suleisdavo laboratorijoje neapdirbta. Jei sperma turi bakteriju - tada garantuotas gimdos uzdegimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 05 03, 14:03)
nia.....  tik IUI smile.gif ir suleisdavo laboratorijoje neapdirbta. Jei sperma turi bakteriju - tada garantuotas gimdos uzdegimas  lotuliukas.gif

O kam dar švirkštą tada teplioti? Galima ir natūraliai tongue.gif Aišku juokauju. Bet kai negalėjau pastoti buvo kilusios tokios mintys gal išbandyti ir tokį variantą tik ne su gydytoju bet su kokiu kurortiniu . Bet kažkaip pamąsčius rimtai tai kaži ar galėčiau ramiai gyventi, auginti vaikelį ir prieš visus vaidinti kad tai mano vyro vaikas. Manyčiau, per daug baimių ir visokių kitokių dalykų tektų pergyventi. na nebent su vyro žinia tai gal tada ramiau būtų, bet vienai pačiai užsikrauti tokią paslaptį...???
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 05 03, 15:26)
O kam dar švirkštą tada teplioti? Galima ir natūraliai tongue.gif  Aišku juokauju. Bet kai negalėjau pastoti buvo kilusios tokios mintys gal išbandyti ir tokį variantą tik ne su gydytoju bet su kokiu kurortiniu . Bet kažkaip pamąsčius rimtai tai kaži ar galėčiau ramiai gyventi, auginti vaikelį ir prieš visus vaidinti kad tai mano vyro vaikas. Manyčiau, per daug baimių ir visokių kitokių dalykų tektų pergyventi. na nebent su vyro žinia tai gal tada ramiau būtų, bet vienai pačiai užsikrauti tokią paslaptį...???

As ir taip negaleciau padaryti, na aisku nebent tik su vyro zinia...O taip tai vienai su tokia paslaptimi....nezinau g.gif
Atsakyti
manau vyrams butu lengviau isivaikinti, nei , kad zmona atiduot i kito rankas. Ir tuo ir tuo atveju vaikas ne jo, bet , kad zmona dalintis... Jei ir imanomas toks variantas - tai tik jam nezinant, nes anksciau ar veliau ,jei sutiktu pats , papriekaistautu .
Atsakyti