Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE(Babulka @ 2006 05 02, 22:31)
as tokia panasia istorija girdejau, kaip ginekologas anksciau darydavo moterims spermos susvirkstimus, imaisydamas savaja, nes vyrai beviltiski...   
Cia faktas....    savaite kaip apspangus vaiksciojau doh.gif

Čia Lietuvoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 05 02, 21:27)
Apie įvaikinimus daug šnekėta ir diskutuota. Beje, tai dar vienas dalykas kuris suerzina, lygiai kaip pasiūlymas pasinaudoti kaimyno paslaugomis mirksiukas.gif

Man atrodo, kad per jautriai reaguoji... console.gif
Aš nieko nesiūlau...tiesiog domuosi, kaip kas galvoja... Nu gal čia man taip viskas paprasta atrodo...kai aš visų vaikų mylėtoja mirksiukas.gif
Sorry, jei suerzinau...tiesiog man nuoširdžiai įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 02, 23:34)
Man atrodo, kad per jautriai reaguoji...  console.gif
Aš nieko nesiūlau...tiesiog domuosi, kaip kas galvoja... Nu gal čia man taip viskas paprasta atrodo...kai aš visų vaikų mylėtoja  mirksiukas.gif
Sorry, jei suerzinau...tiesiog man nuoširdžiai įdomu  rolleyes.gif

As seniau i tai regavau skaudziau, o kai dabar po truputi viltys blesta, tai dazniau apie tai galvoju, gal del to, kad turiu pavyzdziu salia saves gyvenanciu. Tik tie ivaikinti vaikai, jau savo vaiku turi ir net neiesko tikru tevu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytautė: 02 gegužės 2006 - 21:37
Čia suerzina ne pasiūlymas, o būtent esmė tame, kad visi siūlo vaikintis tiems, kas neturi. O niekas nepagalvoja, kodėl visi kiti negali įsivaikinti, kodėl tai užkraunama tik toms, ką nuskriaudė gyvenimas... Jei kiekvienas paimtų po vaiką, tai nebūtų vaikų namų išvis.
Papildyta:
Beja, aš jau senų seniausiai būčiau įsivaikinus, jei ne mano antra pusė, kuris buvos PRIEŠ. O dabar, vienai daug sunkiau, sunkiai įmanoma, nebent jei alga būtų thumbup.gif bet vilties neprarandu.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 22:34)
Čia Lietuvoj?  g.gif

Jo.. jis pats gyresi savo zentui... bet jis naturaliai dziaugesi, kad padejo seimai, nes jie net nezino apie sumaisyma. Dar jo teorija, kad o gal kaip tik netycia tikro vyro spermiukas apvaisino, o ne jo... tipo niekada to nezinosi..
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 02, 22:34)
Man atrodo, kad per jautriai reaguoji...  console.gif
Aš nieko nesiūlau...tiesiog domuosi, kaip kas galvoja... Nu gal čia man taip viskas paprasta atrodo...kai aš visų vaikų mylėtoja  mirksiukas.gif
Sorry, jei suerzinau...tiesiog man nuoširdžiai įdomu  rolleyes.gif

Ne ką jautriau, nei kitos į nėščias moteris tongue.gif Dabar aš apskritai rami.
Pvz mes su vyru atmetėm tą galimybę ir po nesėkmingų stimuliacijų ir persileidimo, buvom nusprendę likti visai bevaikiai jei nieko nepavyks ir ramiai nugyventi gyvenimą kartu santarvėje ir meilėje. Va, šunį vietoj vaiko nusipirkom, tada jau visai ramu pasidarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 02 gegužės 2006 - 21:42
QUOTE(Babulka @ 2006 05 02, 22:40)
Jo.. jis pats gyresi savo zentui...  bet jis naturaliai dziaugesi, kad padejo seimai, nes jie net nezino apie sumaisyma. Dar jo teorija, kad o gal kaip tik netycia tikro vyro spermiukas apvaisino, o ne jo...  tipo niekada to nezinosi..

Nu jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal čia tas pats gydytojas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 22:41)
Nu jo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Gal čia tas pats gydytojas  lotuliukas.gif

Jis Siauliuose lotuliukas.gif

Juokas pro asaras.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 21:40)
Čia suerzina ne pasiūlymas, o būtent esmė tame, kad visi siūlo vaikintis tiems, kas neturi. O niekas nepagalvoja, kodėl visi kiti negali įsivaikinti, kodėl tai užkraunama tik toms, ką nuskriaudė gyvenimas... Jei kiekvienas paimtų po vaiką, tai nebūtų vaikų namų išvis.
Papildyta:
Beja, aš jau senų seniausiai būčiau įsivaikinus, jei ne mano antra pusė, kuris buvos PRIEŠ. O dabar, vienai daug sunkiau, sunkiai įmanoma, nebent jei alga būtų thumbup.gif bet vilties neprarandu.

Nu taip tu teisi...dauguma replikų apie įvaikinimą "metama" negalinčioms susilaukt savų...Bet iš kitos pusės tai logiška...kas turi savus, tam kaip ir poreikio nėra vaikintis (nebent gerų norų vedami)...o tiems kas neturi tai kaip antras šansas pasijust mama...tėvais...pajaust ką reiškia kai tave pašaukia "mama"...kai pasako "mamyte tu man brangiausia" ir t.t.... Aš savo darželio vaikus išbučiuoju ir išmyluoju...tai man nesunku būtų įvaikintą vaikiuką mylėt...jis būtų tik MANO ir MŪSŲ...jis būtų gimęs ne iš "pilvo" o iš širdies...iš didelės didelės meilės....
O be to kai pagalvoji kaip to vaikiuko gyvenimą pakeistum...duotum savo meilę, namus, sūpestį....ech wub.gif

Niu čia tik mano mintys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 02, 22:04)
Niu aš tuiru vieną...bet daug kas klausia kada brolis ar sesė bus....aš tai nieko neslepiu, sakau bandom...kolkas nieko...bus džiaugsimės, nebus - vaikinsimės...Kolkas neteko sutikti nesupratingų žmonių...visi tik palinki sėkmės didžiausios ir tuom viskas baigiasi...

Bet juk į moterį, jau turinčią bent vieną vaiką, yra visai kitaip žiūrima, negu į visišką bevaikę. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 19:53)
O man mama kitą ne pasiūlė, o papasakojo kaip jos 2 bendradarbės taip ir padarė smile.gif Tipo o kas čia tokio doh.gif
Tegul siūlo, ką tik kas nori, turiu savo galvą ant pečių ir pati galvoju. Kam man reik nuo kažko vaiko doh.gif

Šiai dienai, jei tai būtų vyro problema, ar taip ir padaryčiau. (aišku jis to nnesužinotų). Galite užmėtyti mane akmenimis. doh.gif Ir aš pati, ir vyras būtų laimingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 05 03, 08:18)
Šiai dienai, jei tai būtų vyro problema, ar taip ir padaryčiau. (aišku jis to nnesužinotų). Galite užmėtyti mane akmenimis.  doh.gif Ir aš pati, ir vyras būtų laimingas  4u.gif

O mano viena teta ir "pasidarė" vaiką nuo meilužio.Jos vyras tai žinojo, bet visvien tą vaiką mylėjo kaip savo. smile.gif
Atsakyti