QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 21:40)
Čia suerzina ne pasiūlymas, o būtent esmė tame, kad visi siūlo vaikintis tiems, kas neturi. O niekas nepagalvoja, kodėl visi kiti negali įsivaikinti, kodėl tai užkraunama tik toms, ką nuskriaudė gyvenimas... Jei kiekvienas paimtų po vaiką, tai nebūtų vaikų namų išvis.
Papildyta:
Beja, aš jau senų seniausiai būčiau įsivaikinus, jei ne mano antra pusė, kuris buvos PRIEŠ. O dabar, vienai daug sunkiau, sunkiai įmanoma, nebent jei alga būtų
bet vilties neprarandu.
Nu taip tu teisi...dauguma replikų apie įvaikinimą "metama" negalinčioms susilaukt savų...Bet iš kitos pusės tai logiška...kas turi savus, tam kaip ir poreikio nėra vaikintis (nebent gerų norų vedami)...o tiems kas neturi tai kaip antras šansas pasijust mama...tėvais...pajaust ką reiškia kai tave pašaukia "mama"...kai pasako "mamyte tu man brangiausia" ir t.t.... Aš savo darželio vaikus išbučiuoju ir išmyluoju...tai man nesunku būtų įvaikintą vaikiuką mylėt...jis būtų tik MANO ir MŪSŲ...jis būtų gimęs ne iš "pilvo" o iš širdies...iš didelės didelės meilės....
O be to kai pagalvoji kaip to vaikiuko gyvenimą pakeistum...duotum savo meilę, namus, sūpestį....ech
Niu čia tik mano mintys