O man mama kitą ne pasiūlė, o papasakojo kaip jos 2 bendradarbės taip ir padarė Tipo o kas čia tokio
Tegul siūlo, ką tik kas nori, turiu savo galvą ant pečių ir pati galvoju. Kam man reik nuo kažko vaiko
QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 21:53)
O man mama kitą ne pasiūlė, o papasakojo kaip jos 2 bendradarbės taip ir padarė Tipo o kas čia tokio
Tegul siūlo, ką tik kas nori, turiu savo galvą ant pečių ir pati galvoju. Kam man reik nuo kažko vaiko
Manau po tokios nesamones, mano gyvenimas dar baisesnis butu....
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 02, 20:48)
Bet as per daug gal tu repliku esu isgirdusi, net is gydytoju...nes mano vyrui bedos, tai man gydytojos pasiulydavo kaimyna pasikviesti i pagalba, gimines uz akiu kalba, kad "galiu su kitu "pasidaryti", niekur tas vyras nepabegs", ir kaip po viso to man buti stipriai???O su metais tai ir man bedos prasidejo...na tikras s....
O aš į tokius klausimus dažnai atsakau: o kur rasti tokį gražų, protingą ir dar, kad į vyrą būtų panašus
Niu aš tuiru vieną...bet daug kas klausia kada brolis ar sesė bus....aš tai nieko neslepiu, sakau bandom...kolkas nieko...bus džiaugsimės, nebus - vaikinsimės...Kolkas neteko sutikti nesupratingų žmonių...visi tik palinki sėkmės didžiausios ir tuom viskas baigiasi...
Nežinau ką daryčiau jei man gydytojai ar giminės sakytų "kaimyną susirast"... Gal paklausčiau " gal galit pasiūlyt, ar surast" ...nu nžn sunku man suvokt, kad gydytojai ar giminės taip galėtų kalbėt
Nežinau ką daryčiau jei man gydytojai ar giminės sakytų "kaimyną susirast"... Gal paklausčiau " gal galit pasiūlyt, ar surast" ...nu nžn sunku man suvokt, kad gydytojai ar giminės taip galėtų kalbėt
QUOTE(Getter @ 2006 05 02, 23:04)
Niu aš tuiru vieną...bet daug kas klausia kada brolis ar sesė bus....aš tai nieko neslepiu, sakau bandom...kolkas nieko...bus džiaugsimės, nebus - vaikinsimės...Kolkas neteko sutikti nesupratingų žmonių...visi tik palinki sėkmės didžiausios ir tuom viskas baigiasi...
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 02, 23:08)
O visgi tokiu yra, net gan zinoma gydytoja. O as tada buvau jauna, neseniai istekejusi, viska skaudziai nurijau ir isejau. Atrodo dabar nueiciau ir pasakyciau keleta sakiniu tai gydytojai....O pasirodo yra ir tokiu giminiu....
O gimines tai kalba taip uz akiu...
O, kad gydytojų tokių yra Vienai mano giminaitei buvo net pasiūlytas vienas gydytojas, galintis padėti Ir gan garsus, aišku čia buvo maždaug prieš 20 metų ir viskas labai rimtai ten buvo. Ir dabar tas gydytojas dirba ir labai garsus Kaune yra. Vat durna giminaitė, būtų turėjus daktarėlio vaikiuką
QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 23:13)
O, kad gydytojų tokių yra Vienai mano giminaitei buvo net pasiūlytas vienas gydytojas, galintis padėti Ir gan garsus, aišku čia buvo maždaug prieš 20 metų ir viskas labai rimtai ten buvo. Ir dabar tas gydytojas dirba ir labai garsus Kaune yra. Vat durna giminaitė, būtų turėjus daktarėlio vaikiuką
Cia tai virsune
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 02, 21:10)
O visgi tokiu yra, net gan zinoma gydytoja. O as tada buvau jauna, neseniai istekejusi, viska skaudziai nurijau ir isejau. Atrodo dabar nueiciau ir pasakyciau keleta sakiniu tai gydytojai....O pasirodo yra ir tokiu giminiu....
Papildyta:
O gimines tai kalbai taip uz akiu...
Papildyta:
O gimines tai kalbai taip uz akiu...
Joooo...nekas tada nekas....Nu bet žinai tokie žmonės nežmoniški... Pas tą gydytoja nueik...ir išsakyk viską tik be pykčių...paaiškink, kad ji visiškai neprofesionali ir t.t. O dėl giminių...Per kokią šventę kai visi susirinks paskelbk tostą " už supratingus ir nuoširdžius gimines ir artimuosius" Kam reikės tas susipras ir susigės...o jei ne...tai bėg nuo tokių žmonių kuo toliau net jei jie ir giminės....kartais draugai yra artimesni ir supratingesni nei giminės
Sėkmės tau ir būk stipri...o jei bus sunku...pasimelsk ir paprašyk Dievo stiprybės...paverk tyliai į pagalvę...o išėjus iš namų buk stipri kaip uola
Papildyta:
Man dar vienas klausimėlis kirba...Ar jūs negalvojat apie įvaikinimą??? Suprantu, kad sunku susitaikyt, kad gal išvis neturėsi SAVO lialiuko...Bet juk yra kiti...niekam nereikalingi...palikti... Ar jūs nepagalvojat kad savo motiniškus jausmus galit padovanot kitam, kad ir ne jūsų pilvus spardžiusiam lialiukui??? Gal nebūtų taip skaudu ir sunku jei apie tai pagalvotumėt???
Apie įvaikinimus daug šnekėta ir diskutuota. Beje, tai dar vienas dalykas kuris suerzina, lygiai kaip pasiūlymas pasinaudoti kaimyno paslaugomis
Papildyta:
Man dar vienas klausimėlis kirba...Ar jūs negalvojat apie įvaikinimą??? Suprantu, kad sunku susitaikyt, kad gal išvis neturėsi SAVO lialiuko...Bet juk yra kiti...niekam nereikalingi...palikti... Ar jūs nepagalvojat kad savo motiniškus jausmus galit padovanot kitam, kad ir ne jūsų pilvus spardžiusiam lialiukui??? Gal nebūtų taip skaudu ir sunku jei apie tai pagalvotumėt???
[/quote]
Zinoma galvojame, dar pabandysim IVF, o jei ne, tai tikrai norim isivaikinti, tuo labiau, kad vyras jau dabar kalbina, bet as dar noriu pabandyti, o gal pavyks, o jei ne tai tada visa save atiduosiu svetimam vaikui, kuris manau bus kaip mano. Manau, kad as ji myleciau kaip savo.
Papildyta:
O kazkodel i ivaikinima as reaguoju ramiau, gal man taip tik vienai?Tada as dziaugiuosi, kad yra bent tokia galimybe buti mama.
[/quote]
Zinoma galvojame, dar pabandysim IVF, o jei ne, tai tikrai norim isivaikinti, tuo labiau, kad vyras jau dabar kalbina, bet as dar noriu pabandyti, o gal pavyks, o jei ne tai tada visa save atiduosiu svetimam vaikui, kuris manau bus kaip mano. Manau, kad as ji myleciau kaip savo.
Papildyta:
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 02, 23:27)
Papildyta:
O kazkodel i ivaikinima as reaguoju ramiau, gal man taip tik vienai?Tada as dziaugiuosi, kad yra bent tokia galimybe buti mama.
QUOTE(Aga @ 2006 05 02, 22:13)
as tokia panasia istorija girdejau, kaip ginekologas anksciau darydavo moterims spermos susvirkstimus, imaisydamas savaja, nes vyrai beviltiski...
Cia faktas.... savaite kaip apspangus vaiksciojau
Žmonės skirtingi, vienas skaudina nėščios moterys ir vaikai, kitas primygtinai brukamas įsivaikinimas. Nematau tame nieko blogo, tik tiek, kad tai dar vienas slidus dalykas.