Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE(Aga @ 2006 04 27, 20:49)
Nu Rusijoj, tai košmaras doh.gif doh.gif Lietuvoj irgi deja....

Sovietmečio palikimo pėdsakai dar ilgai neišnyks. verysad.gif
Atsakyti
Aną dieną buvus bendradarbė, su kuria nesimačiau gana ilgą laiką, manęs paklausė : tai gal jau ir leliuką turite ar planuojate? Aš jai be jokių užuolankų ir paprastai atsakiau: taip, labai planuojame jau beveik 4 metus, bet nesusiplanuoja... Ji labai šauniai į viską sureagavo, trumpai "užjautė", abi palingavom galvą, kad "va, būna ir taip gyvenime, planuok neplanavęs, o yra taip, kaip yra". Ir toliau sau bendravom kitom temom. Stengisuos su visais tokios taktikos dabar laikytis.

Tik kartą viena durna boba boba užklausė: "tai ko vaikų neturit, gal nesigauna?" mad.gif Tai jai atsakiau: nenorim dar ir neturim, nors norėjosi atkirsti tokiu pat tonu ir kaip nors grubiai. Bet aij, ką čia su durniais prasidėti, vistiek nesupras.

Vat tik mamai savo kažkaip negaliu papasakoti. Visada sakau, kad mums su sveikata abiems viskas super, viską žinom, vaikutį planuojam. Ji, šaunuole, kantriai stengiasi neklausinėti. Tėvas išvis neklausinėja. Anyta irgi nieko neklausia. Myliu juos už tai.

Kažkaip negirdėjau nei kokių piktų apkalbų, nei pravardžiavimų "bergždžia". Tada tikrai įsižeisčiau. Apmaudu, kad yra tokių nejautrių žmonių, kurie taip šneka. Laimei, su tuo nesusidūriau.

Atsakyti
kai buvom 1 metai kaip vedę ir žmonės pradėjo domėtis mūsų šeimos sudėtimi tai atšaudavau, kad vienos poros vedasi iš reikalo, o kitos iš meilės. na bet kai buvo nugyventa keli meteliai tai nieko neslėpdama trumpai drūtai atsakydavau kad turim problemų. na o dar po kelių metų jau niekas ir nebeklausinėjo, matyt nusibodo. bet užtai koks dyvas buvo kai pradėjo pas mane pilvelis augti...
Atsakyti
as tai paprastai ir tiesiai sviesiai i tokius klausimus atreziu, kad negaliu. tada pasiziuri i mane taip lyg buciau pasakiusi, kad esu narkomane ir nebedrista nieko klaust...
susikuriau mintyse sau tankisto salma, uzsidejau ir visi, kurie ne su manim, reiskia yra pries mane. taip kazkaip daug lengviau ir tikrieji draugai labai greitai atsisijojo.
Atsakyti
Aš irgi pasidariau tokia užgrūdinta, kad jei kas nepatiktų tai ir apspjauti sugebėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif uoj kaip juokinga lotuliukas.gif
pas mane paskutiniu metu juodojo jumoro priepuoliai užeina, tai kai kurios draugės jau pradeda nerimauti, kad rimtai taip pradėsiu elgtis kaip sakau lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Aga @ 2006 04 28, 13:05)
Aš irgi pasidariau tokia užgrūdinta, kad jei kas nepatiktų tai ir apspjauti sugebėčiau lotuliukas.gif

Gerai cia pasakei. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As tai kol kas manau,kad neverta zmonems pasakoti.Ir tai reikia stengtis kiek imanoma.Paeksperimentavau ligoninej su viena kuri paklause,kiek turiu seimos.Paaiskinau,kad cia del to ir guliu.Tai zinot nusivyliau,nes nuo mano atvirumo nebuvo jai nei silta nei salta,sau toliau pasakojosi apie savo augancius vaikus,net nesusimastydama,kad gal man galetu buti skaudu.
Beje,kad ir papasakoji zmonems,to neisgyvenes tikrai iki galo nesupras.Stengiuosi,labai visiems ir nepasakoti.Svetimo skausmo nebuna.Cia faktas.O kad nesusivokusiu,piktu zmoniu yra,tai ju nepakeisi,ir neverta.
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2006 05 01, 21:32)
thumbup.gif
Gerai cia pasakei. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As tai kol kas manau,kad neverta zmonems pasakoti.Ir tai reikia stengtis kiek imanoma.Paeksperimentavau ligoninej su viena kuri paklause,kiek turiu seimos.Paaiskinau,kad cia del to ir guliu.Tai zinot nusivyliau,nes nuo  mano atvirumo nebuvo jai nei silta nei salta,sau toliau pasakojosi apie savo augancius vaikus,net nesusimastydama,kad gal man galetu buti skaudu.
Beje,kad ir papasakoji zmonems,to neisgyvenes tikrai iki galo nesupras.Stengiuosi,labai visiems ir nepasakoti.Svetimo skausmo nebuna.Cia faktas.O kad nesusivokusiu,piktu zmoniu yra,tai ju nepakeisi,ir neverta.

As ir pritariu tavo nuomonei...
Mano gimines ir artimieji, netgi anyta visai neuzjaucia. Netgi zinodama, kad man skaudu, diskutuoja, kad jau tas ar anas laukiasi, arba kaip kazkieno vaikai auga....
Negi jie neturi sirdies, negi taip sunku suprasti....Niekas nepraso labai uzjausti...bet galetu nors kartais tiesiog patyleti....Argi taip sunku?
Manau to taip ir nesuprasiu....
O kai apie tai kalbama prie manes...man atrodo, mano sirdis kraujuoja, atrodo prasmegciau kiaurai zeme....Bet kiek suprantu, toks jau gyvenimas.
Atsakyti
Mes vedę jau bus 8m., tai dabar jau niekas iš giminių neklausinėja. Ir darbe visiems kaip ir aišku, jaučiu supratimą ir paramą iš daugelio.
Bet kai artimieji skaudina, tai čia jau baisu. Nežinau, aš tai išrėkčiau, išviduriuočiau viską ką apie tokius beširdžius žmones galvoju, gal tada iki minkštų smegenėlių prieitų?
Man tai patiko prieš metus laiko kažkurios mintis čia forume, kad gandrai pasiklydo, tai aš vienai tetai taip ir atsakiau, kai ji paklausė, kur mano vaikučiai. Ir ką, sako ji, nieko, tai juos per prievartą pagaut reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolma: 01 gegužės 2006 - 20:41
QUOTE(jolma @ 2006 05 01, 22:40)
Mes vedę jau bus 8m., tai dabar jau niekas iš giminių neklausinėja. Ir darbe visiems kaip ir aišku, jaučiu supratimą ir paramą iš daugelio.
Bet kai artimieji skaudina, tai čia jau baisu. Nežinau, aš tai išrėkčiau, išviduriuočiau viską ką apie tokius beširdžius žmones galvoju, gal tada iki minkštų smegenėlių prieitų?
Man tai patiko prieš metus laiko kažkurios mintis čia forume, kad gandrai pasiklydo, tai aš vienai tetai taip ir atsakiau, kai ji paklausė, kur mano vaikučiai. Ir ką, sako ji, nieko, tai juos per prievartą pagaut reikia biggrin.gif

Mes ir panasiai vede, bet yra tokiu besmegeniu....matyt pas juos smegenys per minkstos tikrai. Bet as niekaip negaliu su tuo susitaikyti, ir viltys dingsta.
Nenoriu eiti lankyti kudikiu, matyti nesciuju...Bet kai paskaitau, kad ne man vienai taip yra, tai nors tiek nusiraminu.
Papildyta:
QUOTE(elijete @ 2006 04 27, 18:14)
man net bjauru klausytis, nejau yra taip mastanciu zmoniu  doh.gif
Nesuprantu kodel tam sumautam gyvenime turi viskas atvirksciai buti, kas nori neturi, kas nenori, tiem padeda turet visos auksciausios jegos  verysad.gif

Pritariu, as ir girdziu kaip viena pazystama man guodziasi, kiek isvalymu turejo...
Kad vyras kaltas...O, kad as neturiu, tai irgi vyras kaltas, tai kur teisybe?
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 01, 21:52)
Nenoriu eiti lankyti kudikiu, matyti nesciuju...Bet kai paskaitau, kad ne man vienai taip yra, tai nors tiek nusiraminu.

Kol nebuvau atradusi šio forumo, galvojau, kad aš vienintelė tokia, kuriai plyšta iš skausmo širdis pamačius nėščią moterį.Išties, Gytaute, palengvėja paskaičius, kad aš ne viena tokia.
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 05 01, 20:03)
As ir pritariu tavo nuomonei...
Mano gimines ir artimieji, netgi anyta visai neuzjaucia. Netgi zinodama, kad man skaudu, diskutuoja, kad jau tas ar anas laukiasi, arba kaip kazkieno vaikai auga....
Negi jie neturi sirdies, negi taip sunku suprasti....Niekas nepraso labai uzjausti...bet galetu nors kartais tiesiog patyleti....Argi taip sunku?
Manau to taip ir nesuprasiu....
O kai apie tai kalbama prie manes...man atrodo, mano sirdis kraujuoja, atrodo prasmegciau kiaurai zeme....Bet kiek suprantu, toks jau gyvenimas.

Ziauru ohmy.gif Mu su visuomene dar nesubrendus.Ir apskritai vargu ar subres,juk taip gera,kaip kazkam nesiseka.Ir apskritai dar daug tamsuoliu mananciu,kad cia ne liga,o kazkokia nuodeme,geda.Dar ir pasijuokti sugeba..O kai patys artimieji nesupranta,tai apskritai kazkoks apsurdas. Juokingi tie zmones, nors tu kai i juos ziuri kitomis,sia liga turinciio zmogaus akimis.Vienas,pats turintis sia problema ir 10 metu neturintis vaiku,sugeba paklaust,kada turesit vaiku?Sulaukia atsakymo,kad po taves,ir nezino ka su tuo atsakymu daryti.Arba uzvercia problemu turincia pora kriksto vaikais,nes gi vistiek jus savu vaiku neturit(kas sake,kad kada nors netures),taip tikisi,kad suteikia dziaugsmo :)Ir dar daug visokiu bajeriu isgirsti zmogus keliaudamas per gyvenima,su nevaisingumo problema.Pasakysi,vistiek ziuri tokiom durnom akim ir nebezino ka su ta isgirsta tiesa daryti-uzjausti ar pokstauti?Nereikia mums uzuojautos! Mums reikia tolerancijos ir elementaraus isklausymo ir bent jau kad protingesni pasirodytu- o neatsautu-ai tu man cia nieko nepasakok,vistiek as nesuprantu tavo tuose hormonu tyrimuose! Subiesina tokie dalykai ,oj kaip subiesina.
Atsakyti