Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE (mallena @ 2004 10 21, 12:17)
Sako kodel nesakei, butumem padeje ir aplamai, kodel nieko jai nepaskojau. Papasakojau apie IUI, ir kad jau pradedam galvoti apie IVF. Ir kiek tas kainuoja. Tai pasake, kad iki pavasario sukaups tiek pinigeliu, bent jau puse, kad tik galetumem tai pasidaryti.

clap.gif wub.gif heart.gif
Atsakyti
Mallena, džiaugiuosi, kad tavo mama supratinga heart.gif
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 10 21, 12:17)
Tai kaip ir i gera viskas isejo, ir pagaliau nebeklausines nesamoniu. Ir is tikro man paciai kazkaip lengviau patapo, kad nebereikes visko nesiotis savy, nors dabar jums kai rasau, kazkodel asaros bega, bendradarbiams sakau, kad akiu uzdegimas ir asaroja akys. Tai tokios tokeles pas mane, kaip ir geros , bent jau man, naujienos

Šaunuolė Mallena thumbup.gif
Senai taip reikėjo,Dabar ir pačiai lengviau,ir mamai aiškiau,o dar jei ir pagalbės...
clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 10 21, 11:17)
Sako kodel nesakei, butumem padeje ir aplamai, kodel nieko jai nepaskojau.

Mallena, dziaugiuosi kartu su tavim, kad issiaiskinai su mama thumbup.gif

Man taip pat labai palengvejo, kai papasakojau viska mamai. Mano mama irgi reagavo taip pat: kodel nesakei..., mes padesim. Ir man paciai tada mano tas atrodo logiskas paaiskinimas, kad as nenorejau jos be reikalo jaudinti pasidare toks bereiksmis...
Atsakyti
Na, nepykite jau ant manes, bet isikisiu ne i savo skyreli.
Suprantu jusu visu laukima, nes ir pati nekaip jausciausi jusu vietoje budama, nes esu labai del visko labai pergyvenantis zmogus.
Nezinau, gal jus pacios saves nepastebite, o gal tiesiog nuo visko to esate tiek pavargusios, kad jums atrodo tai naturalu - bet!!! kodel jus turite sukti galva dar ir apie tai, ka aplinkiniai pasakys, pagalvos?! Koks ju reikalas apie jusu seimos planus. Zmones yra labai labai ziaurus, tad, kuo maziau zinos jusu jautriu vietu, tuo maziau izeidines jus!! Pazistu viena moteriskaite su garsiaja jos fraze - ``jeigu matau, kad zmogui skauda, tai noriu jam dar labiau ignybti``. Baisesnio gyvenimo moto nei buti negali!! Nejauskite pareigos aiskinti kitiems savo seimos niuansu, zmones nemegsta ziureti i veidrodi, jiems zymiai lengviau pasizvalgyti pro langa i aplinkinius..
Atsakyti
nu tas gyvenimo moto unsure.gif
turbut idomi moteriske blink.gif
Atsakyti
Mes ne tiek sukame galvas ką pagalvos ir pasakys,kiek - ką pačios turėtume atsakyti į šį klausimą,nes jis mums yra skaudus.
Atsakyti
Aš šiandien maloniai šia tema pasikalbėjau su viena pažįstama. Jos sesuo turi visai mažuliuką 2.gif , kokio 1 mėn. gal. O šiandien kaip tik prasideda RIMI akcija, kai perkant vieną prekę kitą tokią pačią gauni nemokamai. Ir tarp tų prekių yra ir sauskelnės (ar kaip ten jos vadinasi). Tai mano pažįstama pradėjo čiulbėt, kad reiks sesei pasakyt, tegu nuperka, tada taip staiga: “o tau kada reikės sauskelnes pirkt, neplanuoji dar? Galėtum jau planuot, pats laikas būtų.” ohmy.gif blink.gif huh.gif g.gif mad.gif

Pirmas noras buvo pasakyt, kad tai tikrai ne jos reikalas. Bet aš tik nusišypsojau savo “firmine” šypsena (iš serijos “if smile could kill”) ir pareiškiau, kad kadangi sauskelnės neturi galiojimo laiko, tai aš užsipirksiu kokių 20 pakų ateičiai ir laikysiu sandėliuke artimiausius 5 metus.
Atsakyti
QUOTE (Laiminga @ 2004 10 21, 13:29)
Pirmas noras buvo pasakyt, kad tai tikrai ne jos reikalas. Bet aš tik nusišypsojau savo “firmine” šypsena (iš serijos “if smile could kill”) ir pareiškiau, kad kadangi sauskelnės neturi galiojimo laiko, tai aš užsipirksiu kokių 20 pakų ateičiai ir laikysiu sandėliuke artimiausius 5 metus.

thumbup.gif
Atsakyti
O žinot ką dar pastebėjau? Kai apie kūdikį galvoji kaip apie stebuklą, tada tie klausimai “Kada? Kada?” iš tiesų skaudžiai žeidžia. Nes juk tie stebuklai yra keisti “padarai”: nežinai, nei kada jie nutiks, nei ar nutiks iš viso.

Bet jei tą 2.gif priimi kaip savaime suprantamą dalyką, kuris kiekvieno gyvenime anksčiau ar vėliau atsiranda, kaip neišvengiamybę, tada kažkaip labai lengva atrasti savyje jėgų ir noro nuleisti klausimą juokais arba tiesiog ką nors mandagiai atsakyti.
Atsakyti
QUOTE (svyturys @ 2004 10 21, 13:16)
Nezinau, gal jus pacios saves nepastebite, o gal tiesiog nuo visko to esate tiek pavargusios, kad jums atrodo tai naturalu - bet!!! kodel jus turite sukti galva dar ir apie tai, ka aplinkiniai pasakys, pagalvos?! Koks ju reikalas apie jusu seimos planus. Zmones yra labai labai ziaurus, tad, kuo maziau zinos jusu jautriu vietu, tuo maziau izeidines jus!! Pazistu viena moteriskaite su garsiaja jos fraze - ``jeigu matau, kad zmogui skauda, tai noriu jam dar labiau ignybti``. Baisesnio gyvenimo moto nei buti negali!! Nejauskite pareigos aiskinti kitiems savo seimos niuansu, zmones nemegsta ziureti i veidrodi, jiems zymiai lengviau pasizvalgyti pro langa i aplinkinius..

O ar žinai, kaip skauda kai užlipa "ant mozolio".
Daugeliui iš mūsų, mūsų ligos ir yra tas skaudamas "mozolis". Tik vienos sugeba "atsišaudyti", o kitos....
Būtent todėl, kad aplinkui daug piktų žmonių mes ir išsipasakojam, guodžiamės viena kitai. Ne visos galim atvirai su visais apie tai kalbėti, o kartais tai ir nebūtina.
Atsakyti
QUOTE(Vilmikė @ 2004 10 21, 15:19)
O ar žinai, kaip skauda kai užlipa "ant mozolio".
Daugeliui iš mūsų, mūsų ligos ir yra tas skaudamas "mozolis". Tik vienos sugeba "atsišaudyti", o kitos....
Būtent todėl, kad aplinkui daug piktų žmonių mes ir išsipasakojam, guodžiamės viena kitai. Ne visos galim atvirai su visais apie tai kalbėti, o kartais tai ir nebūtina.

sunui jau 12 metu ir visiems labai rupi kada gi jis tures sesute ar broli.tai mudu su vyru lyg susitare i toki klausima atsakom:kiek valandu?nu jau puse triju .nu neuzilgo ir bus....svarbu kitiems neparodyti kad tau tai skaudi vieta.artimi zino o kitiems tai neturi rupeti.o kam papuola niekada nepasakoju problemu nes kiti kaip energetiniai vampyrai noredami pasikrauti energijos lipa ant mazolio ir siurbia energija is silpnesnio.o mano kaimyne net nepasikuklino nueit pas mano geriausia drauge ir paklaust kaip cia dabar yra kad mano vyras to vaiko nepadaro,kad nieko nesugeba.tai kazkur po metu sulaukiau progos ir i jos klausima atsakiau:jau geriau vienas Jonaitis negu du Petraiciai.(aisku pavardes pakeistos,nieko nenoriu izeisti) thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti