QUOTE (Titti @ 2004 10 19, 11:36) |
Merginos,nesistebėkit,kad svetimi žmonės užgaulioja (labai drąsūs-pasislėpę už monitorių ekranų),nes mano tikra sesuo per Mamos dieną mane išvadino bergždžia karve... |
Nu bet tikrai siaubinga Jei ir sesuo kuri kad ir kaip butu tau svetima tokiu momentu turi palaikyti.Negi zmones visai nebesusivokia apie elementaru palaikyma. Pikta liudna niuru
O ,kiki as noreciau pasakyti,kad nesuprantu kodel ji yra taip priesiskai nusiteikus musu atzvilgiu,o gal cia tavo tiesiog tokia bendravimo maniera.Toks jausmas kad ilindai cia pasikolioti (arba sakau )ilindai isreiksti savo priesiska nuomone.Sekmes reiskiant savo stipria nuomone,nepamirskime VISOS KAD LAZDA TURI DU GALUS!
QUOTE (Algirda @ 2004 10 19, 15:38) |
O ,kiki as noreciau pasakyti,kad nesuprantu kodel ji yra taip priesiskai nusiteikus musu atzvilgiu,o gal cia tavo tiesiog tokia bendravimo maniera.Toks jausmas kad ilindai cia pasikolioti (arba sakau )ilindai isreiksti savo priesiska nuomone.Sekmes reiskiant savo stipria nuomone,nepamirskime VISOS KAD LAZDA TURI DU GALUS! |
Tai kad Ji jau ir DELFYJE išsikoliojo, ir dar čia įlindo.Nei kas kvietė, nei kas prašė.
Ai mergaitės nekreipkim dėmesio į tokias įsibrovėles (tyla gera byla), o tai vėl pradės...
P.S. O Delfio komentarų, jau net negaliu skaityti
QUOTE (Algirda @ 2004 10 19, 15:38) |
O ,kiki as noreciau pasakyti,kad nesuprantu kodel ji yra taip priesiskai nusiteikus musu atzvilgiu,o gal cia tavo tiesiog tokia bendravimo maniera.Toks jausmas kad ilindai cia pasikolioti (arba sakau )ilindai isreiksti savo priesiska nuomone.Sekmes reiskiant savo stipria nuomone,nepamirskime VISOS KAD LAZDA TURI DU GALUS! |
Vis dėlto kaip žmonės skirtingai priima tą patį tekstą
Aš kiki pasisakyme nieko priešiško neįžvelgiau
QUOTE (Vilmikė @ 2004 10 19, 14:43) |
Tai kad Ji jau ir DELFYJE išsikoliojo, ir dar čia įlindo.Nei kas kvietė, nei kas prašė. Ai mergaitės nekreipkim dėmesio į tokias įsibrovėles (tyla gera byla), o tai vėl pradės... P.S. O Delfio komentarų, jau net negaliu skaityti |
Zinau,kad kartais geriau nieko nesakyti,bet nebegali nepasakyti,nezinau kaip jus bet as po jos zodziu jauciuosi kazkokia niekse,idomu ar zmones turintys negalia irgi jauciasi nusikalte,ka valstybe jiems vaistus kompensuoja ar avalyne skiria.Juk tam ir mokame pagaliau mokescius
kaltės tikrai nereikia jausti . nors gerai suprantu, apie ką Tu kalbi... pastato Tave į elgetos vietą, kurioje turi džiaugtis ir dėkoti, jei Tau ką nors duoda nors duoda ne už gražias/negražias akis, o kad reikalauti pradėjai
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 19, 14:52) |
kaltės tikrai nereikia jausti . nors gerai suprantu, apie ką Tu kalbi... pastato Tave į elgetos vietą, kurioje turi džiaugtis ir dėkoti, jei Tau ką nors duoda nors duoda ne už gražias/negražias akis, o kad reikalauti pradėjai |
ahaaaaaaaa
Sveikutes, suprantu, kad jus piktos, tik nesuprantu kodel ant manes???
niekur nei vienu zodziu neuzsiminiau, kad jus blogos, negeros ar dar kitokios
-okios, da blyn kelis kart parasiau, kad palaikau jus, dar karta pakartosiu - as uz tai, kad kompensuotu nevaisingumo gydyma valstybe, as uz tai, kad jus apie tai garsiai kalbetumet, as uz tai, kad piniguciai butu skiriami Jums, o ne pasalpoms didinti!!!!!!
Nu paaiskinkit man durnai bobai ko jus ant manes uzsipuolet????
Viskas, nebelendu i diskusijas, bo jauciu dar ir i aki gausiu nei uz nieka.
O saket, kad nenulinciuosit:))))
niekur nei vienu zodziu neuzsiminiau, kad jus blogos, negeros ar dar kitokios
-okios, da blyn kelis kart parasiau, kad palaikau jus, dar karta pakartosiu - as uz tai, kad kompensuotu nevaisingumo gydyma valstybe, as uz tai, kad jus apie tai garsiai kalbetumet, as uz tai, kad piniguciai butu skiriami Jums, o ne pasalpoms didinti!!!!!!
Nu paaiskinkit man durnai bobai ko jus ant manes uzsipuolet????
Viskas, nebelendu i diskusijas, bo jauciu dar ir i aki gausiu nei uz nieka.
O saket, kad nenulinciuosit:))))
na, aš ant tavęs nepykstu. negali visi būti vienodi.
QUOTE (kiki @ 2004 10 19, 16:46) |
Sveikutes, suprantu, kad jus piktos, tik nesuprantu kodel ant manes??? niekur nei vienu zodziu neuzsiminiau, kad jus blogos, negeros ar dar kitokios -okios, da blyn kelis kart parasiau, kad palaikau jus, dar karta pakartosiu - as uz tai, kad kompensuotu nevaisingumo gydyma valstybe, as uz tai, kad jus apie tai garsiai kalbetumet, as uz tai, kad piniguciai butu skiriami Jums, o ne pasalpoms didinti!!!!!! Nu paaiskinkit man durnai bobai ko jus ant manes uzsipuolet???? Viskas, nebelendu i diskusijas, bo jauciu dar ir i aki gausiu nei uz nieka. O saket, kad nenulinciuosit:)))) |
Bet juk tema tai ne apie kompensavimą.
Ir visai mes ne piktos Kiki, gal tik kiek pavargusios ir susierzinusios.
Žinot, aš tiesą pasakius Kiki pasisakymuose irgi nematau nieko įžeidžiančio...pagal mane netgi labai kultūringai ji išsako savo poziciją....turint omeny, kad ji yra užsipuolama...
Ir labiausiai sutinku su Kiki mintimi, kad nieko nepasieksime, jei būsime piktos...Negalima pulti žmonių ir tikėtis supratimo...Net jei pačios esate puolamos, tai tik ramybe, tik savitvarda, tik tolerancija ir tuo pačiu supratimu, kad visi žmonės skirtingi, ką nors pasieksite...Jei kur nors ascociacijos veikloje kuri nors nevaisinga moteris išsišoktų ir pradėtų rėkti kaip turgaus boba - pati uždrausčiau (ar neleisčiau) jai atstovauti mūsų interesų... Patikėkit, stiprybė ramybėje, net tada kai širdis krauju pasruvusi...
Aš neskaičiau Delfio komentarų....Tai ne ta auditorija, su kuria noriu diskutuoti (išskyrus galbūt tokius žmones kaip Kiki), tai ne ta auditorija, kuriai noriu ką nors įrodyti...Dauguma žmonių ten iš tikrųjų mažvaikiai, kurie prieštaraus prieš bet ką, kurie jaučia malonumą skaudindami, jiems tai žaidimas,jie galbūt kikena prie monitoriaus matydami jūsų susierzinimą, jie užmiršta savo rašliavą tik nusisukę nuo klaviatūros, o mes tai sureikšminam....jiems tikrai nerūpi mūsų problemos ir aš nuoširdžiai jiems linkiu, kad niekada nerūpėtų...
Mergaitės, šimtus kartų sakiau ir dar kartą pasikartosiu - taip, piktų žmonių yra...bet jų yra tikrai daug mažiau nei mes patys jiems pripaišome tokias savybes....pačios daugeliu atveju provokuojame tokią reakciją....Į pyktį ir saviginą visada reakcija yra pyktis, pašaipa, ironija, pažeminimas...
Atleiskit, jei jus įžeidžiu tokiu pasisakymu....
Ir labiausiai sutinku su Kiki mintimi, kad nieko nepasieksime, jei būsime piktos...Negalima pulti žmonių ir tikėtis supratimo...Net jei pačios esate puolamos, tai tik ramybe, tik savitvarda, tik tolerancija ir tuo pačiu supratimu, kad visi žmonės skirtingi, ką nors pasieksite...Jei kur nors ascociacijos veikloje kuri nors nevaisinga moteris išsišoktų ir pradėtų rėkti kaip turgaus boba - pati uždrausčiau (ar neleisčiau) jai atstovauti mūsų interesų... Patikėkit, stiprybė ramybėje, net tada kai širdis krauju pasruvusi...
Aš neskaičiau Delfio komentarų....Tai ne ta auditorija, su kuria noriu diskutuoti (išskyrus galbūt tokius žmones kaip Kiki), tai ne ta auditorija, kuriai noriu ką nors įrodyti...Dauguma žmonių ten iš tikrųjų mažvaikiai, kurie prieštaraus prieš bet ką, kurie jaučia malonumą skaudindami, jiems tai žaidimas,jie galbūt kikena prie monitoriaus matydami jūsų susierzinimą, jie užmiršta savo rašliavą tik nusisukę nuo klaviatūros, o mes tai sureikšminam....jiems tikrai nerūpi mūsų problemos ir aš nuoširdžiai jiems linkiu, kad niekada nerūpėtų...
Mergaitės, šimtus kartų sakiau ir dar kartą pasikartosiu - taip, piktų žmonių yra...bet jų yra tikrai daug mažiau nei mes patys jiems pripaišome tokias savybes....pačios daugeliu atveju provokuojame tokią reakciją....Į pyktį ir saviginą visada reakcija yra pyktis, pašaipa, ironija, pažeminimas...
Atleiskit, jei jus įžeidžiu tokiu pasisakymu....
Jei kas nors Taves paklausia to, ko nenoretumei atsakyti, nusisypsok ir paklausk: "Kodel Jus tai noretumet zinoti?"
Argi jums tai tikrai rupi?
nezinau bet gal reiketu pabandyti?
Argi jums tai tikrai rupi?
nezinau bet gal reiketu pabandyti?
vakar buvau pas mama. Ir ji eilini karta pradejo kalba apie anukus. Kodel nieko nedarome kad jie butu. Kazkur kazkas papasakojo, kad kazkieno dukte nuejo kryziaus kelius per daktarus ir dabar jau turi lialiu. Ir kodel mes nesikreipiame i Vilniu pas daktaus. Po tokios kalbos apsiblioviau ir viska papasakojau, kas kur ir kaip. Kiek tas kainuoja, kiek trunka ir ka jau isbandem. Tai apsibliovem kartu. Sako kodel nesakei, butumem padeje ir aplamai, kodel nieko jai nepaskojau. Papasakojau apie IUI, ir kad jau pradedam galvoti apie IVF. Ir kiek tas kainuoja. Tai pasake, kad iki pavasario sukaups tiek pinigeliu, bent jau puse, kad tik galetumem tai pasidaryti. Tai kaip ir i gera viskas isejo, ir pagaliau nebeklausines nesamoniu. Ir is tikro man paciai kazkaip lengviau patapo, kad nebereikes visko nesiotis savy, nors dabar jums kai rasau, kazkodel asaros bega, bendradarbiams sakau, kad akiu uzdegimas ir asaroja akys. Tai tokios tokeles pas mane, kaip ir geros , bent jau man, naujienos