Įsivaizduoju, Liudal - trys metai . Ko tik neišgirdot...
Aš irgi po vestuvių patyriau, kad sutikti žmonės kalbasi su manim ir žiūri ne į akis , o į pilvą. Tačiau, kai tas pilvas net nesiruošė dygti, po kurio laiko išgirdom atgarsių, kad vaikų mes neturim, nes nesigauna... Toks jau žmonių suvokimas - nieko nepadarysi. Nė motais jiem buvo, kad aš studijavau ir gyvenom nuomojamam bute... Neatėjo žmonėms į galvą, kad mes sąminingai dar norim palūkėti.
Taigi, kvailų klausimų, nuomonių ir gandų išgirsta visi, kurie ne iš karto vaikiukų susilaukia, nesvarbu savo valia nori lukterėti ar ne...
QUOTE (ilja @ 2004 06 22, 23:19) |
Kartais reikia dziaugtis, kad mandagiai tokiu dalyku paklausia, nes turiu viena giminaiti, kuris savo marcia, kuri du metus po vestuviu vaiku neturejo, bergzdzia pavadino ............. |
Na vienas mano pusbrolis per vieną balių kai buvom vedę tik 1 mėn, sako tai dar nenėščia - gal pamokyt, mano vyras ne iš to kontingento jis nesugeba apie anuos galus kalbėti prie bet. kokios publikos, teko gerokai raudonuoti prieš vyrą, dėl debilo savo pusbrolio, nuo to laiko jo nemačiau beveik 3 metai, ir nenoriu matyt, o tai greičiausiai vėl paklaustų......
Papildyta @ [mergetime]1087983981[/mergetime]
Liu ir Tu vėl čia iš karto
Aš irgi nesupratau, kodėl ši tema buvo perkelta būtent į mūsų skyrelį.
Iš viso nuolat pasikartojančias temas galėtų uždarinėti galbūt su nuoroda į visiškai tokią pačią jau diskutuotą temą...
O naujokės visgi galėtų pasivarginti pažiūrėti senas temas prieš užvesdamos naują...Man atrodo nekultūringa užvesti gana skystą temą, kuri jau buvo...
Ir šiaip kai pamatau būtent mūsų skyrelyje tokį temos pavadinimą "Kodėl jūs neturite vaikų" - taip ir peršasi vienintelis atsakymas - NEGALIU NEGALIU NEGALIU, IDIOTAI JŪS...
p.s. žodis idiotas niekam asmeniškai iš forumo netaikomas.
Iš viso nuolat pasikartojančias temas galėtų uždarinėti galbūt su nuoroda į visiškai tokią pačią jau diskutuotą temą...
O naujokės visgi galėtų pasivarginti pažiūrėti senas temas prieš užvesdamos naują...Man atrodo nekultūringa užvesti gana skystą temą, kuri jau buvo...
Ir šiaip kai pamatau būtent mūsų skyrelyje tokį temos pavadinimą "Kodėl jūs neturite vaikų" - taip ir peršasi vienintelis atsakymas - NEGALIU NEGALIU NEGALIU, IDIOTAI JŪS...
p.s. žodis idiotas niekam asmeniškai iš forumo netaikomas.
na, jei manęs klausinėtų, kodėl neturiu namo, visai nesupykčiau , bet klausimai kodėl neturi vaikų, ar tu nevaisinga ir pan. žeidžia žiauriai, gal todėl, kad kiekvienam iš mūsų labai stipriai užkoduotas poreikis (instinktas) pratęsti giminę. Tikrai labai sunku būti ,,neisteriška" tokioje diskusijoje
As pasakydavau tiesa - "todel, kad neiseina".
Blogiausia, kad mano vyras neturejo vaiku is pirmos santuokos. Tai mano gimine jau is anksto buvo numaciusi, kad man reikes "eiti i kaire", niekaip negalejau itikinti, kad problema - manyje.
O viena tokia biski pasaline boba pradejo siulyti katina arba suni, bet kad as tada jau laukiausi. Tai jai akys ant kaktos issoko... va taip - o gandro laukeme tik metus.
Sypsokimes.
Miau
Blogiausia, kad mano vyras neturejo vaiku is pirmos santuokos. Tai mano gimine jau is anksto buvo numaciusi, kad man reikes "eiti i kaire", niekaip negalejau itikinti, kad problema - manyje.
O viena tokia biski pasaline boba pradejo siulyti katina arba suni, bet kad as tada jau laukiausi. Tai jai akys ant kaktos issoko... va taip - o gandro laukeme tik metus.
Sypsokimes.
Miau
QUOTE (viltis @ 2004 06 23, 13:12) |
na, jei manęs klausinėtų, kodėl neturiu namo, visai nesupykčiau , bet klausimai kodėl neturi vaikų, ar tu nevaisinga ir pan. žeidžia žiauriai, gal todėl, kad kiekvienam iš mūsų labai stipriai užkoduotas poreikis (instinktas) pratęsti giminę. Tikrai labai sunku būti ,,neisteriška" tokioje diskusijoje |
Tai faktas, kad noras tureti vaikeli visiskai negali prilygti noriui tureti nama. Tiesiog, nieko kito nesugalvojau tuo momentu
Man patiko kazkurios mergaites sentencija: "Zmogus planuoja, o Dievas juokiasi is jo planu" (galbut nelabai tiksliai atkartojau). Is tikruju, ka mes galime atsakyti i klausimus apie veiksmus, kurie nuo musu nepriklauso.
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 06 23, 10:44) |
Aš irgi nesupratau, kodėl ši tema buvo perkelta būtent į mūsų skyrelį. Iš viso nuolat pasikartojančias temas galėtų uždarinėti galbūt su nuoroda į visiškai tokią pačią jau diskutuotą temą... O naujokės visgi galėtų pasivarginti pažiūrėti senas temas prieš užvesdamos naują...Man atrodo nekultūringa užvesti gana skystą temą, kuri jau buvo... Ir šiaip kai pamatau būtent mūsų skyrelyje tokį temos pavadinimą "Kodėl jūs neturite vaikų" - taip ir peršasi vienintelis atsakymas - NEGALIU NEGALIU NEGALIU, IDIOTAI JŪS... p.s. žodis idiotas niekam asmeniškai iš forumo netaikomas. |
Tu kaip visada nepakartojama. Man patiko.
Papildyta @ [mergetime]1087994199[/mergetime]
Bet aš dar kitaip norėčiau visų paklausti. Man tai vienodai. Aš atsikirsti moku. Manęs jau seniai nebeskaudina, bet labai skaudina mano mamą. Ji dirba tokį darbą, kur lankosi daug žmonių. Gyvena mažame miestelyje ir visi vienas kitą žino. Patikėkit su kokia nuostaba žmonės sutinka žinią, kad ji dar ne močiutė, nors žino žmonės, kad aš jau seniai ištekėjusi ir mokslai baigti, o vaikų nėra. Nebežinau, kaip pamokyti ją atsikirsti, nes nemandagiai elgtis ji negali. O kai kurios bobos itin įkyrios. Nebežianojau nė ką atsakyti, ji labai dėl to kenčia. Ką jūs apie tai manot?
QUOTE (vilte @ 2004 06 23, 12:13) | ||
Tu kaip visada nepakartojama. Man patiko. Papildyta @ [mergetime]1087994199[[b]*Mew rgetime] [/b] Bet aš dar kitaip norėčiau visų paklausti. Man tai vienodai. Aš atsikirsti moku. Manęs jau seniai nebeskaudina, bet labai skaudina mano mamą. Ji dirba tokį darbą, kur lankosi daug žmonių. Gyvena mažame miestelyje ir visi vienas kitą žino. Patikėkit su kokia nuostaba žmonės sutinka žinią, kad ji dar ne močiutė, nors žino žmonės, kad aš jau seniai ištekėjusi ir mokslai baigti, o vaikų nėra. Nebežinau, kaip pamokyti ją atsikirsti, nes nemandagiai elgtis ji negali. O kai kurios bobos itin įkyrios. Nebežianojau nė ką atsakyti, ji labai dėl to kenčia. Ką jūs apie tai manot? |
Daiva kaip visada saunuole.
Daiva man primena moteri, kuria labai mylejau ankstyvoje jaunysteje - apie ja kelis sykius rasiau: pirmasis vyras nevaisingas (jie abu sportininkai, muset Dopingas arkokie velniai), isivaikino du vaikus, paskui - keli negimdiniai... Pabaiga gera.
As pakartoju savo pozicija, taip, kaip pati darydavau - as pasakyciau tiesa. Gal tai truputi ssukilimas pries bendra nuomone, bet ZMONES, TAI DIDELE NELAIME, TAME NERA NIEKO GEDINGO. Nevaisingumas tokia pat liga, kaip ir kitos.
Miau
Pasuoju, pasuoju...
tik pasakykit jūs man kodėl pyktis kaip toks jausmas yra blogai? Vienas pagrindinių psichologų patarimų būna visus jausmaus išgyventi, kad ir kokie jie bebūtų - ar pyktis, ar džiaugsmas, ar liūdesys...
o kad kai kuriuos žodžius kai kurie žmonės prisiima sau, nors rašai bendrai, tai gal kaip sako patarlė : "vagie, kepurė dega"...
gero savaitgalio.
p.s. gyvenime tikrai nesu PIKTA
tik pasakykit jūs man kodėl pyktis kaip toks jausmas yra blogai? Vienas pagrindinių psichologų patarimų būna visus jausmaus išgyventi, kad ir kokie jie bebūtų - ar pyktis, ar džiaugsmas, ar liūdesys...
o kad kai kuriuos žodžius kai kurie žmonės prisiima sau, nors rašai bendrai, tai gal kaip sako patarlė : "vagie, kepurė dega"...
gero savaitgalio.
p.s. gyvenime tikrai nesu PIKTA
na is ties sitas klausimas nevietoj paskelbtas.... manau bet kuriai moteriai neturinciai tiksliau negalinciai del kokiu nors priezasciu tureti vaikuciu tai netgi laaabai skaudus klausimas.... nepaisant to kad uzklausta be jokiu uzpakaliniu minciu.... cia ne tas pats kas paklausti "kada baigsi mokslus?" ar "kaip ar perkat masina?" ir t.t.
tai labai asmeniska ir jei moteris lauksis ji butinai pranes ir klausimas "kada?" nereikalingas... vaikai ne daiktas kurio isigijimo laika galetum suplanuoti ...ateina laikas jie atsiranda arba ne.....
tai labai asmeniska ir jei moteris lauksis ji butinai pranes ir klausimas "kada?" nereikalingas... vaikai ne daiktas kurio isigijimo laika galetum suplanuoti ...ateina laikas jie atsiranda arba ne.....
QUOTE (Jolkiux @ 2004 06 23, 17:39) |
na is ties sitas klausimas nevietoj paskelbtas.... manau bet kuriai moteriai neturinciai tiksliau negalinciai del kokiu nors priezasciu tureti vaikuciu tai netgi laaabai skaudus klausimas.... nepaisant to kad uzklausta be jokiu uzpakaliniu minciu.... cia ne tas pats kas paklausti "kada baigsi mokslus?" ar "kaip ar perkat masina?" ir t.t. tai labai asmeniska ir jei moteris lauksis ji butinai pranes ir klausimas "kada?" nereikalingas... vaikai ne daiktas kurio isigijimo laika galetum suplanuoti ...ateina laikas jie atsiranda arba ne..... |
Visiskai pritariu,jei moteris bus ji pasakys,ir nebutina klausineti "kada?" "kodel?" ir tt
Mane pauglystej labiausiai nervuodavo toks klausimas"Ar turi vaikina?" aisku tada kai jo neturedavau,tai man budavo nepriimtinas klausimas,netgi jausdavausi kazkokia netokia,nepilnaverte,o kai turejau ir taip paklausdavo,tai atrode visiskai normalus klausimas,taip ir dabar kazkas panasaus,kai zinai ,kad gali leliuku ir netureti,tai tokie klausimai labai zeidzia
QUOTE (Mew @ 2004 06 23, 13:08) |
ZMONES, TAI DIDELE NELAIME, TAME NERA NIEKO GEDINGO. Nevaisingumas tokia pat liga, kaip ir kitos. |
Faktas.Bet yra ligų,apie kurias nesinori,kad žinotų kiti...Tai per daug intymu ir asmeniška.. Kad būtų mažiau negražių kalbų, dirbtinio gailesčio ir t.t.
Pasikartosiu,nes jau rašiau kelis kartus,ką tokiu atveju aš atsakau:"kai sutaupysim,nusipirksim.Žinot kokie tie vaikai šiais laikais brangūs "Visi galvoja,kad čia bajeris-o iš tikrųjų-gryniausia tiesa..