ir as parasiau ats. nu taip kiti koment sunervino? ir kokia jie teise turi spresti, kuri problema didesne, o kuri visai neverta demesio?
na geras zingsnis i prieki tokie straipsniai
tikrai, Algirda, tiesiog puikiai padarei, kad parašei straipsniuką. nors kiek išjudinai miegančius litvinus. kol mes patys apie tai nekalbėsim, tol problema didžiajai visuomenės daliai liks nežinoma.
beje, dabar neatsimenu kur, skaičiau, kad nevaisingumas yra mažumos problema. aš taip nemanau; paprasčiausiai visi tyli. tuo labiau, kad pati problema auga, o ji nesprendžiama...
beje, dabar neatsimenu kur, skaičiau, kad nevaisingumas yra mažumos problema. aš taip nemanau; paprasčiausiai visi tyli. tuo labiau, kad pati problema auga, o ji nesprendžiama...
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 18, 08:31) |
tikrai, Algirda, tiesiog puikiai padarei, kad parašei straipsniuką. nors kiek išjudinai miegančius litvinus. kol mes patys apie tai nekalbėsim, tol problema didžiajai visuomenės daliai liks nežinoma. beje, dabar neatsimenu kur, skaičiau, kad nevaisingumas yra mažumos problema. aš taip nemanau; paprasčiausiai visi tyli. tuo labiau, kad pati problema auga, o ji nesprendžiama... |
Nu matau Rimantuk kad tikrai isjudinau Taip isjudinau kad net paciai keista.Komentarai tai nepakartojami,zinot dar baisu kad zmones gali tai galvoti.Kas svarbiausia kad puola tuoj patys interpretuoti ir toki gryba kai kurie pripojove kad ka as zinau,zinot merginos dabar dar labiau manau-kalbeti kalbeti ir kalbeti apie sia liga nes kai kurie tokie tundros kad truksta zodziu Nieko as vel kada uztaisyiu koki straipsniuka man patiko.
QUOTE (bonda @ 2004 10 18, 11:37) |
Algirda, labai teisngai parasei... nu, tikra saunuole |
Aciu uz palaikyma
šiaip reikėtų laikas nuo laiko visoms parašinėti... kad minčių reiškimo būdas kiek skirtųsi gal pribręsiu ir aš kam nors tokiam protingam
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 18, 14:11) |
šiaip reikėtų laikas nuo laiko visoms parašinėti... kad minčių reiškimo būdas kiek skirtųsi gal pribręsiu ir aš kam nors tokiam protingam |
uzverskim delfi straipsniukais
oho, Delfyje komentarų vis daugėja ir atmosfera karštėja
JO.....Užvirė mūsų Algirda košę DELFYJE... Jau 117 komentarų...
QUOTE (Vilmikė @ 2004 10 18, 15:11) |
JO.....Užvirė mūsų Algirda košę DELFYJE... Jau 117 komentarų... |
Ipyliau alyvos i ugni chi chi chi
QUOTE (Algirda @ 2004 10 18, 16:47) |
Ipyliau alyvos i ugni chi chi chi |
Šaunuolė esi Algirda, didžiuojuosiu Tavimi.
Reikės dažniau taip įpilti alyvos