Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

ir as parasiau ats. nu taip kiti koment sunervino? ir kokia jie teise turi spresti, kuri problema didesne, o kuri visai neverta demesio?
na geras zingsnis i prieki tokie straipsniai thumbup.gif
Atsakyti
tikrai, Algirda, tiesiog puikiai padarei, kad parašei straipsniuką. nors kiek išjudinai miegančius litvinus. kol mes patys apie tai nekalbėsim, tol problema didžiajai visuomenės daliai liks nežinoma.

g.gif beje, dabar neatsimenu kur, skaičiau, kad nevaisingumas yra mažumos problema. aš taip nemanau; paprasčiausiai visi tyli. tuo labiau, kad pati problema auga, o ji nesprendžiama...
Atsakyti
Algirda, labai teisngai parasei... nu, tikra saunuole clap.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 18, 08:31)
tikrai, Algirda, tiesiog puikiai padarei, kad parašei straipsniuką. nors kiek išjudinai miegančius litvinus. kol mes patys apie tai nekalbėsim, tol problema didžiajai visuomenės daliai liks nežinoma.

g.gif beje, dabar neatsimenu kur, skaičiau, kad nevaisingumas yra mažumos problema. aš taip nemanau; paprasčiausiai visi tyli. tuo labiau, kad pati problema auga, o ji nesprendžiama...

Nu matau Rimantuk kad tikrai isjudinau gun_bandana.gif Taip isjudinau kad net paciai keista.Komentarai tai nepakartojami,zinot dar baisu kad zmones gali tai galvoti.Kas svarbiausia kad puola tuoj patys interpretuoti ir toki gryba kai kurie pripojove kad ka as zinau,zinot merginos dabar dar labiau manau-kalbeti kalbeti ir kalbeti apie sia liga nes kai kurie tokie tundros kad truksta zodziu blink.gif Nieko as vel kada uztaisyiu koki straipsniuka man patiko. cool.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 10 18, 11:37)
Algirda, labai teisngai parasei... nu, tikra saunuole clap.gif heart.gif

Aciu uz palaikyma wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Algirda @ 2004 10 18, 13:58)
Aciu uz palaikyma wub.gif wub.gif wub.gif

neapsikentus ir as komentara parasiau... wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif

šiaip reikėtų laikas nuo laiko visoms parašinėti... kad minčių reiškimo būdas kiek skirtųsi smile.gif gal pribręsiu ir aš kam nors tokiam protingam g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 18, 14:11)
thumbup.gif

šiaip reikėtų laikas nuo laiko visoms parašinėti... kad minčių reiškimo būdas kiek skirtųsi smile.gif gal pribręsiu ir aš kam nors tokiam protingam g.gif

clap.gif clap.gif clap.gif uzverskim delfi straipsniukais
Atsakyti
oho, Delfyje komentarų vis daugėja ir atmosfera karštėja thumbup.gif
Atsakyti
JO.....Užvirė mūsų Algirda košę DELFYJE... thumbup.gif Jau 117 komentarų...
Atsakyti
QUOTE (Vilmikė @ 2004 10 18, 15:11)
JO.....Užvirė mūsų Algirda košę DELFYJE... thumbup.gif Jau 117 komentarų...

Ipyliau alyvos tongue.gif i ugni chi chi chi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algirda: 18 spalio 2004 - 15:46
QUOTE (Algirda @ 2004 10 18, 16:47)
Ipyliau alyvos tongue.gif i ugni chi chi chi

Šaunuolė esi Algirda, didžiuojuosiu Tavimi. thumbup.gif
Reikės dažniau taip įpilti alyvos biggrin.gif
Atsakyti