Teisingas straipsins.
Reikes man kopiju atsispaudinti ir savo draugams bei artimiesiems padalinti..
Reikes man kopiju atsispaudinti ir savo draugams bei artimiesiems padalinti..
Ar tik čia ne vienos iš mūsų darbas
Man irgi tokia mintis buvo kilusi
QUOTE (Miglužė @ 2004 10 17, 09:37) |
Ar tik čia ne vienos iš mūsų darbas |
Migluze tu visai teisi tai mano darbas! Jei pastebejote as labai laikausi tos pozicijos,mane labai nervina aplinkiniu bukumas.
Šaunuolė
Labai skaudus buvo komentaras apie du persileidimus ir negyvą kūdikį
O į kvailių pasisakymus nėra ko dėmesio kreipti.
Labai skaudus buvo komentaras apie du persileidimus ir negyvą kūdikį
O į kvailių pasisakymus nėra ko dėmesio kreipti.
Algirda
Tikrai saunus straipsnis, perskaiciau tarsi savo mintis. Labai jau artima. O komentaru geriau buciau neskaiciusi, nes net kraujas uzvire nuo zmoniu bukumo. Einu pietu geriau pamiegosiu, nes susinervinau. Kazkokie tikrai debilai raso
Tikrai saunus straipsnis, perskaiciau tarsi savo mintis. Labai jau artima. O komentaru geriau buciau neskaiciusi, nes net kraujas uzvire nuo zmoniu bukumo. Einu pietu geriau pamiegosiu, nes susinervinau. Kazkokie tikrai debilai raso
QUOTE (Miglužė @ 2004 10 17, 13:42) |
Šaunuolė |
Is tiesu visokiu zmoniu esti,bet tikiuosi nors kiek pajudinau kai kuriu smegenine.Kiek skaiciau komentaru daugiau pozityviu ir tai gerai.
QUOTE (mallena @ 2004 10 17, 13:59) |
Algirda Tikrai saunus straipsnis, perskaiciau tarsi savo mintis. Labai jau artima. O komentaru geriau buciau neskaiciusi, nes net kraujas uzvire nuo zmoniu bukumo. Einu pietu geriau pamiegosiu, nes susinervinau. Kazkokie tikrai debilai raso |
NU ka tu Mallena,nei cia as saunuole nei ka pasakiau tiesiog ka galvoju.Tu nesinervink del tu komentaru.Kaip nekeista as visai nesusinervinau.
Algirda, Tu šaunuolė .
QUOTE (Vilmikė @ 2004 10 17, 14:24) |
Algirda, Tu šaunuolė . |
Merginos nei as cia saunuole nei cia ka,tiesiog as taip jauciuosi,skaitau kaip jus jauciates taip emiau ir susintetinau,reikia gi alyvos ant ugnies uzpilt,paziurekit kaip suregavo visuomene ohoho