Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

http://www.delfi.lt/....php?id=5297878
Atsakyti
Teisingas straipsins.
Reikes man kopiju atsispaudinti ir savo draugams bei artimiesiems padalinti..
Atsakyti
Ar tik čia ne vienos iš mūsų darbas wink.gif
Atsakyti
Man irgi tokia mintis buvo kilusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Miglužė @ 2004 10 17, 09:37)
Ar tik čia ne vienos iš mūsų darbas wink.gif

Migluze tu visai teisi tai mano darbas! Jei pastebejote as labai laikausi tos pozicijos,mane labai nervina aplinkiniu bukumas.
Atsakyti
[COLOR=red]Algirda,tu esi tikra šaunuolė![COLOR=gray] thumbup.gif clap_1.gif clap.gif
Tik mane labai nustebino kai kurie kandūs ir pašiepiantys komentarai.Apsaugok Viešpatie nuo tokių žmonių!
Atsakyti
Šaunuolė clap.gif
Labai skaudus buvo komentaras apie du persileidimus ir negyvą kūdikį sad.gif
O į kvailių pasisakymus nėra ko dėmesio kreipti.
Atsakyti
Algirda thumbup.gif
Tikrai saunus straipsnis, perskaiciau tarsi savo mintis. Labai jau artima. O komentaru geriau buciau neskaiciusi, nes net kraujas uzvire nuo zmoniu bukumo. Einu pietu geriau pamiegosiu, nes susinervinau. Kazkokie tikrai debilai raso
Atsakyti
QUOTE (Miglužė @ 2004 10 17, 13:42)
Šaunuolė clap.gif

Is tiesu visokiu zmoniu esti,bet tikiuosi nors kiek pajudinau kai kuriu smegenine.Kiek skaiciau komentaru daugiau pozityviu ir tai gerai.
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 10 17, 13:59)
Algirda thumbup.gif
Tikrai saunus straipsnis, perskaiciau tarsi savo mintis. Labai jau artima. O komentaru geriau buciau neskaiciusi, nes net kraujas uzvire nuo zmoniu bukumo. Einu pietu geriau pamiegosiu, nes susinervinau. Kazkokie tikrai debilai raso

wub.gif NU ka tu Mallena,nei cia as saunuole nei ka pasakiau tiesiog ka galvoju.Tu nesinervink del tu komentaru.Kaip nekeista as visai nesusinervinau.
Atsakyti
Algirda, Tu šaunuolė thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE (Vilmikė @ 2004 10 17, 14:24)
Algirda, Tu šaunuolė thumbup.gif .

Merginos nei as cia saunuole nei cia ka,tiesiog as taip jauciuosi,skaitau kaip jus jauciates taip emiau ir susintetinau,reikia gi alyvos ant ugnies uzpilt,paziurekit kaip suregavo visuomene ohoho laugh.gif
Atsakyti