Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

QUOTE (Algirda @ 2004 09 14, 14:56)
QUOTE (paiduke @ 2004 09 14, 09:13)

Bet ji is tu moteru,kurios pastoja "uzmetus vyriskas kelnes" ant ju,tai gali ir nesuprasti

Nu geras pasakymas thumbup.gif ,bet juk is tiesu yra tokiu dalyku,bac ir yra.Ech nesukure Dievulis musu visu vienodu sad.gif

Si posaki isgirdau is musu susitikimu,jis man labai patiko.

Pries kelias dienas maciau einancia moteri su vyru,vyras veze vaika vezimelyje,kitas vaikas isikibes i ranka buvo,o moteris nescia,visi vaikai bus mazdaug pametinukai,mane kazkoks nervas sueme,pagalvojau,kazin ar jie tiek tu vaikeliu vieno po kito norejo,tiek daug seimu,ne vieno nesusilaukia,kur teisybe,kazkaip Dievulis nepaskirsto laimes visiems apylygiai
O nakti sapnavau,kad netycia praejau pro ligonines operacine,ir pamaciau,kaip viena po kitos moteris isveza is jos(jas veze po abortu),ir as i tas moteris ziurejau paniekinanciai,netgi paklausiau,ka jus darot
Atsakyti
Man atrodo normaliems žmonėms (turiu omeny geriems draugams ir giminėms su kuriais sutariate gerai) reikia sakyti tiesą, tada antrą kartą nebeklausia rolleyes.gif
O vieną kartą pokalbyje dėl darbo kai paklausė ar vaikų neplanuoju (tipo jau apie 30, kaip ir laikas), neišlaikė nervai tai irgi tiesiai šviesiai pasakiau, kad negaliu turėti, nors labai norėčiau. Bet, matyt, tai sakant veido išraiška buvo nekokia, nes darbdavys ėmė mikčioti, kažką vapalioti ir atsiprašinėti, kad nieko nenorėjo įžeisti, kad jam pačiam panašios problemos biggrin.gif . Tiesa, darbo negavau, bet aš manau kad tam buvo kitos priežastys, kadangi tada studijavau, o jie į tą reikalą labai neigiamai suregavo.
Atsakyti
siaip mano tevai apie tai nieko nezino, aisku klausineja kodel ner anuku, bet nesakiau , kazkaip galvojau issispres. Bet siuo momentu tuo dziaugiuos, o kartu ir bliaunu. Katik skambino sesuo, sake susipyko su mama. Ir konflikto metu prikiso mane. Tipo matai, ji manes neklause, gincijosi, tai dabar vaiku turet negali, Dievas baudzia...
Tai dabar sedziu ir bliaunu, kaip dabar galeciau su ja bendrauti???Kaip taip galejo pasakyti mama.
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 09 14, 21:34)
siaip mano tevai apie tai nieko nezino, aisku klausineja kodel ner anuku, bet nesakiau , kazkaip galvojau issispres. Bet siuo momentu tuo dziaugiuos, o kartu ir bliaunu. Katik skambino sesuo, sake susipyko su mama. Ir konflikto metu prikiso mane. Tipo matai, ji manes neklause, gincijosi, tai dabar vaiku turet negali, Dievas baudzia...
Tai dabar sedziu ir bliaunu, kaip dabar galeciau su ja bendrauti???Kaip taip galejo pasakyti mama.

O maniškė tai šeštadienį paklausė, "gal jau išsigydei?"
Neatsigaunu lyg šiolei, pati medikė ir puikiai žinanti, kad jau nebeturiu nė vieno kiaušintakio angel_sadangel.gif
Atsakyti

Ojojoj kaip aš skaitydama jūsų žinutes apie "viską suprantančias" mamas džiaigiuosi, kad turiu savo mamą, kuri iki šiol žinodama visas mano bėdas nėra nė karto pasakiusi ką nors įžeidžiančio. Myliu ją labai už viską. Jinai mano geriausia draugė heart.gif heart.gif
Atsakyti
man i akis ir taip nepasako. Bet kai uz akiu dar skaudziau. Juolab mama. Kaimyne sakytu, tai kazkaip neimciau i galva, o dabar...
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 09 14, 21:55)
man i akis ir taip nepasako. Bet kai uz akiu dar skaudziau. Juolab mama. Kaimyne sakytu, tai kazkaip neimciau i galva, o dabar...

Skaudu ir kaip tiesiai šviesiai "pavaro", o dar psichiatrė....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Pumila @ 2004 09 14, 16:59)
Man atrodo normaliems žmonėms (turiu omeny geriems draugams ir giminėms su kuriais sutariate gerai) reikia sakyti tiesą, tada antrą kartą nebeklausia rolleyes.gif

Zinot kitaip ir neisivaizduoju kad nezino apskritai visi tavo aplinkoj.Yra zinaciu draugu kurie palaiko ir sventai tiki musu sekme.Taciau visiems paklausiusiems neimanoma pasakyti.Uosviene iki siol tiesiogiai negavo atsakymo,nors itaria.Zinodama koks jos siauras mastymas tuo klausimu, tureciau metus aiskinti situacija.O mama zinau kad nesulaukiu demesio kurio noreciau sulaukti.Zinoma nera blogi santykiai.
Atsakyti
Skaitau jus ir galvoju:"Siaubas, kaip mama gali tai sakyti?" Tarp kitko, gal būti, kad ji dėl to ir kalta....Mano vyro spermiukai irgi nekokie, tai anyta kai sužinojo, kad tokia problema-tuoj nutilo...Gėda dėl savo sūnaus...
O tas nesąmones gathering.gif galiam nutraukti tik pačioms -apie tai kalbėti atvirai, jei kas paklausia...Mes kai važiavom į Londoną "mėgintuvėliui", prisimelavom, kad pas draugę į Paryžių...Po to vistiek netyčia pasakai ką nors tokio, kas su paryžium nesisieja...Tai buvo pačios sunkiausios dienos mano gyvenime...Būtent dėl melo blink.gif
Kai nebegalėjau, pasakiau viską tiesiai -tuoj palengvėjo. Bent šioje srity, kad nebereikėjo savęs kontroliuoti meluojant -ir be to buvo nervų...
Dabar visi žino, kas domisi smile.gif , o be to jau aš ir pati užmirštu, kad mano mergytė iš mėgintuvėlio -rodosi, vaikas kaip ir visos...
Atsakyti
Velnias ir vel neisvengiau klausimu kada bus leliukas,tiesa pasakius patarimo, kad man jau laikas leliuka supti...uch..pikciausia kad tai tik pazistami zmones ir piktai atsaut ar paaiskint situacija beprasmiska.Siaubas kaip jie mane nervina su tuo klausimu..Nesijauciu blogai iki to laiko kol koks durniukas blink.gif ima ir apnuodija savo durnu klausimu mad.gif .
Atsakyti
QUOTE (Algirda @ 2004 09 20, 05:48)
Velnias ir vel neisvengiau klausimu kada bus leliukas

aš irgi dažnai susitinku vieną pažįstamą, kuris jau 8 metai klausinėja kad bus vaikų. 8 metai. Kaip dar galima nesuprasti, kad jų neišeina susilaukti. Negi yra tokių naivuolių, kurie nesupranta, kad 8 metus saugotis tiesiog neįmanoma g.gif
Atsakyti
tokiu naivuoliu kas antras. deja..
Atsakyti