QUOTE (viltis @ 2004 08 27, 14:26) |
na, bet Pleskačiauskas man sakė, kad pastaruoju metu nepaprastai daugėja porų su šituo velniu imuniniu. Statistika: (pagal jį) kas septinta pora turi šią problemą. Nežinau kiek tame tiesos. Mano žinios 3 metų senumo |
o gal Pleskaciauskas specializacija keicia?
mano zinios tai jau 5-6m senumo - matot, koks progresas
Kazin ar sitame skyrelyje nors vienai atrodo kad abortas kontracepsijos priemone.Cia uzuojautos abortus dariusioms nera.
pateisinu aborta, kai tam yra medicinines indikacijos (genetiniai apsigimimai ir pan.) bet vis tiek sirdute ir tada ziauriai skauda .
Mergaitės, jei kas nors įkyriai klausia, kodėl vis dar delsiat ir neturit vaikų -žinau vieną efektyvų atsakymą: atsakykite klausimu:"O KODĖL JUMS TAI TAIP RŪPI?"
pATIKĖKIT, PO TOKIO "KLAUSIMĖLIO" JIE NEBEŽINO KĄ ATSAKYTI IR PATYS PASIMETA...Kažką vapalioja ne į temą...man padėjo.
pATIKĖKIT, PO TOKIO "KLAUSIMĖLIO" JIE NEBEŽINO KĄ ATSAKYTI IR PATYS PASIMETA...Kažką vapalioja ne į temą...man padėjo.
QUOTE (lapukas @ 2004 09 13, 21:56) |
"O KODĖL JUMS TAI TAIP RŪPI?" pATIKĖKIT, PO TOKIO "KLAUSIMĖLIO" JIE NEBEŽINO KĄ ATSAKYTI IR PATYS PASIMETA...Kažką vapalioja ne į temą...man padėjo. |
Geras..reiks pabandyti.O tai vel neseniai susilaukiau is pusseseres vyro klausimo-tai kada bus atzalu?Kazkaip nutylau,po to atreziau,kad kai Dievas duos butinai tau pirmam pranesiu..Nezinau,mane pradeda biesinti tas zmoniu smalsumas.Ir tikrai pabandysiu nuo siol situo klausimu juos baidyti.
Pries keleta dienu,paskambino is anglijos anyta mano ir vyras su ja kalbejo,tai ji primygtinai liepe daryti mums vaikus ,ji tipo nori anuku,o mano vyras pasake,kai Dievulis panores,tai ir bus,pirma karta isgirdau ji taip sakant,visada kai kas paklausia,as turiu sugalvoti ka pasakyti,todel ir nemegstu tokiose kompanijose buti,kur visi tik klausineja,bet pasakyti tiesa,kazkaip nedrasu ,vis galvoju,gal greitai pasiseks ir nebereiks daugiau issisukineti
QUOTE (paiduke @ 2004 09 14, 08:46) |
pasakyti tiesa,kazkaip nedrasu ,vis galvoju,gal greitai pasiseks ir nebereiks daugiau issisukineti |
nekoks malonumas, bet jei taip greit nepavyks, tai darysi sau žiaurų spaudimą. Geriau rėžk tai uošvienei į akis tiesą, lai ,,pasikaria" . Žiūrėk, kai Anelijos uošvienė sužinojo apie šią problemą, tai labai maloni pasidarė marčiai. Juk moteris, kaip bebūtų, gal gi supras
QUOTE (viltis @ 2004 09 14, 08:59) |
Žiūrėk, kai Anelijos uošvienė sužinojo apie šią problemą, tai labai maloni pasidarė marčiai. Juk moteris, kaip bebūtų, gal gi supras |
Mano anyta sužinojusi labai greitai susisuko meškeres ir tiesiog spirgėjo, kaip norėjo greičiau iš mūsų namų išeiti. Mano vyras man paaiškino, kad ji tai skubėjo todėl, kad nekantravo jo seseriai paskambinti ir viską papasakoti. Nors mes primygtinai prašėme su niekuo mūsų "maža paslaptimi" nesidalinti
Va tokios tos supratingos moterys...
QUOTE (viltis @ 2004 09 14, 09:59) |
nekoks malonumas, bet jei taip greit nepavyks, tai darysi sau žiaurų spaudimą. Geriau rėžk tai uošvienei į akis tiesą, lai ,,pasikaria" . Žiūrėk, kai Anelijos uošvienė sužinojo apie šią problemą, tai labai maloni pasidarė marčiai. Juk moteris, kaip bebūtų, gal gi supras |
Ka as jai ten telefonu aiskinsiu,jei butu Lietuvoje tai gal ir pasipasakociau,zada parvaziuoti lapkriti,bet dar nesakysiu,nebent labai nuosirdziai issikalbetume,tada gal
As tik zinau,kad man naturaliai pastoti nepavyks,bet gal su stimuliacijom, inseminacijom pavyks, as tikiuosi,labai dar turiu vilties,jei jau nebeturesiu,tai turbut visiems paskysiu
Papildyta @ [mergetime]1095146663[/mergetime]
Mano anyta zino,kad man su skydliaukes harmonais netvarkoje,ir kad vaziavau dar is Alytaus i Vilniu tirtis,kodel mano mmm nereguliarios,tai nutuokia,kad gal neviskas tvarkoje
Bet ji is tu moteru,kurios pastoja "uzmetus vyriskas kelnes" ant ju,tai gali ir nesuprasti
QUOTE (paiduke @ 2004 09 14, 09:13) |
Bet ji is tu moteru,kurios pastoja "uzmetus vyriskas kelnes" ant ju,tai gali ir nesuprasti |
Nu geras pasakymas ,bet juk is tiesu yra tokiu dalyku,bac ir yra.Ech nesukure Dievulis musu visu vienodu