Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

Magi, jau daug kartų kartojau - čia tikrai visos ir moterys, ir matyt šeimos ypatingos smile.gif Ir ne vien savo nelaime...
Atsakyti
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 08 26, 08:59)
Magi, jau daug kartų kartojau - čia tikrai visos ir moterys, ir matyt šeimos ypatingos smile.gif Ir ne vien savo nelaime...

Neveltui sakoma, kad tikrą draugą bėdoje pažinsi.O bėdoje juk ir sustiprėja tarpusavio ryšys. Taip ir su mūsų visų vyrais turbūt.
Atsakyti
Sveikos,
Iki siol as buvau tyli skaitytoja ir semiausi stiptybes is jusu patirties ir zodziu, nors jie buvo skirti ne man, bet visada pataikydavo tiesiai i sirdi. Tikriausiai visos turincios tokiu bedu isgyvename panasius jausmus. Tik jus jau kalbate su viltimi, o as grimztu i liudesi ir nevilti. Pradejau eiti i darba ir komplimentas "kaip tu per vasara sukudai" sakomas su tokiu tonu kad norisi prasmegti. Juk visi tikejosi kad ateisiu su pilvuku, o jo nera...
Vakar mama manes paklause kodel jus neturit vaiku ar negalit ar nenorit ir as neislaikiau, isbegau is kambario. Labai pykstu ant mamo, juk taip akivaizdu kad jau 4 metai nera leliuko, o mes vis zadam nu gal siemet. Negi ji nesupranta, kad kazkas ne taip, butu daug paprasciau jei ji motiniskai pasakytu " Matau kad jum nesiseka gal reikia kokios pagalbos"
Jus mano paguoda.
Tiesa tik nepagalvokit kad as sedziu rankas sudejus jau trecia cikla stimuliuojuosi seropenu, ruosiuosi inseminacijai.
Merginos stiprybes jums stiprinti kitus smile.gif
Atsakyti
Renatele,gerai jei mes tau teikiam nors kiek nors paguodos. clap.gif Su tuo skausmu,tai daugiau maziau mums visoms taip pat...Anksciau veliau apsibliauni...Skauda.Turetum surasti ir realybeje, kam issipasakoti,nes nezinai kiek laiko tai tesis, yra gerai patikimas zmogus, kuris tikrai supranta ir palaiko.
As cia prisijungusi suzinojau daug informacijos ir tikrai bent siek tiek sutvirtejau radusi tokiu pat kaip as.Mes su tavim! rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1093514426[/mergetime]
Taip sutinku,su Daiva 100proc.Jau ne karta sakiau kad sis isbandymas yra skiriamas tam kad kazka duotu:gerus santykius su vyru,vaikucio vertinima ar net grizima prie tikejimo ar pan.Man visi isvardyti atvejai galioja..Tikrai tikiu kad per kancias i zvaigzdes! smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (renatele @ 2004 08 26, 11:41)
Vakar mama manes paklause kodel jus neturit vaiku ar negalit ar nenorit ir as neislaikiau, isbegau is kambario. Labai pykstu ant mamo, juk taip akivaizdu kad jau 4 metai nera leliuko, o mes vis zadam nu gal siemet. Negi ji nesupranta, kad kazkas ne taip, butu daug paprasciau jei ji motiniskai pasakytu " Matau kad jum nesiseka gal reikia kokios pagalbos"

Taip jau kartais atsitinka Renatele su tom mamom...
Mano mama kai man pašalino antrą kiaušintakį pasiūlė man greičiau važiuoti iš ligoninės ...pas vyrą į lovą.... g.gif
Buvo keista kaip medikas šitaip gali nusišnekėti.Prablioviau visą naktį .
Viską tėvai supranta, tik kartais gal negali šito pripažinti balsu, kad taip galėjo atsitikti jų vaikui... doh.gif
Atsakyti
gal mamos supranta, bet stengiasi nesąmoningai tai neigti, juk mūsų visuomenėje nevaisingumas vis dar toks gąsdinantis dalykas g.gif
Atsakyti
Taip o kurgi ne gąsdinantis...
Prisimenu, per vieną šeimos susitikimą buvo plačiai "skalbiamos" tolimų giminaičių paklodės...Kodėl? todėl kad neturi vaikų! Tai pasirodo ta vagršė giminaitė tiek abortų pasidariusi... Nors niekas taigi žvakės nelaikė, ir tikros priežasties nežinojo, bet apkalbėti reikia!
O finalas, vyras paliko žmoną (vis per tas kalbas), išėjo pas kitą ir vaikučių vistiek nėra. O giminaitė atsigavusi po patirto šoko ištekėjo antrą kartą ir auginasi du žavius pypliukus...
o giminės vėl šneka...tik dabar apie buvusį vyrą...
Gal kartais ir mūsų mamos tokių šnekų bijo, todėl viduje viską supranta, bet garsiai pasakyti negali.
Atsakyti
QUOTE (Vilma J. @ 2004 08 26, 13:05)
Prisimenu, per vieną šeimos susitikimą buvo plačiai "skalbiamos" tolimų giminaičių paklodės...Kodėl? todėl kad neturi vaikų! Tai pasirodo ta vagršė giminaitė tiek abortų pasidariusi... Nors niekas taigi žvakės nelaikė, ir tikros priežasties nežinojo, bet apkalbėti reikia!

čia mūsų visuomenės bėda: jei nėra vaikų, tai moteris pasileidusi, prisidariusi abortų - ant laužo ją mad.gif
Atsakyti
Oi, brangiosios, ir vėl apsiverkiau. Tokia sentimentali pasidariau, bet Jūsų žodžiai taip įkrenta į sielą...

Iš tikrųjų, turbūt reikia džiaugtis, kad Dievas davė mums tokius vyrus. Kaip sakoma "Jei Divas užveria duris, kitur atveria langus". Žinoma, ne visoms taip pasisekė. Turėjau tokius kaimynus, bevaikius, jau apie penkiasdešimt. Aš jau tris metus buvau ištekėjusi, jis vieną kartą man sako "tai ką, ar tavo vyras nesugeba vaiko padaryt? Va mano žmona tai bergždžia, o tu tai neatrodo, kad tokia būtum. Gal padėt?" Kaip žemė gali tokius padarus nešiot? Man pasidarė skaudu ne dėl savęs, o dėl jo vargšės žmonos ir požiūrio į ją. Trūksta žodžių ką nors daugiau pasakyti.
Nors mes vaikelio susilaukėm tik po 4 metų, bet niekas (tėvai) net nedrįso apie tai užsiminti... Gal vyras paslapčia visus buvo informavęs, kad manęs neskaudintų. Tolimesni giminės, žinoma, klausdavo, bet aš dažniausiai atsakydavau, kad darau karjerą darbe (cha cha, juk tada dirbau sekretore).

Stiprybės Jums heart.gif heart.gif heart.gif

Atsakyti
Bliamba,tas visuomenes poziuris kartais uzmusa... rolleyes.gif As tai dabar esu labai karingai nusiteikusi,kiekvienasd kas isdris manes ko nors paklausti,apie vaikus sulauks atsakymo,kuris leis nejaukiai pasijaust,tyikrai prisiekiau sau but kandi. mad.gif
Atsakyti
As irgi pagalvoju, kad su vyru tai man pasiseke.Kai pasidare tyrimus ir paaiskejo, kad jo spermiukai daugiau negu puikus (Pleskaciauskas net stebejos), galvojau, na va, tik as per mane dabar zmogus vaiku neturi. Bet niekada jokio spaudimo ar nepsitenkinimo. Sako, blogiausiu gyvensim dviese.
Atsakyti
QUOTE (viltis @ 2004 08 26, 13:23)

čia mūsų visuomenės bėda: jei nėra vaikų, tai moteris pasileidusi, prisidariusi abortų - ant laužo ją mad.gif

Pritariu,
mano "mylima" anyta butent taip savo pirmaja marcia i suns dienas dejo. Atseit, pasileidusi buvo per vyrus ejo, abortus daresi. Net minties jai tokios nebuvo, kad jos sunus del to kaltas. O ta "pasileidusi" moteriske nuo kito vyro jau beveik metai dukra turi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustaZ: 26 rugpjūčio 2004 - 15:07