Įkraunama...
Įkraunama...

UAB HennaGirls

QUOTE(Selga @ 2012 11 12, 13:20)
Sveikos mielosios 4u.gif ,

Buvom kurį laiką likę be namų- ar pajutot? verysad.gif

Olivka man parašė, kad neranda temos, tad ėmiausi žygių ir kreipiausi į moderatores dėl sunaikintos temelės. Panašu, kad tema buvo priskirta prie neaktyvių ir dėl to buvo ištrinta.
Tad prašau visų, kam temelė buvo reikalinga, grįžti namo, kitaip ji vėl gali būti sunaikinta unsure.gif

Aciu Selgai uz pastangos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maximoj atsirado kazkokia chna(net ne chna,o iskart paruostos dazymui spalvos) is Prancuzijos,kaina apie 16 ltper Grozio muge siek tiek pigiau.Gal kas dandet? g.gif
Nusipirkau sau Browm spalva,ieina basma ir chna.Dazysiu tik po kokiu 10 dienu.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 11 12, 17:02)
Sveikos, sveikos, visada seku temukę, tik ne visada yra laiko atrašyti, nepagalvočiau kad taip trinamos temelės, tikrai dauguma metais prastovi rolleyes.gif

Tai va ir man buvo labai keista, kad ji dingo ir pakibo klausimas "Kodėl?" g.gif Nelabai tikriausiai atsakymo sulauksim, nors šiandien, kaip pastebėjau, mūsų tema buvo labai moderatorių skaitoma, tai toptelėjo mintis ar tik nebus pateikti kokie nors to motyvai, bet kol kas ramuma, o tai reiškia, kad perėjom krizę ir bendraujame toliau mirksiukas.gif

Kaip laikotės jūs su mažyliu? Naktim gal jau ramiau miega ir leidžia pačiai kiek daugiau pailsėti? bigsmile.gif

QUOTE(olivka9 @ 2012 11 12, 17:22)
Aciu Selgai uz pastangos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Maximoj atsirado kazkokia chna(net ne  chna,o iskart paruostos dazymui spalvos) is Prancuzijos,kaina apie 16 ltper Grozio muge siek tiek pigiau.Gal kas dandet? g.gif
Nusipirkau sau Browm spalva,ieina basma ir chna.Dazysiu tik po kokiu 10 dienu.

Anokios čia tos pastangos... ax.gif
Ačiū tau, kad pasigedai temelės, nes aš jau pagalvojau, kad tik aš jos pasigendu blush2.gif . Ištryniau ją iš savo favoritų sąrašo, kai nuoroda tapo nebeveikianti, kaip kažkokį nesusipratimą g.gif Buvo kilusi mintis, kad gal reikėtų naują temelę kurti, bet pamąsčiau, kad galbūt tikrai mes toj temoj retokai lankomės ir kad ją vėl ištrins, tad pagalvojau, kad reikia palaukti, ar atsiras daugiau tokių "benamių" kaip aš ir štai - atsirado! thumbup.gif

Olivka, o Tu dvižingsniu nebedažai jau?
Mačiau Norfos lankstinuke buvo tų dažų foto. Kai išbandysi parašyk įspūdžius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 12 lapkričio 2012 - 17:07

Dazau kolkas dvizingsniu budu,bet labai nusibodo verysad.gif
Labai daug laiko ir pastangu reikalauja tas budas.
Ir ,kaip isbandysiu tos dazus ,butinai parasysiu,bet tai bus ne greitai,nes daziau ka tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olivka9: 12 lapkričio 2012 - 20:51
QUOTE(Selga @ 2012 11 12, 17:58)
Kaip laikotės jūs su mažyliu? Naktim gal jau ramiau miega ir leidžia pačiai kiek daugiau pailsėti?  bigsmile.gif
Anokios čia tos pastangos...  ax.gif

Sergam, bronchitas, be antibijotikų nepavyko išsisukti verysad.gif Tikiuosi greit pasveiksim ir nekibs daugiau prie mūsų tos ligelės mirksiukas.gif Miegam įvairiai, bet jau naktimis supti nereikia, keliu apie 3 kartus maitinti ir taip kartais būna kad neramiai miega, bet skųstis tikrai negaliu mirksiukas.gif
Ačiū ačiū, prašom nesikuklinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olivka9 @ 2012 11 12, 21:50)
Ir ,kaip isbandysiu tos dazus ,butinai parasysiu,

OK, lauksim mirksiukas.gif

QUOTE(ernesin @ 2012 11 12, 22:16)
Sergam, bronchitas, be antibijotikų nepavyko išsisukti verysad.gif

Sveikatytės mažyliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 11 12, 12:20)
Sveikos mielosios 4u.gif ,

Buvom kurį laiką likę be namų- ar pajutot? verysad.gif

Olivka man parašė, kad neranda temos, tad ėmiausi žygių ir kreipiausi į moderatores dėl sunaikintos temelės. Panašu, kad tema buvo priskirta prie neaktyvių ir dėl to buvo ištrinta.
Tad prašau visų, kam temelė buvo reikalinga, grįžti namo, kitaip ji vėl gali būti sunaikinta unsure.gif

Pajutau ir aš - paieškojau, neradau, nusiminiau... unsure.gif Ačiū, Selgut, kad pasirūpinai 4u.gif

Kariauju su klaikiai slenkančiais plaukais... verysad.gif Guodžia tik tai, kad pilna galva ataugančių naujų, bet šukuosena - tragiška, net jei susisuku kuoduką, perėjus per lauką, visi tie trumpučiai atsistoja kaip pagal komandą, vaizdzialis - griūk vietoj, nors tu nusikirpk iki 5 cm ilgio doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oho, pasirodo bėda buvo ištikusi mūsų temutę blink.gif Ačiū, Selga 4u.gif Tu mūsų gelbėtoja wub.gif smile.gif

Pasidalinsiu įspūdžiais, nes jau senokai nieko gero nepasakoju smile.gif
Išbandžiau Khadi. Hazel visai patiko, bet spalva ne šokoladinė - šviesenio atspalvio smile.gif Man gal atspalvis ne visai patiko.
Dark brown visai nepatiko unsure.gif Spalva gera, bet labai greit nusiplauna (greičiausiai nusiplaunanti žolė per visus tuos metus, kiek žolinuosi). Ir šiaip žilus gana sunkiai nukando. Greit nusiplovė ir mano sesei, ir draugei.
Kvapų namų chna nustebino gerąja prasme. Dažiau tik su chna (nepridedant jokių kitų žolių), gavosi labai gera spalva, žilus gerai "nukando" (nėra variniai, nelabai skiriasi nuo kitų). Patiko, tikrai kartosiu. Visi aplinkiniai šitą spalvą gyrė labiausiai smile.gif Net MB pastebėjo, kad labai graži spalva smile.gif Kadangi tarp visų mano spalvų ir atspalvių skirtumai nėra tokie žymūs (nes jie visi rudi su ryžu atspalviu biggrin.gif ), tai buvo miela išgirsti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2012 11 12, 21:16)
Sergam, bronchitas, be antibijotikų nepavyko išsisukti verysad.gif Tikiuosi greit pasveiksim ir nekibs daugiau prie mūsų tos ligelės mirksiukas.gif Miegam įvairiai, bet jau naktimis supti nereikia, keliu apie 3 kartus maitinti ir taip kartais būna kad neramiai miega, bet skųstis tikrai negaliu mirksiukas.gif
Ačiū ačiū, prašom nesikuklinti 4u.gif

Sveikit 4u.gif
O kodėl keli naktį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2012 11 13, 22:19)
Sveikit  4u.gif
O kodėl keli naktį?  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Ne taip parašiau, ne aš keliu, o jis mane kelia, nes valgo, ten turėjo būti "keliuosi" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 13 lapkričio 2012 - 23:12
A, aišku tada smile.gif Na, jis turi tokią teisę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 13, 21:28)
Kariauju su klaikiai slenkančiais plaukais... verysad.gif  Guodžia tik tai, kad pilna galva ataugančių naujų, bet šukuosena - tragiška, net jei susisuku kuoduką, perėjus per lauką, visi tie trumpučiai atsistoja kaip pagal komandą, vaizdzialis - griūk vietoj, nors tu nusikirpk iki 5 cm ilgio doh.gif

Slenka ir maniškiai smarkiai, o ataugimo nelabai pastebiu. Sveikata šlubuoja, tai matyt kažko kito nelabai galiu ir tikėtis.

QUOTE(ragana @ 2012 11 13, 23:19)
Kvapų namų chna nustebino gerąja prasme. Dažiau tik su chna (nepridedant jokių kitų žolių), gavosi labai gera spalva, žilus gerai "nukando" (nėra variniai, nelabai skiriasi nuo kitų). Patiko, tikrai kartosiu. Visi aplinkiniai šitą spalvą gyrė labiausiai smile.gif Net MB pastebėjo, kad labai graži spalva smile.gif Kadangi tarp visų mano spalvų ir atspalvių skirtumai nėra tokie žymūs (nes jie visi rudi su ryžu atspalviu  biggrin.gif ), tai buvo miela išgirsti  smile.gif

Pamenu, kad kažkada anksčiau lyg ir Sulu minėjo, kad pirko chną Kvapų namuose, bet nepamenu, ar ją išbandė ir kaip pakomentavo g.gif
Kaip ta chna atrodo? Kas gamintojas? Kokia kaina?

Aš pati pastaruoju metu dažau su Rainbow mišiniais (maišau medium ir bright brown'us įvairiais santykiais). Spalva gaunasi gan natūrali, ko aš ir noriu, bet kartu man tas jos natūralumas visada palieka klaustuką, kas ten taip efektyviai užmuša ryžumą/raudonumą, bet stengiuosi nebesigilint, mat sudėtyje matau cassia, kurios nesu pavieniui bandžiusi, tad esu linkusi tą "garbę" atiduoti jai.
Šiaip jau lyg ir norėtųsi išbandyti kitą chnos rūšį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 14 lapkričio 2012 - 19:04
Nesupratau unsure.gif Ernesin vakar rašė, šiandien rodo kaip išregistruotą unsure.gif

Selga, Kvapų namuose chna 100 gr. kainuoja 16 litų. Indiška.
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2012 11 14, 20:44)
Nesupratau  unsure.gif Ernesin vakar rašė, šiandien rodo kaip išregistruotą  unsure.gif

Vėl kažkokie monai! doh.gif blink.gif
Pirma dingo tema, dabar - ernesin blink.gif
Sulu su Jadzka matyt namų neberanda - aš čia darosi! doh.gif Kriminalas kažkoks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 14 lapkričio 2012 - 21:00