QUOTE(ernesin @ 2012 09 23, 09:32)
Retas svečias aš čia, žolintis neturiu kada nes sūnutis visiškai ne miegaliukas
O tu dar pati maitini? Aš turiu visokių papildų, bet kažkaip bijau naudot dėl MP
O tu dar pati maitini? Aš turiu visokių papildų, bet kažkaip bijau naudot dėl MP
Nu va, o maniškė gan rami... Miega po kokius 3-4 kartus per dieną po valandą ar kelias, o kai nemiega irgi dažnai būna tai gultuke kokiam tai ant žemės vartos.
Jo, maitinu pati. Aij, kažkaip prieš mėnesiuką pradėjau po biški gerti mažom dozėm, paskui pasitariau su vaiko gydytoja, tai sakė, kad galiu tik stebėt vaiką reikia. O kiek iš jos surpratau, kad kol patenka iki MB maistas ar papildai tai nieko ten nebelieka. Sakė, kad valgyt viską ir kuo įvairiau matinsiuosi tuo vėliau vaikas geriau normalų maistą valgys įvairų. O dėl papildų tiesiog neviršyti rekomenduojamų normų (t.y. neperlenkti lazdos). Aišku kai kurios laikosi kitokios nuomonės, bet man šita priimtina ir po biški geriu tuos papildus.
QUOTE(Miaška @ 2012 09 23, 15:16)
Na, kadangi iki Shanos kirpėjos man tolokoka ir brangokoka , tai jau radau čia vieną... Tik neskambinau dar, po kitos algos mėginsiu gal, bus jau 11 mėnesių be kirpyklos
Miaška, žinok aš kerpuosi ten kur tu man seniau užrodei tame name (beje dabar jame ir gyvenu). Tai kirpėja Olga man patinka. Ji kažkaip nesicackina ir gerai kerpa. Ji ir mano mamą kirpo, tai ana patenkinta baisiai buvo, kad ir greit ir taip konkrečiai ir gerai