Įkraunama...
Įkraunama...

UAB HennaGirls

QUOTE(Miaška @ 2018 03 18, 14:38)
Tai tiesiog plikai vandeniu ir ta košė pakankamai "kibi" gaunasi? 🤔

Pasirinkau Cinnamon Brown spalvą, laaabai daug žilų turiu, plaukai dabar smarkiai nutrumpinti, bet galai visada atrodo gerokai tamsesni, tai bandau prie šviesesnės spalvos pereiti, matysim.

Taip, ta košė, bent jau man, gan gera gaunasi ir be kitų priedų.

Įdomu bus sužinoti, kaip pasirinkta spalva tau patiks.
Aš ėmiau Black brown ir coffee brown bei miksavau 50x50 santykiu. Man tamsi spalva prie veido gražiau gula, bet žilieji, žinoma, irgi tada geriau "šauna į paviršių".

Lauksim atsiliepimų, kaip išbandysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Selga, Aš VISADA plaunu šampūnu ir net po pora kartu, normali man ta spalva būna smile.gif Aš negaliu be šampūno, man neplautos galvos vaizdas lieka. Taip pat nuolatos pilu šiek tiek aliejaus į košę ir stengiuosi ant riebaluotu plaukų dažyti, aš atvirkštinę versiją skaičius, kad su riebalu intensyviau dažai isiskverbia, įdomu kur tiesa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2018 03 18, 19:05)
Selga, Aš VISADA plaunu šampūnu ir net po pora kartu, normali man ta spalva būna smile.gif Aš negaliu be šampūno, man neplautos galvos vaizdas lieka. Taip pat nuolatos pilu šiek tiek aliejaus į košę ir stengiuosi ant riebaluotu plaukų dažyti, aš atvirkštinę versiją skaičius, kad su riebalu intensyviau dažai isiskverbia, įdomu kur tiesa? biggrin.gif

Reikėtų pasigilinti, bet nelabai dabar turiu laiko. Seniau irgi pildavau aliejaus, bet kažkada paskaičiau, kad dažant nerekomenduojama, tai ir nustojau. Turėsiu kurią dieną daugiau laiko, prasinešiu per internetą, bet nuomonių turbūt bus įvairių.
Į pirmą pasitaikiusį įlindau https://liveacolourf...-henna-mixture/ , tai matau, kad citrinos rūgštis rekomenduojama- dedat? O aliejinimas- po dažų išplovimo. Kaip seniai po tokius puslapius besidaviau- "nostaldžija", tsakant, mielosios ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 18 kovo 2018 - 17:41
QUOTE(Selga @ 2018 03 18, 18:40)
Reikėtų pasigilinti, bet nelabai dabar turiu laiko. Seniau irgi pildavau aliejaus, bet kažkada paskaičiau, kad dažant nerekomenduojama, tai ir nustojau. Turėsiu kurią dieną daugiau laiko, prasinešiu per internetą, bet nuomonių turbūt bus įvairių.
Į pirmą pasitaikiusį įlindau https://liveacolourf...-henna-mixture/ , tai matau, kad citrinos rūgštis rekomenduojama- dedat? O aliejinimas- po dažų išplovimo. Kaip seniai po tokius puslapius besidaviau- "nostaldžija", tsakant, mielosios ...  smile.gif

Tik aliejaus pilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2018 03 18, 21:25)

O kuo plikai?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2018 03 18, 17:25)

Aliejus, rūgštis, kiaušas. Galvą skalauju tik vandeniu, ir po to labai gražiai plaukai krenta, jokio neplautumo įspūdžio.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2018 03 18, 22:26)
Aliejus, rūgštis, kiaušas. Galvą skalauju tik vandeniu, ir po to labai gražiai plaukai krenta, jokio neplautumo įspūdžio.

O citrinų sultys nesausina plauko?

Va tas plaukų kritimas po dažymo man irgi labai patinka. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2018 03 19, 06:04)
O citrinų sultys nesausina plauko?

Va tas plaukų kritimas po dažymo man irgi labai patinka.  wub.gif

Maniškiai visada buvo sausi, bet nepasakyčiau, kad labiau sausėtų. Po kelionių tik, ypač jei saulė, vėjas, o galvą bet kuo plaunu - va tada sausėja.

Į chna dedu alyvuogių aliejaus panašiai tiek, kiek citrinos sulčių, plius kiaušą, tai košė minkštulė tokia gaunasi, riebulė, nesausina tikrai.
Atsakyti
Gavau, nusidažiau. Na ir žinot - gerai, kad pirkau tą Cinnamon brown, ne tamsesnę. Tikrai tamsiai dažo, bent taip atrodo tik išskalavus. Lieka net ant odos... Tiesa, neploviau šampūnu. Tepasi lengvai - plikiau karštu vandeniu be priedų.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2018 03 25, 21:21)
Gavau, nusidažiau. Na ir žinot - gerai, kad pirkau tą Cinnamon brown, ne tamsesnę. Tikrai tamsiai dažo, bent taip atrodo tik išskalavus. Lieka net ant odos... Tiesa, neploviau šampūnu. Tepasi lengvai - plikiau karštu vandeniu be priedų.

Ech, kad taip foto....😶
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2018 03 18, 20:35)
O kuo plikai?

Vandeniu. Anksčiau, kol nebuvau atradusi žolės, kuri uzplikius tampa virntisa mase, plikydavau semenu nuoviru.
Atsakyti
Šiandien dažiau Sante žole, žinokit baisesnės per visus dešimt metų nesu turėjusi, byra labiau už tas pigiausias iš prekybos centrų doh.gif Sudėtis sugundė, tai ir susigundžiau, žiūrėsiu koks rezultatas gausis, bet vien dėl tekstūros tikrai daugiau nebepirksiu...
Atsakyti