Įkraunama...
Įkraunama...

UAB HennaGirls

QUOTE(Selga @ 2017 11 26, 14:05)
Gerai. 😉 Aš vis dar natūralios kosmetikos blogą stebiu, bet ten pastarasis užsakymas iš violey darytas tik rugpjūčio pradžioje, todėl irgi pagalvojau, kad ko gero kur nors FB ar kitur vyksta kooperacijos. Net bandžiau ieškoti FB grupės, kurioje būtų kalbama apie natūralią išbandytą kosmetiką, nes SM irgi viskas apmirė, bet nesėkmingai.
Man nėra labai skubu, tad kai užsakinėsi sau, gal ir man "pamotum"- būčiau dėkinga. Daug gėrio ten, tad gaila, kad apmiręs tas senas geras blogas - šį tą buvo galima planuoti laikas nuo laiko įsigyti. Sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą- susitaupo pinigai, bet vis tik moterys esam ir norisi pirkti, o kai nesiseka, darosi apmaudu. 😊
Tiesa, Ernesin, Tavo plaukai irgi turbūt prie sausesnių? Kokius gerus šampūnus/kaukes per tą laiką radai?

Gerai, kai aš užsakinėsiu, būtinai pranešiu tau mirksiukas.gif Žinok seniai jau nebeieškau kažko stebuklingo, atsirinkau šampūną, nuo kurio nepleiskanoja ir neniežti galvos ir naudoju nesukdama galvos jau gal 6m tikrai. Begalę bandžiusi, o sugrįždavau prie šio Vyrui šis Nr1, pas jį labai sausėjanti galvos oda, bet kai pabaigia, naudojasi be streso manuoju.
Mano plaukai linkę pūstis, šiek tiek suktis, tai link galiukų kiek linkę sausėti, lūžinėti, bet tokių kaip kaukių, kondicionierių, jau keletas metų nebeperku, nes poveikis vienkartinis, nenaudojant vėliau dar prasčiau būna. Man geriausia yra aliejų kaukės, va kad ir šiuo metu, prieš plovimą įtrinu šaknis tuo Khadi Amla, pabūnu pusvalandį ir plaunu galvą kaip įprastai. Poveikis jaučiamas per visą plauką, nors atrodo tik šaknis tepu smile.gif Ir taip galiu tept bet kokiu ekologišku nerafinuotu aliejumi, tiesiog šį kartą norėjosi kažkuo palepinti plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2017 11 26, 16:36)
Sveikutės smile.gif

Aš tai vis siunčiuosi Rainbow iš iberbo. Pirkau Holland&Barrett kažkokią prancūzišką chna, smulkumas idealus, bet kažkodėl po jos mano plaukai nemaloniai sausi lieka.
O šiaip chna atsisakyt nežadu, ir kirpėjas giria, kad "gyva" spalva, nieko keisti nereikia.
Violay sudomino visai, bet siuntimas 10 svarų... brangoka. Čia vokiška produkcija? Tik ką buvau Vokietijoj teumpam, et biggrin.gif

Eurais, berods 10Eur siuntimas mirksiukas.gif Kai merginos kooperuojasi, tai ne toks skausmingas tas siuntimas. Aišku nuo svorio dar viskas priklauso, nes jei viršijami berods 2kg, vėliau kiekvienas kg papildomi kainuoja.
Dėl chna, tai nepamenu kokia, bet irgi labai sausino, su Khadi sakyčiau visai dar norma(aišku aš visad į košę aliejaus pilu, tai gal mano pasisakyme kiek trūksta objektyvumo), o Ayluna iš vis nustebino, jau rašiau, kad tarsi ko slidaus būtų ten dėta, nors sudėtis vien augalinė, tad greičiausiai kažkurio nežinomo augalo dėka bus smile.gif
Ingredients/INCI:

Indigofera Tinctoria (Indigo), Lawsonia Inermis (Henna), Cassia Auriculata, Rubia Cardifolia (Madder), Emblica officinalis (Amla), Matricaria Chamomila (Chamomile), Trigonella foenum-graecum (Fenugreek), Bacopa Monnieri (Brahmi)
Papildyta:
Selga, ar seki Natūralus ID? good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 27 lapkričio 2017 - 03:37
QUOTE(Miaška @ 2017 11 26, 17:36)
Sveikutės smile.gif

Labukas, miela keliautoja. 4u.gif FB sako, kad vis keliauji ir keliauji- kada surandi dar laiko žolintis? smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2017 11 27, 05:10)
Poveikis jaučiamas per visą plauką, nors atrodo tik šaknis tepu smile.gif

Pavydžiu aš Tau to stropumo ir gėda man, kokia aš tinginė. Anksčiau užsiimdavau aliejinimosi ritualais, o dabar kažkaip aptingau ir apleidau tai...
Beje, ar po aliejinimosi dažytos šaknys neatsiplauna greičiau nei visada?

QUOTE(ernesin @ 2017 11 27, 05:44)

Ne, nežinojau tokio- gerulis koks bigsmile.gif . Ačiū 4u.gif .
Visokiausių "deimančiukų" pamėtei čia: ir dažų naujų su puikiom rekomendacijom, ir šampūnų šaunių, dar visą blogą gėrybių parodei- negalima šitaip prieš Kalėdas, negalima...doh.gif Žinai, kaip ne kurie asmenys visko tik pamatę užsigeidžia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 29 lapkričio 2017 - 21:29
QUOTE(Selga @ 2017 11 29, 21:59)
Labukas, miela keliautoja.  4u.gif FB sako, kad vis keliauji ir keliauji- kada surandi dar laiko žolintis? smile.gif
Pavydžiu aš Tau to stropumo ir gėda man, kokia aš tinginė. Anksčiau užsiimdavau aliejinimosi ritualais, o dabar kažkaip aptingau ir apleidau tai...
Beje, ar po aliejinimosi dažytos šaknys neatsiplauna greičiau nei visada?
Ne, nežinojau tokio- gerulis koks  bigsmile.gif . Ačiū 4u.gif .
Visokiausių "deimančiukų" pamėtei čia: ir dažų naujų su puikiom rekomendacijom, ir šampūnų šaunių, dar visą blogą gėrybių parodei- negalima šitaip prieš Kalėdas, negalima...doh.gif Žinai, kaip ne kurie asmenys visko tik pamatę užsigeidžia.  biggrin.gif

Ne, įtakos aliejinimasis atsiplovimui tikrai neturi. Net sakyčiau atvirkščiai, ilgiau spalva sidro išlieka. Mano mama nenaudoja aliejų, nei kaukes, nei šaunamasis, tai man jos plaukai visad tokie pasauseje ir su tokia gan blyskia spalva, net ir iškart po dažymo. Aišku pas ją žilumo dvigubai daugiau, bet nėra to spindesio net ant neprazilusiu plaukų.
Atsakyti
Su naujais metais mergaitės- šiemet savo temoj dar nesimatėm. mirksiukas.gif

Noriu pasigirti, kad išbandžiau Ayluna dažus. Geruliai! wub.gif Ačiū, Ernesin, už rekomendacijas- viskas taip kaip ir sakei: puikus tepimas, gera spalva, blizgesys. Pirksiu dar. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2018 03 17, 11:40)
Su naujais metais mergaitės- šiemet savo temoj dar nesimatėm.  mirksiukas.gif

Noriu pasigirti, kad išbandžiau Ayluna dažus. Geruliai! wub.gif Ačiū, Ernesin, už rekomendacijas- viskas taip kaip ir sakei: puikus tepimas, gera spalva, blizgesys. Pirksiu dar. 4u.gif

Iš kur siunteisi? 🤔

Sunkiai randu laiko žolintis, tikrai kad daug lakstom, jei ne atostogų, tai nors kur savaitgaliui prie jūros... O plaukai ir auga, ir žyla kaip pasiutę, idealu būtų kas savaitę tepliotis.
Kiek baisoka dabar gal eksperimentuoti, laukia svarbi diena neužilgo, bet paskui galima ir bandyt naujoves.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2018 03 17, 20:58)
Iš kur siunteisi? 🤔

Sunkiai randu laiko žolintis, tikrai kad daug lakstom, jei ne atostogų, tai nors kur savaitgaliui prie jūros... O plaukai ir auga, ir žyla kaip pasiutę, idealu būtų kas savaitę tepliotis.
Kiek baisoka dabar gal eksperimentuoti, laukia svarbi diena neužilgo, bet paskui galima ir bandyt naujoves.

Iš Violey.

Žyla ir pas mane. Labai žyla... Seniau kartą į 2 mėnesius žolinausi, o dabar jau kas dvi savaites reikėtų, bet, kaip visada, tingiu, tai bent jau kartą į mėnesį pasižadėjau sau tai daryti, bet negarantuoju, kad taip ir bus. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2018 03 17, 17:26)
Iš Violey.

Žyla ir pas mane. Labai žyla... Seniau kartą į 2 mėnesius žolinausi, o dabar jau kas dvi savaites reikėtų, bet, kaip visada, tingiu, tai bent jau kartą į mėnesį pasižadėjau sau tai daryti, bet negarantuoju, kad taip ir bus.  blush2.gif

Tai mažai dar žyla 😂
Aš va saulėj pabuvau savaitę, išvažiuojant nusižolinau, grįžus jau smilkiniai baltavo.. O laiko nėr kaip. Prisipažinsiy, net pradėjau kokių nors natiur paruoštų dažų ieškot, bet visi - su chemija. Dar svarsčiau aveda dažytis - mano kirpykloj su aveda dirba, na bet jei pereisiu prie chemijos, tai proe chna sunku bus grįžt.
O kiek laiko tą iš Violey reikia laikyt? 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 17 kovo 2018 - 22:02
QUOTE(Miaška @ 2018 03 17, 23:58)
na bet jei pereisiu prie chemijos, tai proe chna sunku bus grįžt.
O kiek laiko tą iš Violey reikia laikyt? 🤔

Nekvailiok, Miaška, chemija nualins plaukus. unsure.gif
Aylunos instrukcijoje rašo, kad laikyti pagal spalvos intensyvumą. Aš 2 val. laikiau. Jie panašūs į Khadi, bet geriau tepasi. Tiesa, likau kiek nustebusi, kad ten rašoma, kad po dažymo galima plauti šampūnu, tad pabandžiau šiek tiek jo naudoti, bet skalaudama šampūną pamačiau kaip plaunasi spalva ir išsigandau. Pamaniau, kad šakės- prisižaidžiau, bet kai išdžiuvo, pastebėjau, kad visai gerai dažas plaukus paėmė.
Atsakyti
Užsisakiau 😃
O mišinį darai taip pat - karštas vanduo, kiaušas, aliejus?..
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2018 03 18, 02:09)
Užsisakiau 😃
O mišinį darai taip pat - karštas vanduo, kiaušas, aliejus?..

Kurią spalvą pasirinkai?
Aš plikau graikinio riešuto kevalų nuoviru. Jie padaro spalvą rudesnę. Kiaušinio nededu, aliejaus nepilu, nes kažkada skaičiau, kad aliejus dažymo metu nėra gerai, nes trukdo plaukui pasisavinti spalvos pigmentą. Kartais tik arbatmedžio eterinio įlašinu, nes mano galvos oda linkusi pleiskanoti. Seniau dėdavau ir kiaušinio trynį, medaus, plikydavau linų sėmenų nuoviru, o dabar jau taip nebežaidžiu. Spalva esu patenkinta. Padengimas, žinoma, nėra toks, koks būna dažant dvižingsniu, bet aš patenkinta.
Kai paimsi Aylunos pakelį, bus pojūtis, kad ten ne milteliai, o kažkokie dažai viduje (lyg būtų kažkoks skystis), bet prakirpus randami tie patys žolės miltukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 18 kovo 2018 - 12:31
Dėkui, Selgut 4u.gif
Tai tiesiog plikai vandeniu ir ta košė pakankamai "kibi" gaunasi? 🤔

Pasirinkau Cinnamon Brown spalvą, laaabai daug žilų turiu, plaukai dabar smarkiai nutrumpinti, bet galai visada atrodo gerokai tamsesni, tai bandau prie šviesesnės spalvos pereiti, matysim.

Aš vis dėdavau aliejaus, citrinos sulčių, kiaušo ir rozmarino eterinio aliejaus.
Atsakyti