Mano dabartiniai mylimukai yra šie:
Šampūnas
Kondicionierius
Aliejus
QUOTE(Miaška @ 2015 04 28, 22:34)
Ar aliejaus sudėtis ant buteliuko analogiška kaip ir parašyta camelia puslapyje?
QUOTE(ernesin @ 2015 04 28, 22:45)
Ar aliejaus sudėtis ant buteliuko analogiška kaip ir parašyta camelia puslapyje?
Norėtum
Nea, be viso to gėrio yra ir "priedų", bet man tas aliejus labai tinka, plaukus paguldo, bet nesuriebaluoja, to ir tenoriu. Deja, visi natiur aliejai suriebina plaukus iš karto, ir galva kaip neplauta atrodo, o jei mažiau - tada jokio efekto.
QUOTE(Miaška @ 2015 04 28, 22:50)
Norėtum
Nea, be viso to gėrio yra ir "priedų", bet man tas aliejus labai tinka, plaukus paguldo, bet nesuriebaluoja, to ir tenoriu. Deja, visi natiur aliejai suriebina plaukus iš karto, ir galva kaip neplauta atrodo, o jei mažiau - tada jokio efekto.
Viskas aišku
Kur ryt išleki? Atostogos?
QUOTE(ernesin @ 2015 04 29, 08:41)
Trumputės, aha - lekiu kur šilčiau
Gero tau poilsio
QUOTE(Selga @ 2015 04 29, 18:46)
Žolės bus?
Nea... pirma kelionė, kurioje niekuo nesirūpinu, nieko neorganizuoju, ir nieko nežinau
Yra yra tik nieko naujo nebandau
QUOTE(Jadzka @ 2015 11 01, 15:52)
Yra yra tik nieko naujo nebandau
Analogiškai , miksuoju sau Rainbow henna medium su light ir viskas, esu patenkinta