Labas rytas
Selga, jo, gali nuo mažo pradėti to losijono, tik man visada patinka priemonės su dozatorium. Žiauriai nemėgstu kamštelių
Man pradėjo vėl slinkti plaukai... ką daryt ?
Nugi pabandom:
- Laba diena, ar esama dar gyvų iš tarpo tų, kurios biški ryžos ir kvepia žole?
QUOTE(Selga @ 2015 04 21, 16:59)
Nugi pabandom:
Vakar kaip tik pagalvoja čia parašyti, telepatija Yra yra. Khadi karaliauja
QUOTE(ernesin @ 2015 04 21, 23:44)
Vakar kaip tik pagalvoja čia parašyti, telepatija Yra yra. Khadi karaliauja
Mano "fronte" irgi Khadi , tik vat gyvasties plaukai nebeturi kažkaip - styro visi tokie sudžiuvę, kieti ir pasišiaušę, kad net kirpėja stebisi, kur dingo garbanos ir plaukų gyvybingumas, o aš neturiu ką atsakyti apart to, kad myliu savo plaukus ir saugau juos nuo chemijos...
Teks turbūt vėl mestis į silikoninius šampūnus bei kondicionierius...
Labuks
Pas mane vaivorykštinė karaliauja, eilinį kartą pamečiau pusę plaukų - sama dura, su papildais prisižaidžiau. Tai dabar auginu iš naujo
Pas mane vaivorykštinė karaliauja, eilinį kartą pamečiau pusę plaukų - sama dura, su papildais prisižaidžiau. Tai dabar auginu iš naujo
QUOTE(Miaška @ 2015 04 22, 00:14)
Labuks
Sveikutė
Su iherbiniais papildais, kur kažkokie maxhair ar dar ir kitais "pildeisi"?
QUOTE(Selga @ 2015 04 22, 00:25)
Sveikutė
Su šitais atgavinėjau ką praradusi , o slinko nuo kitų, veganiški ir bla bla, o vat kažkokios žolės aiškiai hormonus veikia, nu ir suveikė man, kai sugėriau kursą, pradėjo klaikiai slink plaukai, pusmetį, tada tik išskaičiau, kad ir dar kažkam per hormonus trinktelėjo tas papildas...
QUOTE(Selga @ 2015 04 21, 23:53)
Mano "fronte" irgi Khadi , tik vat gyvasties plaukai nebeturi kažkaip - styro visi tokie sudžiuvę, kieti ir pasišiaušę, kad net kirpėja stebisi, kur dingo garbanos ir plaukų gyvybingumas, o aš neturiu ką atsakyti apart to, kad myliu savo plaukus ir saugau juos nuo chemijos...
Aš kaip ir anksčiau dažau tik šaknis, tai plaukais skūstis tikrai negaliu
Nepamenu ar esu minėjusi, kad prieš plaudama galvą šampūnu apie 2/3 plaukų(žiūrint nuo galų) ištepu kondicionieriumi, šampūnu trenku tik šaknis, o skalaujant vandeniu šampūnas gražiai nuplauna kondicionierių, kartu nesausindamas galų
Yra yra gyvų
Aš irgi su Khadi dabar draugauju. Patinka Viskas ok. tik galai pasilaužę. Bet dabar prieš miegą pradėjau tepti belekuo ir supynus miegoti. Tai padėtis taisosi
Aš irgi su Khadi dabar draugauju. Patinka Viskas ok. tik galai pasilaužę. Bet dabar prieš miegą pradėjau tepti belekuo ir supynus miegoti. Tai padėtis taisosi
QUOTE(ernesin @ 2015 04 23, 01:05)
Nepamenu ar esu minėjusi, kad prieš plaudama galvą šampūnu apie 2/3 plaukų(žiūrint nuo galų) ištepu kondicionieriumi, šampūnu trenku tik šaknis, o skalaujant vandeniu šampūnas gražiai nuplauna kondicionierių, kartu nesausindamas galų
Oho, kaip įdomiai sugalvojai.
QUOTE(Jadzka @ 2015 04 26, 20:38)
Kuria spalva?
Ieškau šampūno/ kodiko/balzamo sausiems plaukams. Gal parekomenduosite ką nors naujai atrasto?
Jau gal 5m šį būdą žinau, keista, kad čia neparašiau, jei tiksliau, tai jis vadinasi CSC, kondicionierius-šampūnas-kondicionierius, bet aš, kad negaišt laiko ir priemonių pasikoregavau savaip
man iš kondicionierių paskutinis patiko šis šis, bet dabar dar mėginsiu ir šį, nes skaičiau atsiliepimus kaip ypač tinkantį sausėjantiems plaukams
man iš kondicionierių paskutinis patiko šis šis, bet dabar dar mėginsiu ir šį, nes skaičiau atsiliepimus kaip ypač tinkantį sausėjantiems plaukams