QUOTE(Selga @ 2014 07 02, 22:03)
Ačiū
.
Visgi užsisakiau aš ir tamsiai rudos. Skaičiau, kad gera spalva gaunasi imant 3 dalis hazel ir 1 dalį tamsiai rudos.
Dar planuoju iš AZ pirkti riešutų miltelių įmaišymui, kad rudumą ir šiltą atspalvį pastiprintų.
Aš bandžiusi tuos riešutų miltelius, jie gan stambūs lyginant su žolelėmis ir nelabai rezultatų davė
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2014 06 28, 15:58)
O aš į senatvę panorau šviesėti, kažkaip pabodo ryškumas plaukuose, nes veido įdegti man negalima, tai ir iš pietų kurorto grįžau baltaveidė. Prie tokios veido spalvos ryškūs plaukai man nelabai... Kol kas vis dar makaluoju pusiau vaivorykštines light ir medium, bet mielai ir AZ išmėginčiau, jei tik kas paaiškintų, kurią jamt ir kaip ten apsipirkt, jaučiuosi visai bejėgė prancūziškame puslapyje
AZ žolė spintelės kampe gal dviejų rūšių taip ir stovi pamiršta, neprigijo, nes prastai dažė, stambesne. Kai pabandžiau Khadi, taip ir nepakilo ranka sugrįžti prie jos
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2014 07 02, 19:56)
Taip, Khadi smulki, panaši į iherbo vaivorykštinę, bet, kaip jau minėjau, plika ranka liečiant Rainbow ir Khadi miltelius, pastarieji gerokai minkštesni man atrodo. Nežinau, nuo ko tai priklauso, bet man patinka, kad Khadi sudėtis turtingesnė ir nežinau, kiek pagrįstai, bet man pasitikėjimą kelia vokiškas sertifikatas.
Įmesiu dar vaizdinės medžiagos.
Paskutinį kartą dažyta Khadi hazel'iu
Lauke, bet ne tiesioginėje saulėje:
Prašiau sūnaus, kad nufotografuotų saulėje, bet tas sutiko fotografuoti tik debesyse
. Turiu pasakyti, kad ir kokia nevykusi foto, bet tikrasis atspalvis čia matomas ko gero geriausiai, t.y. aš jį tokį ir "jaučiu" , kai atsiduriu saulėje :
Tai va tiek, atsiprašau už naminę aplinką, aprangą ir nesutvarkytą šukuoseną.
Kokie gražūs tavo plaukia
Jadzka, aš pastoviai dažau Khadi tamsiai ruda, turi saulėje ryzumo, bet ne tokio intensyvaus
Papildyta:
QUOTE(Jadzka @ 2014 06 28, 10:37)
LAbas rytas
Oooo kiek variantų
Aš tai labiausiai noriu rudos į auksinę spalvą.
Kažko tokio:
Vaivorykštinė medium tai daugiau į raudonumą vis tiek ir kiek tamsesnė. Kaži kuri čia labiau tiktų
Khadi dark brown man saulėje panašiai atrodo, tik kad mano plaukai puciasi. Tiesa, aš visų niekada nedazau, tik šaknis, tai dar ir del to lenda tas ryzumas link galų
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2014 05 21, 17:48)
Va kaip, maniau gatava masė bus, na nieko vis tiek įkalbėsiu pamėgint, ji išsirinko Persian Mahogany spalvą
Ryt dazysiu mama šiomis žolėmis, žiūrėsim kas gausis
Vien tik norais nieko nepasieksi. Bet kai tavo vizija veda tave pirmyn, tu nori daryti tai, kas padėtų ją įgyvendinti. Tu neverti savęs per jėgą, tiesiog troškimas būna toks stiprus, kad imi daryti tai, ko anksčiau net nežinojai, kad sugebi.