Selgut, man Aubrey Organics white camelia visai nieko;) , dar kitokių AO turiu, irgi sausienai, tai iš iherb asortimento tinka labiausiai.
Beje, giovanni droguose mačiau, kaina - dviguba
O šiaip dar man Aussie patinka, vis parsivežu iš UK.
Sulu, hennaboy mečiau, nes jie berods PVM pradėjo pliusuot, kaina išaugo
QUOTE(Miaška @ 2013 01 14, 01:49)
Selgut, man Aubrey Organics white camelia visai nieko;) , dar kitokių AO turiu, irgi sausienai, tai iš iherb asortimento tinka labiausiai.
Ačiukas , reikėtų kada Aubrėjų išbandyti, nes kol kas tik plaukų laką iš jų turėjusi esu.
Kirpėja pripažino, kad plaukai pastebimai slenka ir yra labai "pavargę" Patarė kokį balzamą įsigyt, lyg mano sausuoliai nebūtų jo matę
Nežinau, reiks visgi gal kokį Kerastase išbandyt ar kažką pan...
O man tikrai jau nebeslenka plaukai - vis tik, gerokai prisidirbau su ta maca, kad ją kur , reikėjo pirma atsiliepimus internete paskaitaliot, o tada jau eksperimentuot
Dabar plaukus iš naujo auginu, kol užaugs tas ežys, kurio dabar tik keli cm...
Dabar plaukus iš naujo auginu, kol užaugs tas ežys, kurio dabar tik keli cm...
QUOTE(Miaška @ 2013 01 18, 21:53)
reikėjo pirma atsiliepimus internete paskaitaliot, o tada jau eksperimentuot
O tenuj buvo tokių pastebėjimų? Turiu ir aš dar jos daugiau nei puse "bonkos" , bet mečiau į šalį ir net nebežinau, kokia to buvo tikroji priežastis, bet manęs ji kažkaip neužkabino
QUOTE(Selga @ 2013 01 18, 22:19)
O tenuj buvo tokių pastebėjimų? Turiu ir aš dar jos daugiau nei puse "bonkos" , bet mečiau į šalį ir net nebežinau, kokia to buvo tikroji priežastis, bet manęs ji kažkaip neužkabino
Temoj - ne, nebuvo, bet paieškojau angliškai apie šalutinius efektus, ir radau
Na, bent jau įsitikinau, kad man savo hormonus geriau palikti ramybėje
Sveikos,
Nusprendžiau nebedažyti plaukų su žolėmis. Jau buvo toks etapas pamenu peržiūrėjau senas savo fotografijas ir supratau, kad nepaisant to, kad plaukai atrodo apysveikiai, bet kažkas juose negerai. Noriu daugiau natūralumo, natūralesnio atspalvio. Be to, per pastaruosius dažymus labai nutamsinau plaukus, nepatinka visai
Kitaip sakant, esu egzistencinėje - žolinėje krizėje.
Nusprendžiau nebedažyti plaukų su žolėmis. Jau buvo toks etapas pamenu peržiūrėjau senas savo fotografijas ir supratau, kad nepaisant to, kad plaukai atrodo apysveikiai, bet kažkas juose negerai. Noriu daugiau natūralumo, natūralesnio atspalvio. Be to, per pastaruosius dažymus labai nutamsinau plaukus, nepatinka visai
QUOTE(Sulu @ 2013 02 01, 17:33)
Liūdnos žinios, sekta - galim netekti vienos narės
O jei rimčiau , jei neturėčiau žilų plaukų, manęs čia irgi nebūtų.... Nepaisant to, kad chna ne chemija, bet mano plaukai irgi nuo jos pavargo ir neteko savo lankstumo
Sėkmės, Sulu, nepamiršk mūsų ir aplankyk kartas nuo karto
QUOTE(Selga @ 2013 02 01, 17:58)
Sėkmės, Sulu, nepamiršk mūsų ir aplankyk kartas nuo karto
As uzsisakiau dabar varine (cooper), laukiu, uzsinorejau ryskesnes spalvos.
Man tuoj bus 2 metai su chna ir kazkaip neigiamo poveikio jokio nepastebu panos gal cia nuo plauku priklauso
QUOTE(Shana @ 2013 02 01, 19:21)
As uzsisakiau dabar varine (cooper), laukiu, uzsinorejau ryskesnes spalvos.
Man tuoj bus 2 metai su chna ir kazkaip neigiamo poveikio jokio nepastebu panos gal cia nuo plauku priklauso
Shanule, bet tamsta FB'e labai jau tamsi patapot Nuo ko čia taip? Čia gal rainbow'o dark brown'as taip suveikė, o gal chemija kokia? Buvai mūsų tarpe lyg ir šviesiausia, o dabar... Man labai patiko dabartinis Tavo vaizdialis Šiaip jis visada buvo čiki , na net dabar
O kokie Tavo plaukai: prie riebesnių ar sausesnių?
Kai "pasicooperinsi", parašyk įspūdžius
QUOTE(Selga @ 2013 02 01, 19:21)
Shanule, bet tamsta FB'e labai jau tamsi patapot Nuo ko čia taip? Čia gal rainbow'o dark brown'as taip suveikė, o gal chemija kokia? Buvai mūsų tarpe lyg ir šviesiausia, o dabar... Man labai patiko dabartinis Tavo vaizdialis Šiaip jis visada buvo čiki , na net dabar
Tas daiktas nusiplove. Cia as nusipirkau toki gatava kazkoki chnos pagrindu misini, jau gatava kremo formoje vietineje zolineje pardeje, po 4 plovimu kazkur viskas dingo, t.y. dabar esu tokia vel vidutiniskai ruda
Mano plaukai gal prie rieseniai/normaliu
O pagal dabartini psichologini stovi uzsinorejo ryskumo, uzsisakiau cooper, pabandysiu
QUOTE(Sulu @ 2013 02 03, 13:04)
Nepamenu, bet rodos Jadzka dažė plaukus ant chna dažytų plaukų, įdomu, kaip jai sekėsi išimti pigmentą iš plaukų. Dabar aktualu.
Ar chemija dabar dažysi?