Su Šventom
Laimingų Šventų Kalėdų visoms
Stebuklingų šv. Kalėdų
QUOTE(Sulu @ 2012 12 26, 18:40)
na, aš tradiciškai vėl sektoje su naujienomis
Jei kas išbandysit, parašykit atsiliepimus
Sulu, o kainos nenužiūrėjai? Man Panorama šalia darbo, tai lėksiu pažiūrėt, o gal pabandymui ir pajamsiu
QUOTE(Miaška @ 2012 12 29, 16:07)
Sulu, o kainos nenužiūrėjai? Man Panorama šalia darbo, tai lėksiu pažiūrėt, o gal pabandymui ir pajamsiu
Tik užmečiau akį, nes prieškalėdinis laikas buvo, žmonių daug, bet man atrodo, kad 37 lt už plytą.
QUOTE(Sulu @ 2012 12 30, 20:22)
Tik užmečiau akį, nes prieškalėdinis laikas buvo, žmonių daug, bet man atrodo, kad 37 lt už plytą.
Nemažai...
Įdomu, kokios spalvos pardėj yra, nes tame linke arba tamsiai ruda, arba raudona ir pan., nėra medium brown ar panašiai, tai nežinau, ar tokias bandyčiau. Kaip tik nusikirpau pusę plaukų, tuos tamsiuosius, dabar labai tamsintis nenoriu
QUOTE(Miaška @ 2012 12 30, 23:02)
Nemažai...
Įdomu, kokios spalvos pardėj yra, nes tame linke arba tamsiai ruda, arba raudona ir pan., nėra medium brown ar panašiai, tai nežinau, ar tokias bandyčiau. Kaip tik nusikirpau pusę plaukų, tuos tamsiuosius, dabar labai tamsintis nenoriu
Šiąnakt sapnavau, kad mes einame pirkti tos lush hennos. Miaška ir aš.
kainuoja tai daug, ir spalvos tai yra tokios, kokios ir internetinejė parduotuvėje. Na, skaičiau, kad gerai tik tiek, kad ne taip sausina plaukus.
Laba dienlė
Sudominot su tuo Lush Jau galvojua atradusi geriausia - vaivorykštinę ir būsiu ilgam rami... ale va čia tai tau
Reiks manau pabandyt tikrai Kažkaip visai patiko aprašymas jos ir tai, kad škart su eteriniais aliejais ir pan.
Sudominot su tuo Lush Jau galvojua atradusi geriausia - vaivorykštinę ir būsiu ilgam rami... ale va čia tai tau
Reiks manau pabandyt tikrai Kažkaip visai patiko aprašymas jos ir tai, kad škart su eteriniais aliejais ir pan.
QUOTE(Jadzka @ 2012 12 31, 13:31)
Laba dienlė
Skaičiau viename forume kad ji gerai pradedantiems, nes jau viskas paruošta, nereikia pačiam maišyti.
O sakykit, kaip situacija su hennaboy? Per miglą pamenu, kad kažkokių neaiškumų su siuntimu ten yra.
Labas
Kokios naujienos?
Išbandėt gal kuri tą chną, kur Sulu rašė?
FB'e mačiau patamsėjusią Shaną Atrodo puikiai Įdomu, kuo dažė, kad tokia tamsi?
Noriu, kad patartumėt dėl naujienų iherb'e: baigėsi mano giovanni šampūnas ir kondiškė, tad dabar mąstau, kuo juos pakeisti, kad mano sausuoliams tiktų
Ryt eisiu pas kirpėją galų patrumpinti
Kokios naujienos?
Išbandėt gal kuri tą chną, kur Sulu rašė?
FB'e mačiau patamsėjusią Shaną Atrodo puikiai Įdomu, kuo dažė, kad tokia tamsi?
Noriu, kad patartumėt dėl naujienų iherb'e: baigėsi mano giovanni šampūnas ir kondiškė, tad dabar mąstau, kuo juos pakeisti, kad mano sausuoliams tiktų
Ryt eisiu pas kirpėją galų patrumpinti