Įkraunama...
Įkraunama...

UAB HennaGirls

Su Šventom wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laimingų Šventų Kalėdų visoms 4u.gif
Atsakyti
Stebuklingų šv. Kalėdų smile.gif
Atsakyti
Su šventėmis 4u.gif

na, aš tradiciškai vėl sektoje su naujienomis blush2.gif ax.gif

mačiau, kad panoramoje atidarė Lush parduotuvė. Žinau, kad būna ir chna. Štai tokios
user posted image

Visai neblogi atsiliepimai internete. čia galima pasiskaityti daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 26 gruodžio 2012 - 17:44
QUOTE(Sulu @ 2012 12 26, 18:40)
na, aš tradiciškai vėl sektoje su naujienomis blush2.gif  ax.gif

Jei kas išbandysit, parašykit atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sulu, o kainos nenužiūrėjai? Man Panorama šalia darbo, tai lėksiu pažiūrėt, o gal pabandymui ir pajamsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 12 29, 16:07)
Sulu, o kainos nenužiūrėjai? Man Panorama šalia darbo, tai lėksiu pažiūrėt, o gal pabandymui ir pajamsiu bigsmile.gif

Tik užmečiau akį, nes prieškalėdinis laikas buvo, žmonių daug, bet man atrodo, kad 37 lt už plytą.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2012 12 30, 20:22)
Tik užmečiau akį, nes prieškalėdinis laikas buvo, žmonių daug,  bet man atrodo, kad 37 lt už plytą.

Nemažai... g.gif
Įdomu, kokios spalvos pardėj yra, nes tame linke arba tamsiai ruda, arba raudona ir pan., nėra medium brown ar panašiai, tai nežinau, ar tokias bandyčiau. Kaip tik nusikirpau pusę plaukų, tuos tamsiuosius, dabar labai tamsintis nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 12 30, 23:02)
Nemažai... g.gif
Įdomu, kokios spalvos pardėj yra, nes tame linke arba tamsiai ruda, arba raudona ir pan., nėra medium brown ar panašiai, tai nežinau, ar tokias bandyčiau. Kaip tik nusikirpau pusę plaukų, tuos tamsiuosius, dabar labai tamsintis nenoriu biggrin.gif

Šiąnakt sapnavau, kad mes einame pirkti tos lush hennos. Miaška ir aš. biggrin.gif

kainuoja tai daug, ir spalvos tai yra tokios, kokios ir internetinejė parduotuvėje. Na, skaičiau, kad gerai tik tiek, kad ne taip sausina plaukus.
Atsakyti
Laba dienlė smile.gif

Sudominot su tuo Lush biggrin.gif Jau galvojua atradusi geriausia - vaivorykštinę ir būsiu ilgam rami... ale va čia tai tau biggrin.gif

Reiks manau pabandyt tikrai biggrin.gif Kažkaip visai patiko aprašymas jos ir tai, kad škart su eteriniais aliejais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2012 12 31, 13:31)
Laba dienlė smile.gif

Sudominot su tuo Lush biggrin.gif Jau galvojua atradusi geriausia - vaivorykštinę ir būsiu ilgam rami... ale va čia tai tau biggrin.gif

Reiks manau pabandyt tikrai biggrin.gif Kažkaip visai patiko aprašymas jos ir tai, kad škart su eteriniais aliejais ir pan.

Skaičiau viename forume kad ji gerai pradedantiems, nes jau viskas paruošta, nereikia pačiam maišyti.

O sakykit, kaip situacija su hennaboy? Per miglą pamenu, kad kažkokių neaiškumų su siuntimu ten yra. g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kokios naujienos?
Išbandėt gal kuri tą chną, kur Sulu rašė?
FB'e mačiau patamsėjusią Shaną bigsmile.gif Atrodo puikiai thumbup.gif Įdomu, kuo dažė, kad tokia tamsi? g.gif
Noriu, kad patartumėt dėl naujienų iherb'e: baigėsi mano giovanni šampūnas ir kondiškė, tad dabar mąstau, kuo juos pakeisti, kad mano sausuoliams tiktų g.gif
Ryt eisiu pas kirpėją galų patrumpinti unsure.gif
Atsakyti