QUOTE(aciai @ 2012 11 30, 17:18)
cia musiske,labai grazi,aciu,matau kad visa komplektuka mezget,jeigu musu dydis,gal jis apsigyventu mano mazosios spintoje
QUOTE(muse115 @ 2012 11 30, 17:29)
cia musiske,labai grazi,aciu,matau kad visa komplektuka mezget,jeigu musu dydis,gal jis apsigyventu mano mazosios spintoje
ne, čia kitai mergytei visas komplektas - pirštinės, kepurė ir šalikas. Daug didesnis dydis
Jūsų baltos pirštinės numegztos, jau įkėliau į temą (ankstesnis puslapis). Peliukai irgi nunerti. Rytoj numegsiu ir tokią su gėle (sulėtėjo truputi darbai, problemų turim )
QUOTE(aciai @ 2012 11 30, 17:41)
ne, čia kitai mergytei visas komplektas - pirštinės, kepurė ir šalikas. Daug didesnis dydis
Jūsų baltos pirštinės numegztos, jau įkėliau į temą (ankstesnis puslapis). Peliukai irgi nunerti. Rytoj numegsiu ir tokią su gėle (sulėtėjo truputi darbai, problemų turim )
oi,tada atsiprasau,spalva lyg ir panasi,jau galvojau,kad musiske....
jūsų bus lygiai tokios pačios spalvos
QUOTE(aciai @ 2012 11 30, 17:49)
jūsų bus lygiai tokios pačios spalvos
galima irgi su lapeliais... ?
Papildyta:
QUOTE(muse115 @ 2012 11 30, 17:53)
galima irgi su lapeliais... ?
kokia butu viso komplekto kainyte ir ar numegztumete greitai...
Oho, kaip cia grazuuuuuu
Visai neturiu laiko kelt naujus darbus, bet pažadu pasitaisyti
Kas ieško mezginių-nėrinių iki Kalėdų, negaiškit savo laiko - tikrai negalėsiu pagelbėti
Kas ieško mezginių-nėrinių iki Kalėdų, negaiškit savo laiko - tikrai negalėsiu pagelbėti
QUOTE(aciai @ 2012 11 27, 13:16)
Sveiki. Domina štai toks darbelis. Gal galit parašyti į AŽ jo kainą ir variacijų galimybes... Ta prasme ar darote be pynių ? Man labai patinka šitas, bet norisi ir gobtuvo... http://public.fotki....ms/012-jpg.html