Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 30 tema

QUOTE(doviile @ 2012 09 05, 14:11)
Sveiki, labai reikia tokio tepaliuko , negrieztos atsakomybes receptinis vaistas, LT pirkdavau be recepto nzn kaip Lenkijoj, jei kas galetumete 2 nupirkti tikrai atsilyginciau 1zl=1lt +20lt uz vargus

Ar jau gavote? artimiausiu metu turėčiau pasiekti lenkiją, pažiūrėčiau jeigu dar reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 09 07, 14:35)

Ačiū 4u.gif

Blyn, man blondinei nedaėjo vertėją įsijungt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 09 07, 14:23)

Pas mus tulikas naujas, nera jokiu priaugimu, tik lengvai nusivalancios nuosedos, as tikejausi, kad ja imetus viskas suputos ir net nereiks sepeciu valyti  lotuliukas.gif kazkada naudoti teko miltelius kazkokius, supili, pilnas unitazas pasidaro.
Matyt as tiesiog ne to tikejausi.
Nu bet kaina turguj  doh.gif daugiau nei dvigubai pardavineja doh.gif

nu as ir isivaizdavau taip, bet kadangi to nebuvo tai sveiciau tuo vandeniu biggrin.gif
aha, tycia pasidomejau kaina, o skystas 8 lt, tai kiek tada lenkuose g.gif
Atsakyti
pirkau w5 valiklius lenkuos wc ir virtuvės super , o tos tabletės kažkaip nesužavėjo, toks vaizdas kad savo funkcijos neatlieka po jų reiktu tik nupilt vandenuką, o jei reik šveisti tai tiks ir skystis, pili kur nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 09 07, 19:30)
pirkau w5 valiklius lenkuos wc ir virtuvės  super , o tos tabletės kažkaip nesužavėjo, toks vaizdas kad savo funkcijos neatlieka po jų reiktu tik nupilt vandenuką, o jei reik šveisti tai tiks ir skystis, pili kur nori smile.gif

drinks_cheers.gif ir man nepatiko
Atsakyti
o tai skystis kaip reklamoj? uzpili - lengvu rankos mostu nuvalai ir viskas blizga? kazkaip netikiu - kazkiek vis tiek reikia pasistengt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam yra teke pirkti Lenkijoj vaikams sirupus"nuo oziuku" blush2.gif na panasiai kaip LT Sedalia, Relaxen ir pan? 4u.gif kokios kainos g.gif
dar toks klausimukas, ar yra pirkti PL "Sedativ pc" ciulpiamu tableteliu? 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 09 08, 15:28)
Merginos, gal kam yra teke pirkti Lenkijoj vaikams sirupus"nuo oziuku"  blush2.gif na panasiai kaip LT Sedalia, Relaxen ir pan?  4u.gif kokios kainos  g.gif
dar toks klausimukas, ar yra pirkti PL "Sedativ pc" ciulpiamu tableteliu? 4u.gif

aciu 4u.gif

esu pirkus melissed sirupo. Tai jis kainavo 4,98zl. Cia melisu sirupas. Man visai patiko. Kai tik pradėjome lankyti darželį, vaikas buvo labai įsijautrinęs, šokinėdavo naktimis, o panaudojus šio sirupo, greit viskas atsistatė. Dabar visada prieš kokius pokyčius didesnius, po atostogų prieš daržą kurį laiką paduodu jį.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kas galetu pagelbeti kur rasti ta pieno baze, tarkim nuo Kauflkendo, kadangi vaziuoju viena tai bijau pasiklyst, o tam zemelapi niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(honyte @ 2012 09 08, 15:58)
Sveikutes 4u.gif gal kas galetu pagelbeti kur rasti ta pieno baze, tarkim nuo Kauflkendo, kadangi vaziuoju viena tai bijau pasiklyst, o tam zemelapi niekaip nerandu doh.gif

Pasiziurekite Ludwika Warynskiego gatveje, plane pazymeta "PIKA" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2012 09 08, 15:45)
esu pirkus melissed sirupo. Tai jis kainavo 4,98zl. Cia melisu sirupas. Man visai patiko. Kai tik pradėjome lankyti darželį, vaikas buvo labai įsijautrinęs, šokinėdavo naktimis, o panaudojus šio sirupo, greit viskas atsistatė. Dabar visada prieš kokius pokyčius didesnius, po atostogų prieš daržą kurį laiką paduodu jį.

aciu 4u.gif as dabar pirkau Norfos vaistineje "Melisovit" sirupa. Kaina 4lt su centais (akcija), gal cia tas pats, nes galintojas Lenkija 4u.gif
gal dar kitos mamytes gali parasyti, kokius kitokius sirupukus, tab. pirko vaikams nuo "oziuku" PL 4u.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas zinot masinu detaliu ir dazu parduotuviu,artesniuose miestuose prie sienos?
Atsakyti