Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 30 tema

Sveiki, tepaliuko ieskau ne del to kad pigiau bet del to kad LT tiekimas sustabdytas o jokio analogo su tokia pat veikliaja medziaga nera sad.gif o vaikiukui labai reik, cia odytei gydyt tepaliukas, vaikas verkia draskosi ir kiek ka isbandem nieks nepadeda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2012 09 05, 19:22)
Sveiki, tepaliuko ieskau ne del to kad pigiau bet del to kad LT tiekimas sustabdytas o jokio analogo su tokia pat veikliaja medziaga nera sad.gif o vaikiukui labai reik, cia odytei gydyt tepaliukas, vaikas verkia draskosi ir kiek ka isbandem nieks nepadeda sad.gif

Na, trečiadienį važiuoju. Tik reik išsiaiškinti, ar jis parduodamas be recepto.
Atsakyti
QUOTE(Dyte27 @ 2012 09 05, 11:08)
Sveiki,

Sestadieni planuojame pirma karta vaziuoti i Suvalkus. Gal kazkas galetu mane pakonsultuoti vaistu klausimu  4u.gif  Vyras turi labai jautria gerkle, tad nuo rudens iki pavasario praperkam daug pinigeliu ant visokiu ciulpinuku ir pan.  Gal esate isbande ir galetumete parekomenduoti ciulpinuku nuo gerkles skausmo, sirupeliu nuo kosulio. Aciu.

Gerklei Timsal purskalas super ir vaikams tinka,o kosuliui Stodal.Beje ,jis hemeopatinis.O timsalis zoleliu.
Atsakyti
kas ne per seniausiai buvo Suwalkuose, kaip ten su rudeniniais rūbais ir avalyne turguj? Kokios kainos? Ar įmanoma ką nusipirkt ar į Gariūnus keliaut? smile.gif NOrs Gariūnuose kainos tokios, kad pigiau į Akropolį nuvažiuot, tik kad finansai neleidžia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 08 28, 09:53)
O kaip Jums sie milteliai?
Skaiciau ivairiu atsiliepimu, idomu dar viena nuomone  blush2.gif

aš formil miltelius naudoju jau senai. Rūbus jie skalbia gerai. Tik negalima baltiems skalbiniams skirtų miltelių skalbti tamsius,nes kai kuriems rūbai spalvą praranda.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2012 09 07, 08:51)
kas ne per seniausiai buvo Suwalkuose, kaip ten su rudeniniais rūbais ir avalyne turguj? Kokios kainos? Ar įmanoma ką nusipirkt ar į Gariūnus keliaut? smile.gif NOrs Gariūnuose kainos tokios, kad pigiau į Akropolį nuvažiuot, tik kad finansai neleidžia  ax.gif

Rudeniniu dar nelabai yra. Dar vasarinius baigineja. PL visada veliau negu pas mus pradeda kita sezona
Atsakyti
gal kas pamenat kaina tableciu w5 i wc? pirkau ir nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 07, 13:34)
gal kas pamenat kaina tableciu w5 i wc? pirkau ir nepamenu  doh.gif

7.99 zloto
Asmeniskai man jos nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 09 07, 13:35)
7.99 zloto
Asmeniskai man jos nepatiko  ax.gif

16 vnt ane? turguj 16 lt biggrin.gif man tai gan neblogai, as tuo vandeniu kuriam tirpsta po to viska issveiciu tai biski atsveite
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 07, 14:00)
16 vnt ane? turguj 16 lt  biggrin.gif  man tai gan neblogai, as tuo vandeniu kuriam tirpsta po to viska issveiciu tai biski atsveite

16. Net nuejau patikrint.
Na bet 16 litu - tai gun_bandana.gif:
Pas mus tulikas naujas, nera jokiu priaugimu, tik lengvai nusivalancios nuosedos, as tikejausi, kad ja imetus viskas suputos ir net nereiks sepeciu valyti lotuliukas.gif kazkada naudoti teko miltelius kazkokius, supili, pilnas unitazas pasidaro.
Matyt as tiesiog ne to tikejausi.
Nu bet kaina turguj doh.gif daugiau nei dvigubai pardavineja doh.gif
Atsakyti
Merginos, pateršiu temą blush2.gif
Nežinau kur lyst ir klaust, gal čia kuri suprantat lenkiškai. Aš nė bum bum.
Kažin ar siunčia į LT iš čia. Reikia, o nieko nesigaudau
http://www.dobregnia...ransport_i_ceny
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 07, 14:27)
Merginos, pateršiu temą blush2.gif
Nežinau kur lyst ir klaust, gal čia kuri suprantat lenkiškai. Aš nė bum bum.
Kažin ar siunčia į LT iš čia. Reikia, o nieko nesigaudau
http://www.dobregnia...ransport_i_ceny

http://translate.goo...ransport_i_ceny
Prasme turetumet pagauti 4u.gif
Atsakyti